- 19 Aralık 2016
- 54
- 41
- 8
- 33
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Yurtdisinda genellikle evler oyle canim.bunun zenginlikle ilgisi yok.kira fiyatlari bile apartmanla mustakil evler arasinda nerdeyse ayni gibi.cok az farkediyo.isinma vs sorunundan bikanlar cocugu vs yoksa genellikle apartmanda oturmayi tercih ediyolar.
Gerçek sebebi söylese belki bukadar kırıcı olmazdı :)Nezaketen gercek sebebi soylememis o yuzden kirilma bence.
Belki de daha kirici olurdu. Bilemezsin.Gerçek sebebi söylese belki bukadar kırıcı olmazdı :)
Yurtdisinda yaşadığını şimdi anladım:) inanın Türkiye de sandım.dedim ne kadar durumları iyiyse maş.tabii oradaki durumu biliyorumYurtdisinda genellikle evler oyle canim.bunun zenginlikle ilgisi yok.kira fiyatlari bile apartmanla mustakil evler arasinda nerdeyse ayni gibi.cok az farkediyo.isinma vs sorunundan bikanlar cocugu vs yoksa genellikle apartmanda oturmayi tercih ediyolar.
Dimi Belkide..:) ama ne olabilirki kadincagiza zaten gelmişler.Ayıp etmislerBelki de daha kirici olurdu. Bilemezsin.
Dimi Belkide..:) ama ne olabilirki kadincagiza zaten gelmişler.Ayıp etmisler
Çocuklar durmuyorsa kadın rahatsız olmuştur, zaptetmek zor sonuçta o kadar çocuk. Belki de siz kırıcı bir şey söylediniz sonradan vazgeçtiklerine göre ? Önce gelmişler, ziyaret etmişler, çocuklara elleme dokunma falan dediniz mi hiç?
Her sey olabilir. Elini seyrek yikayan birkac yasli gordukten sonra tum buyuklerin elini opmeyi biraktim mesela ben. Onlara demiyorum tabi eliniz pis olabilir diye. Ya da atiyorum kocasiyla ilgili bir dedikodu duymustur evlerine girmek istememistir. Boyle bir sey de soylenmez insanin yuzune. Daha o kadar cok sey olabilir ki...
Grup lideri derken tam olarak bu kadinin durumu ne anlamadim.selam kizlarrr,
Yine bir misafir mevzusu cikti. Aslinda pek mevzu degil ama yine sizin degerli fikirlerinize ihtiyacim var..
Benim dogum iznim surecinde bi arkadas grubum olustu. Hepsi genc/yeni anne. Toplam 6 kisiyiz. Sk sk gorusuyoruz. Her hafta olmasada bir araya surekli geliriz. Simdi gruptan iki kisi Turkiyede bende yeni dondum. Sira bana gelmisti, ve kizlari bana kahvaltiya cagirdim. Herkes kabul etti hazirliklarada basladim. Dun gece saat 12de grup lideri olan arkadastan mesaj geldi (genelde sozcu odur watsapp de falan). Cocuklarini kv sine birakamamis o yuzden gelmek istemedigini acikca dedi. Cocuklarla apartmanda rahat edemiyormus. Benim evim kucuk 2+1. Onlarin hepsi mustekil, bahceli iki katli evlerde oturuyorlar. Bende nasil yani dedim. Dediki, x kisininde cocuklari olacak 4 cocugu bas edemeyiz bahcen yok, in cik yapamazlar... Halbuki daha once hep daha kalabalik geliyorlardi ve cocuklar ikinci odada oynuyordu. Demekki rahatsiz olmus kendisi...
Bende dedim, madem rahat edemeyeceksin, mustakil evim olunca sizleri agirlarim. Sonra birsuru seyler yazdi iste disarida kahve icelim vs. insallah dedim. Diger arkaaslar onun arabasiyla gelecekti. sonra iptal oldu iste.
Valla sasirdim biraz... o kadarda hazirlik yapmistim, neyse bize kaldi artik :) Ayrica kendisine kirildim yaa... sacma geldi. O zaman Turkiyede kimse gezmeye gitmesin, herkes apartmanda yasiyor sacma... Sizce kirilmakta haklimiyim abartiyormuyum yine?
Turkiye de dusunce villalar falan cidden kim olsa oyle dusunur :)Yurtdisinda yaşadığını şimdi anladım:) inanın Türkiye de sandım.dedim ne kadar durumları iyiyse maş.tabii oradaki durumu biliyorum
Grup lideri filan..Yurt dışı durumları birde..Himmm bana biseyleri çağrıştırıyor ama kalsin öylece neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?