Apartmana kedi alımı

Kesinlikle katılıyorum. Ben rahatsız olmasınlar dıye cocugun bısıkletını bıle bına ıcıne bırakmıyorum. Sokaktan çöp camur getirse gürültü yapsa hoslarına gitmezdi . Karsılıklı anlayıs gerekli ama sınır aşıldı artık. Bugun zavallı ne yediyse ıkı uc yere İnsan buyuklugunde pislemiş esimi bekliyorum ben temizleyecek durumda değilim

Kedilerin o kadar çok olduğu yerde fareler nasıl barınıyor ona şaşırdım.

Kediler normalde ayakkabıya falan yapmaz hatta özellikle tutar ve kuma yapmak ister rahat edemez özellikle kakasını.. apartman kapısı hep kapalı mı kalıyor cıkamıyor hayvan demekki ondan yapıyor.

Benim rahmetli kedim ayagı sakatten bile kuma gidip kazmaya calısıyordu cünkü kapının önüne acık tutacak bisey koysanız

Hayvan sevgisiyle açıklanamaz bu durum. Çok ayıp yaptıkları. Taşınma imkanınız yok mu?
Düşündüm ama taşınmak hem pahalı hemde suanki kiranın iki katı heryer. İstanbul Fatih teyim. Ben 1350 veriyorum bodrumlar 1500 den baslıyo doğumada az kaldı bütçe malesef yok

Besleyen kişinin kapısının önüne koyması gerekmezmi çünkü gece alıp almadığını ben bilemiyorum. AP. Kapısı hep kapalı onlar acınca cıkar ancak..ben 4.katta takip edemiyorum durumu

Fakat anlatamıyorsunuz bazı insanlara. Olayı çok başka yerden anlayıp vicdanınız yokmuş gibi davranıyorlar.
Aynen öyle gece uyutmadı dedim gecen gün üst kat bos ve ahsap kosturdular diye. AA size sesde mi geliyor dedi. Kedı tum bos eve yapmıs pısşıklerın uzerıne basıp yem verdı. Kotu kokuyor dedım evet yapmıslar dedı. Okadar rahat yanı

Biz de apartman olarak hatta sokak olarak kediciyiz.. Bizim apartman da dahil bikaç apartmanın önünde duvara sıra sıra yaslı 8-10 ar tane kedi evleri yaptık.. Sokak boyunca heryerde mama ve su kapları var.. Elimde mamayla çıkıyorum kapları doldurmaya çoğu zaten doldurulmuş oluyo (Allah razı olsun) Hepsi bahçelerde geziyo ama hiç şimdiye kadar apartmana girdiklerini görmedim. Benim ve bikaç komşumun da evlerimizde kedilerimiz var.. Gül gibi geçinip gidiyoruz.. Ama apartmanın içinde öyle onlarca kedi ortak alanda beslenemez yani alerjisi olan olur korkan olur doğru bişey değil. Ama bi hayvansever olarak nacizhane fikrim, bizim sokakta yaptığımız düzeni siz de apartmanda değil de apartman dışlarında yapmayı teklif edin. Zabıta gelirse hepsini dışarı atar.. Kar da geliyo bugün sabaha kadar yağacakmış sokak koşulları çok zor

Tüm hayvanlara deli olurum, o kadar çok severim ama ben bile tuvaletlerinin görüntüsüne katlanamıyorum çünkü hakikaten çok kokuyor, o yüzden sizi anlıyorum, hayvanları sevmek, onlara sahip çıkmak, barınmalarını sağlayıp yedirip içirmek çok güzel ama kimseyi rahatsız etmeden yapmak lazım bunları, benim de bir komşum sizin komşunuz gibiydi, köpeğini gezdirmeye dahi üşenirdi, zavallıcığı günde bir defa bahçeye salıyordu, tabii hayvan bütün tuvaletini bahçeye yapıyordu, yapsın yapsın ama o bahçenin halini görmeniz lazımdı, bir kere temizlediklerini görmedim, sonunda dayanamadı eşim temizledi, böyle hayvanseverlik olmaz, hayvanları bir yere tıkıp onlara sadece yemek vermeyle olmuyor, hepsinin tek tek çocuk gibi bakımının yapılması gerekiyor, kedi bakıyorsanız kumlarının temizliği şart, köpek bakıyorsanız öz bakımı yapılmalı, tuvalet eğitimi verilmeli, tüy dökerler onlar temizlenmeli, seviyorum deyip gerisini boşveremezsiniz.

