- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Merhaba kizlar. Kafaya cok taktıgım bi sıkıntim var . 1 bucuk yil once kredi cekip bi eve taşindik cok aceleye geldi dogru duzgun bakmaya firsatimiz olmadi. Evimin icini her yeri cok guzel yaptirdim. Evimi seviyorum. Cok guzel gunes aliyor ama apartmanda komşuluk sifir. İlk geldigimizde yonetici ve kapici olmadigini herkesin kendi kapisini kendi supurdugunu ogrendik.bireysel kombi evim herkes kendi yakiyor.bilseydik taşinmazdik .gel zaman git zman kimsenin hic temizlige dokunmadigini gorduk .cocuk var binada bi suru.bahceye cikiyolar yediklerini atiyolar temizleyen yok. Sonra yan komşum var bi amca o temizleyecek aylık ucret karşiliginda dediler.tamam dedik .kış boyu temizledi ama temizledi desem yalan olur hic duzgun yapmiyodu bahce yine idare eder ama merdivenler yine berbat oluyodu .biri sikayet etmis ki hic iyi temizleyemiyorsun .o da temizlemeyi birakti. Şimdi ne olack kimse bilincli degil merdivenler sigara izmariti bahcede cop. Yeni birini tutsak bu kez işi birakan amca yanaşmaz ki zaten disaridan birini tutacaklarini sanmiyorum cok cimri bi bina. Taşinamayiz da cok badireler atlattik bu konuda. Sizce ne yapmali gordukce canım sıkılıyor