apartmanda oturdugum icin iptal eden arkadas

Daha önce gelmişler, şimdi ne oldu da apartman olduğu aklına geldi hanımın acaba,tamam çocukla çok zor şöyle böyle ama kimse kimseye gitmesin ozaman herkesin müstakil bahçeli evi yok,önce tamam deyip hazırlık şunu bunu yapıp gecenin yarısında bunu demek size bahane olarak sunmuş gibi, insan istemese de buz gibi soğur

Canım haklısın kırılmakta , gerçekten çok ayıp bu yaptığı . Bence arkadaşınla açık açık konuşup bu davranışına çok üzüldüğünü anlatmalısın, ama ağız dalaşı kavga falan etme.

Ne uyuz ne eğreti ne gicik bir tip ya...ıııyyy
Varsayalim ki evinde rahat edemeiycekler
Bir kac saat katlanmaz mi insan arkadasim dedigi kisinin evine....ne oldum delisi olmus bu ıııyyyy

Gelemiyorum demek baska ay bahcen yok bilmem ne demek baska bence..digerleride daha cok ayip etmisler gercekten..

5 Anneli 5 çocuklu oyum grubumuz vardı hepimiz apartmanda oturuyorduk ama evi daha büyük olan çocukların daha rahat ettiği ya da evinin bahçesinde çocuk parkı olan vs arkadaşlar vardı.. onlara daha sık gidiyorduk çocuklar daha mutlu rahat olsunlar diye.. kimse kırılmadan konuşuyorduk sanırım haklı tarafı da olsa söyleme şekli sizi rahatsız etti haklısınız.. illa bahçe gerekmez tabi ortam hazırlık vs ile çok mutlu bir gün gecirilebilir..

sagolun kizlar cevaplariniz icin.

Peki ben ne yapiyim? Bu bayanlarla gorusmeyi tamamen kessemmi? Artik ne evime davet ederim, nede onlara giderim bu saatten sonra ama Turkiyedeki arkadaslar iyiler, bir zararlarini gormedimki..

Haklısınız

Yurtdisinda genellikle evler oyle canim.bunun zenginlikle ilgisi yok.kira fiyatlari bile apartmanla mustakil evler arasinda nerdeyse ayni gibi.cok az farkediyo.isinma vs sorunundan bikanlar cocugu vs yoksa genellikle apartmanda oturmayi tercih ediyolar.

sagolun kizlar cevaplariniz icin.

Peki ben ne yapiyim? Bu bayanlarla gorusmeyi tamamen kessemmi? Artik ne evime davet ederim, nede onlara giderim bu saatten sonra ama Turkiyedeki arkadaslar iyiler, bir zararlarini gormedimki..
Canim ben de apartmanda oturuyorum yurtdisindayim ben de.kucuk evim ama arkadaslarim geldiginde duruma gore cocuklarini getiriyolar.bizde topaniriz ama hicbirzaman boyle sacma bi bahaneyle iptal eden olmadi.
Altinda baska bi sebep var.ayrica cokta terbiyesiz insanlar.son dk haber verilir mi.bence kes iletisimi.ne halleri varsa görsünler .otursunlar bahceli evlerinde kendileri

Hasirliktan önce söyleselermiş iyiymiş.

Dışarıda çocuk alanı olan bir yerde buluşmak mantıklı.
Bence o şekilde ayarlayın. Ya da bahçesi olanın evinde yine. :)

Grup lideri ne ya bizim lisede 7 kisilik grubumuzda bile lider yoktu

Saka bi yana Ayrica ben olsam hazirlik yapmissam eger cok kizardim ayip etmisler.
Bence cani gelmek istememis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…