apartmanda oturdugum icin iptal eden arkadas

Ben olsam ne kendimi üzer ne de düşünürdüm bu konu hakkında.İnsanlarda bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı kalmamış artık.

Daha once geldiklerinde şikayet mi ettiniz çocuklar yaramaz gibi bi ima falan mı oldu ki. Bişeyin hırsını almış gibi geldi bana. Böyle bir gorgusuzluk cesidi yok çünkü

Çocuklar durmuyorsa kadın rahatsız olmuştur, zaptetmek zor sonuçta o kadar çocuk. Belki de siz kırıcı bir şey söylediniz sonradan vazgeçtiklerine göre ? Önce gelmişler, ziyaret etmişler, çocuklara elleme dokunma falan dediniz mi hiç?

Cok ilginc o zaman en bastan sana gel disarida cocuklarin rahat edebilecegi bir yerde kahvti edelim deselerdi. Benim evim genis degil ama cocuklarda iki saat anneleriyle bir odada oynamayi ogrenebilir. Bende oglumdan bazen ciddi amlamda bunaliyorum ama cocuklar kalabalik olunca birbirleriyle oynuyor bu bahane olamaz. Herkesin mustakil ev luksu yok cocuklarida bunu alistirmak lazim ama yurdum insani yine duygusal davraniyorm ben olsan mesafeli davranirdim bana gece biri son anda iptal etse misafirligi

Yurtdisinda yaşadığını şimdi anladım:) inanın Türkiye de sandım.dedim ne kadar durumları iyiyse maş.tabii oradaki durumu biliyorum

Her sey olabilir. Elini seyrek yikayan birkac yasli gordukten sonra tum buyuklerin elini opmeyi biraktim mesela ben. Onlara demiyorum tabi eliniz pis olabilir diye. Ya da atiyorum kocasiyla ilgili bir dedikodu duymustur evlerine girmek istememistir. Boyle bir sey de soylenmez insanin yuzune. Daha o kadar cok sey olabilir ki...
Dimi Belkide..:) ama ne olabilirki kadincagiza zaten gelmişler.Ayıp etmisler

yok canim hic demedim. Hatta cocugum ekstra besiginde bebegini uyutmasina kadar izin verdim, serdim ettim.

Zaten cocuklar uslu masallah, kimsenin cocugu oyle yaramazlik yapmadi zaten

tovbee tovbee :) kendi halimizde insanlariz : )

Piknik yapsaniz bir yerde? Ya da evi mustakil olan kisinin evine yönlenseydiniz.Size secenek sunabilirlerdi.Öylece kalakalmissiniz pat diye.Bazi şeyler sirayla degilde mantiklica olabilir tabi ki.

Grup lideri derken tam olarak bu kadinin durumu ne anlamadim.
Siz yetiskin kadinlarsiniz coluk cocuk var . bi arkadas grubunda liderin işi ne

ne kadar abartmışsınız.

bence o kişiden ziyade gelmeyen diğer kişiler ayıp etmiş. onları sorgulayın hele bi. ayrıca burda soracağınıza burda söylediklerinizi kendisine söyleseydiniz.

Grup lideri filan..Yurt dışı durumları birde..Himmm bana biseyleri çağrıştırıyor ama kalsin öylece neyse.

ne gibi canim? demek istedigim birinde toplanilacaksa genelde ilk o yaziyor watsappden. Mesala diger kisi o gelmedigi icin oda gelmedi arabasi olmadigi icin

neyse saglik olsun, artik cagirmam ev kucuk rahat edemiyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…