Çocuklar laf söz anlamayacak yaşta da değiller, okula giden bir çocuğun gece ikide uyuması bile absürt yani neresinden tutsam elimde kalıyor. Şanslıymışsınız taşınmışlar. Sizin adınıza sevindim.Ben çaresini bulamadım bende ki daha beter Di tüm. Pisliğini gürültüsünü çekiyordum Allah tan taşındı gittiler kurtuldum ne söylesem ne yapsam boştu siz ne deseniz boş bildiklerini okuyorlar öyle arsızlar
Yan komşunun çocukları küçükke ben de kullanıyordum ama süngerlilerden. Silikon gibi olanlar kulağımda durmuyor. En son süngerliden bulamamıştım hiçbir yerde yine de dışarı çıkarsam bakayım sağ olun. Sizinki de çok fenaymış, çözüm yolu bulabilmenize sevindim.Yandan alttan ve üst daireden dolayı 3 yıldır geceleri sadece 3 saatlik uykuyla duruyordum, cunku üstteki sabah 6da evine makina açıyor, yan daire gece 3 de uyuyor. E haliyle sadece 3 saat uyuyabiliyordum.. defalarca uyardık, olmadı tartıştık ama yok yok. Anlamayan anlamıyor. Kulak tıpa-tıkac ne dersen artik ondan aldim ve sıkıntısız uyuyabiliyorum çok şükür. Çünkü şikayet etmeye devam ettikce onlarda sesin dozunu artırır utanma nedir bilmez bu tip insanlar. 2 aydir kullaniyorum muhtesem bisey sessiz adada gibiyim takınca :)
Polise gitmeme sebebim dediğiniz gibi durumun kötüleşmesi. Maalesef bir şey dinlerken uyuyamıyorum ama onların sesini duymamak için birkaç gecedir müzik dinleyerek gözlerimi dinlendirmeye başladım uyuyakalmasam da. :)Polis secenegi diyebilirim ama işe yarar mi yoksa daha mi kotu olur hiç bir fikrim yok.
Uyarmayla birşey elde edemezsiniz gibi geliyor bana. Duzgun insanlar olsalar zaten dikkat ederlerdi, hadi farketmediler sizi 2. Defa kapiya getirtmez dikkat ederlerdi.
Boyle insanlarla konusarak anlaşmak mumkun degil gibi geliyor bana.
Kulaklikla başka seyler dinleyerek uyumayi deneseniz? Ben bazen sessizlikte uyumaktan huzursuz olunca ses olsun diye dizi, film aciyorum kulaklikla dinliyorum( esim rahatsiz olmasin diye kulaklikla dinliyorum) .
Ben kızıma bunun yüzünden kızıyorum bile. Sandalyeleri ses yaparak çekiyor mesela sakın yapma aşağıda komşu var bak hasta uyuyormuş diyorum. Artık öğrendi komşu öhö öhö diyor gürültü yapmıyorSizi çok iyi anladım inanın ki.
Bir gün ablamın evinde kaldım ve üst katında aynen dediğiniz gibi 2 çocuk tepişip duruyordu sabah 4 te uyuyup 7 de kalktım ve ablama sordum nasıl dayanıyorsunuz diye 3 ay oldu taşındılar ve çok şikayet var Allahtan ev sahibi değiller dedi, imza toplayıp gönderdiler çünkü aylardır uyarılıyormuş ama kesinlikle birşey değişmiyormuş, insanların da bir hayatı var çocuktur anlarım ama hadi onlar çocuk ebeveynleri hiç mi düşünmüyorlar acaba alt kattada insan var ve rahatsız edilmemeli diye herşey biraz empatiden geçer ama maalesef bazı insanlarda bu özellik sıfır. Allah yardımcınız olsun ama değişmiyorlar maalesef.
Gece hiç uyumamış olabilir sabaha karşı daldıysa kız çok normal ... bence gülünecek bisey yok bu konudaTabi ki büyük saygısızlık dikkat edilmesi gerekiyor. Ama saat 10 da uyandım uykusuzlaktan mahfoldum deyince bir de foto atınca gülmeden duramadım..
Sabah 10 a kadar uyuyunca (ki çok çok nadirdir) benim başım ağrıyor artık. Bu kadar çok uyumamam lazım bir daha diyorum.
Bence uyarmalara rağmen devamsa iflah olmazlar.
Gece hiç uyumamış olabilir sabaha karşı daldıysa kız çok normal ... bence gülünecek bisey yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?