Çok kavgacı olduğu için şikayet edilmiş ama çözüm bulunamadıAparmanda başka kimse yok mu bunlardan şikayetçi olan?
Ben de rahatsız olurdum bu kadarı abartılı.
Hangi saatte eve alınıyor bilmiyorum üst katta oturunca göremiyorum. Kısı yazı yok hep binada kedıler. Gecen gece yazık catıya cıkmıs ınememıs asagı atlayacaktı kapalı kalınca bunun vebalını cekmek zorundamıyım dımı amaBizde binada kedı besliyoruz .
Birgunden birgune hiçbiri işemedi paspasımıza ayakkabımıza ..
Acaba hayvanlar içerde kapalımı kalıyor ?
Bizim bina da kokmaz mesela ..
Normal kedi kuma yapmak ister çünkü açık alana pek yapmak ıstemezler rahatsızlıkları yoksa ..
Yok satmıyor ama acıyolar ve bakıp sevıyolarmıs. AP. İçine kedı kumu koymuyor ki oraya pislesın . Nereyi bos bulursa oraya yapıyor hayvanÜst katın kapısını kırmışlar kedi besliyorlar mı
Onlar Nasıl insanlar
Evde kedim var geçen eşim kapı önünde bir kediyi apartmana alıp yemek vermiş sonra da gidip çıkardı gece birisini rahatsız eder diye
Böyle hayvanseverlik mi olur
Çoğaltıp satıyorlar mı
Kızım 8 yasında hayvanları okadar severdıkı pitbula bıle sarılmaya kalkardı. Okula gitmek için kapıyı acınca bıkac kez kedıler ustune atlamıs cocugun aklı cıkıyo sımdı. Dun de onune yemlerın yanında fare cıkmıs tıtreyerek geldı eve. Soyleyınce kızıyor yada umursamıyorlar. Kendı aılelerı bıle kedıler yuzunden evlerine gelmıyo. Zabıtayı arıyacagım bende. Esıme son kez konusalım dedım ama yalnız konusma hamıle halınle uzerıne yurur dedı. Esım konusursa da olay büyür. En iyisi zabıta ekipleri olucak sanırım.
Ama böyle sevmek olmaz, evde bir köpeğimiz, dışarıda da baktığımız kediler var, kimi yavru diye üzülüyoruz, hepsine yatacak yerler yaptık yemek veriyoruz fakat bakıyorsan temiz bakacaksın, etrafta hayvanın dışkısı olmayacak, o kadar çok sevmeme rağmen o kokular o tuvalet görüntüsü benim bile midemi ayağa kaldırıyor, baktığımız kedilerden bir tanesi görebileceğim en pasaklı kedilerden biri çıktı, tuvaletini apartmana yapıyor, temizleyip çamaşır sularıyla fırçalamaktan canım çıkıyor lakin o pislikler apartmanda öylece bırakılmaz hem koku yapar hem mikrop saçar, hayvanları sevmek ayrı, toplu yaşanan yerlerde diğer apartman sakinlerine saygı ayrı birşeydir.Yok satmıyor ama acıyolar ve bakıp sevıyolarmıs. AP. İçine kedı kumu koymuyor ki oraya pislesın . Nereyi bos bulursa oraya yapıyor hayvan
Ama böyle sevmek olmaz, evde bir köpeğimiz, dışarıda da baktığımız kediler var, kimi yavru diye üzülüyoruz, hepsine yatacak yerler yaptık yemek veriyoruz fakat bakıyorsan temiz bakacaksın, etrafta hayvanın dışkısı olmayacak, o kadar çok sevmeme rağmen o kokular o tuvalet görüntüsü benim bile midemi ayağa kaldırıyor, baktığımız kedilerden bir tanesi görebileceğim en pasaklı kedilerden biri çıktı, tuvaletini apartmana yapıyor, temizleyip çamaşır sularıyla fırçalamaktan canım çıkıyor lakin o pislikler apartmanda öylece bırakılmaz hem koku yapar hem mikrop saçar, hayvanları sevmek ayrı, toplu yaşanan yerlerde diğer apartman sakinlerine saygı ayrı birşeydir.
Sorumluluğunu aldığınız hayvanlara temiz bakacaksınız, çok seviyorum, onlarda can demekle bitmiyor iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?