apartmanda oturdugum icin iptal eden arkadas

tovbee tovbee :) kendi halimizde insanlariz : )
Muhakkak oylesindir hepimiz kendi halinde insanlariz. Demek istedigim karsidaki kisinin neyden kil kaptigini sen ben bilemeyiz ancak kendi biliyor o da apartman dairesi vs diye bir sey atmis ortaya. Ama takildigi sey her ne ise yakin zamanda duymus heralde.

Garip cocuk lar iki merdiven mi cikamiyorlar. Bizim akrabalar bayramda toplansin 2+1 evde ki cümbüşü gorsun o arkadasiniz :) .. Baska birseyden rahatsiz olmus bunu bahane etmis olabilir mi. Eger oyle degilse sacmalamiş

Bahane canım biz kuzenler ablalarım kaç kişi kutu gibi evde toplanıyoruz buyuklerden fazla cocuk var zor oluyor tabi o ayri konu ama bir birimizi gormek yetiyor

Cok sacma bir bahane gibi geldi bana ayrica digerleri arabasiz gelemiyor mu ? Atlayip bir dolmus taksi vs gelselermis bukadar hazirlanipta bana bu bahaneyi one surerlerse ciddi anlamda kırılır dostlugunuzu bir gozden geciririm

Bence bayan bahane aramis gelmemek icin. Ben boyle bir insanla gorusmezdim birdaha. Bahceli eviniz olursada cagirmayin bu kisiyi. Ben okurken cok sinir oldum saygisizlik resmen. Digerlerininde agzi yokmu?, o gelemiyosa onlar atlayip gelsinler. Nefret ediyorum boyle son dakika iptal edenleri.

Gelmeme sebepleri bu olamaz, başka bir şey var. Ben olsam bütün bağları koparmayı göze alarak açık açık gerçek sebebi sorarım sonrada o kişilerle bir daha görüşmem.

Kadın biraz görgüsüz biraz da gerçekten çocuklarla sana zorluk olmasın diye bunu yapmak istemiş olabilir ama şu var, diğerleri neden vazgeçiyor? O çok saçma. Ayrıca bahçeli ev nedir, herkeste bahçeli ev mi var, villada mı yaşıyor millet anlamadım ki. Bizim eski mahallede var mis gibi müstakil evler, bahçeli ama gece kondu der onları da beğenmez böyleleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…