Bizim apartmanın yan tarafı boş. Sokakta bir sürü kedi var. O boş araziye mama ve su bırakıyor mahalleli. En yakın bizim apartman ve kapısı hep açık daha bir kedinin bile girdiğini görmedim. Kış günü onlara kapalı alan sunma fikri çok güzel ama temizlik de çok önemli. Kediler aslında çok temiz hayvanlardır ama apartmanı iyice benimsemişler sanırım.

Bende kıyamıyorum ınanın sımdı bıle düşününce kendime kızıyorum. AP. Önü su ve mama kabı var betondan hemde. Dıger bınalarda önlerinde mama su var. Arka bahcelerındede mevcut. Alsın ıcerı ama sahıp cıksın. Ben bebek dogunca bezını kapısına koysam hosuna gıdermı. En azından pıslıgıne sahıp cıksa razıyım banane dıyor

Acaba kedi sahibi teyze kendi kapısinın önüne kum mu koysa, soyleseniz?
Hatta birkaç pisliği fotograflAyip gitseniz
Hayvanlar yapacak bir yer bulamayınca kapıya yapıyordur.
Bu arada kapı önünde ayakkabı birakmak hoş bir davranis değil. Artık ayakkabı bırakmayın, böylece içine tuvalet yapamazlar. Kapının önüne tuvaletini yapınca da çalın komşunuzun kapısını, o temizlesin iki dakikada.
Bu arada yanlış mı anladım çocuğunuzu kedi ve fare mi kovaladı? Eğer öyleyse şükresin kedilere ki apartmanı farelerden koruyor.
Kahraman kediler
Önemli uyari
Amonyaksiz temizleyicilerle temizleyin kapı önünü. Kedi cisinde de amonyak olduğu için orayı WC alanı olarak görüyor olabilirler.

Hepsi yapmaz, özellikle ev kedileri yapmaz ama sokak kedilerinden bazıları yapıyor, bizim apartmanın kapısı yok, kapalı kalma imkanı da yok dolayısıyla ama bir dişi kedimiz var bebekleriyle kalıyor, bebekleri asla yapmıyor ama anne kedi itinayla her kata büyük tuvaletini yapıyor, bir de erkek kedi var, yemek yemek için gelir ve bulduğu her yere çişini yapar, bölge işaretleme, buralar benim deme yöntemi onun, önleyemediğim için mecbur elimde çamaşır suyu sürekli merdiven fırçalıyorum :)

ya siz çok haklısınız bişey diyemiyorum yani ne kadar kıyamasam da Zaten bu şekilde aşırı hayvansever olmak bu sefer tamamen humanizmden uzaklaştırıyo insanları sanırım düşünemez hale geliyolar. Siz bu kedi evleri fikrini bi düşünün bence.. Biz strafordan küçük evler yaptık hem sıçak tutuyo hem de bi yuvaları olmuş oluyo.. Belki kabul ederler, el birliğiyle küçük evler yapıp apartman dışına dizersiniz? Olmaz mı öyle?

Çevrenizde belediyenin yaptığı kedi evleri yok mu? Yoksa belediyeye başvurup kedi evleri konmasını da isteyebilirsiniz, düzenli mama ve su ihtiyaçları da karşılanıyor kedi evlerinde, bizim burada epeyce var, üstelik insanlar kırıp dökmesin diye hem yasal uyarı var hem de kedilere zarar verilmesin diye etrafları tel çitlerle çevrili, kediler rahatça kedi evlerinden çıkıp geziniyor sonra yeniden geri dönüyorlar, mamamatikler de koydurulabilir.

Bizim apartmanda da kedi var ama hiç çişini falan yapmadı. Bana biraz abartı geldi anlattıklarınız. Neyse komşuyla konuşabilirsiniz, o da olmadı yönetici girsin araya. Ama siz de kedi olsa da olmasa da ayakkabılarınızı evinizde tutun bence. Çok varoş bir görüntü oluyor maalesef.

Bende boş evin bahçesinde kedilere bakıyorum. Evleri mamaları var. Hatta dişi kedileri sırayla kısırlaştırıyorum çoğalmalarını önlemek için. Hayatları doğurmakla geçiyor gariplerin. Apartman içinde değilde bahçede sokak kedilerine baksalar daha iyi olur. Kedilerde bunalır sürekli kapalı yerlerde, sokağa alışkın onlar.

Biraz daha abartırlarsa sizin evin kapısını kırıp orada besleyecekler haberiniz olsun.

Evimde kedi köpek beslemiyorum ama çok hassasım bu konuda.
Apartmana almak yerine dışarı kedi evi yapılsın büyükçe. Karınları tok olunca donmazlar.
Haliyle normal yerlere dışkılarlar.

Bence hemen belediyeyi arayın. Ansızın çıkıp gelsinler ki rezilliği görsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…