apartmanda oturdugum icin iptal eden arkadas

acemi_anne_91

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
54
41
8
33
selam kizlarrr,

Yine bir misafir mevzusu cikti . Aslinda pek mevzu degil ama yine sizin degerli fikirlerinize ihtiyacim var..

Benim dogum iznim surecinde bi arkadas grubum olustu. Hepsi genc/yeni anne. Toplam 6 kisiyiz. Sk sk gorusuyoruz. Her hafta olmasada bir araya surekli geliriz. Simdi gruptan iki kisi Turkiyede bende yeni dondum. Sira bana gelmisti, ve kizlari bana kahvaltiya cagirdim. Herkes kabul etti hazirliklarada basladim. Dun gece saat 12de grup lideri olan arkadastan mesaj geldi (genelde sozcu odur watsapp de falan). Cocuklarini kv sine birakamamis o yuzden gelmek istemedigini acikca dedi. Cocuklarla apartmanda rahat edemiyormus. Benim evim kucuk 2+1. Onlarin hepsi mustekil, bahceli iki katli evlerde oturuyorlar. Bende nasil yani dedim. Dediki, x kisininde cocuklari olacak 4 cocugu bas edemeyiz bahcen yok, in cik yapamazlar... Halbuki daha once hep daha kalabalik geliyorlardi ve cocuklar ikinci odada oynuyordu. Demekki rahatsiz olmus kendisi...

Bende dedim, madem rahat edemeyeceksin, mustakil evim olunca sizleri agirlarim. Sonra birsuru seyler yazdi iste disarida kahve icelim vs. insallah dedim. Diger arkaaslar onun arabasiyla gelecekti. sonra iptal oldu iste.

Valla sasirdim biraz... o kadarda hazirlik yapmistim, neyse bize kaldi artik :) Ayrica kendisine kirildim yaa... sacma geldi. O zaman Turkiyede kimse gezmeye gitmesin, herkes apartmanda yasiyor sacma... Sizce kirilmakta haklimiyim abartiyormuyum yine?

Bende iki çocukluyum. Arkadaşını iyi anlıyorum. O gerçekten rahat edemez.

Gittiğim yerler sınırlı. Durmuyor çocuklarım. Onlarla uğraşmaktan helak oluyorum. Gittiğim yerde muhabbet bile edemiyorum

Eşime bırakıyorsam kız kıza muhabbete gidebiliyorum anca.

Bir de ev sahibesine zorluk yaratmak istemiyorum.

Belki arkadaşınız da böyle düşünmüştür. Lütfen yargılamayın. Yaşayan bilir. Örnek ben

nerden tanıştınız bu grupla? Ne güzel yeni arkadaşlıklar edinmişsiniz tek kusurları buysa boşverin başka bir yerde buluşursunuz bu zamanda arkadaş edinmek zor

iyi de grup icersinde herkes cocuklariyla geziyor. Maksat bebeklerin bir araya gelip oynamasida biraz.. Ama ev mustekil olunca cocuklar rahat kosuyorlar, o yuzden hakli ama. Keske benimde evim mustekil olsa :)

Yaptığı daha doğrusu yaptıkları ne kadar ayıp. O kadar hazırlık yapmışsın. Zahmet etmişsin. Ne demek bahçen olmadığı için gelmiyorum!!! Üzgünüm ama hiç hatrın yokmuş meğer. Diğerlerinin de göbekleri onunla bir kesildi heralde!! İsteyen taksi dolmuş vs biner gelirdi. Ne saçma bi arkadaş grubu bu ya. Yerinde olsam görüşmem bunlarla.

cidden sogdum bu olaydan sonra. Sanirim gorusmem. Zaten bir kac aya ise donuyorum

Arkadaşınızın canı gelmek istememiş ve bu da bahanesi olmuş.
Başka bir sebebi var bence.
Çünkü asıl neden bu olsaydı siz teklif ettiğinizde kabul etmezdi ve iptal etmek için gecenin 12 sinde haber vermezdi.
Diğerleri gelebilirdi,demek ki onların da aklını çelmiş.
Üzmeyin canınızı,siz gerekeni yapmışsınız.
Maksat birkaç saati birlikte geçirmek değil mi çocuklar da bir şekilde idare edilirdi.

Bu zengin tipleri nerden buldunuz..Hepsi villa li bahçeli evler filan..Yeşilçam filmi izliyoruz sanki isterse bir odalı olsun evi onun sohbeti,hatırı için gidilir..Evi bahçesi afiyet içinde yaşıyor veya yaşamıyor olması bizim en son düşüneceğimiz şey olmalı.cok incitici geldi bana.

cok haklisiniz... kirildim cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…