apartmanda yaşamayı bilmeyen üst komşu

Kirada olmak sizi kurtarmış sanırım. İnsanlar empati yapabilse her şey çözülecek. Sizin adınıza sevindim, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Beyaz gürültüyü kesen kulaklık diye aratın. Parayı verip alın. Duymazsınız.

Sizi cok iyi anlıyorum . Birkac yil önce benim de başıma geldi . Ust komsumuz asla ses kesmiyordu. Surekli bir ses. Sayisiz uyardik inadina daha cok yaptı . Ben de alttan sopayla falan vuruyordum . Birinde indi bana kafa tuttu neymis sopayla bir daha vurmayacakmışım . Kendisi polis bu arada. Sonra taşınmışlardı rahatlamıştım . Allah öylelerinden uzak tutsun . Keske gidip mağarada falan yaşasalar.

Teşekkür ederim hislerimi aktarmışsınız. Yan komşumun ikiz erkek bebekleri vardı uyarmışlığım bile yoktur çünkü evde iki bebek, biri ağlasa öteki de ağlıyor. Adı üstünde bebek. Böyle şeylerden rahatsız olmuyorum. Laf söz dinleyecek yaşta çocukların böyle bir konuda eğitil(e
Saygı çok önemli gerçekten. Siz rahata ermişsiniz sevindim adınıza.

bir evde iki cocuk ve evden cikamiyor cocuklar bu surecte. anne babalar da su aralar bi yere kdr yapma etme diyorlar. boraz anlayisli olun. benim alt kat komsum gelse ben ararim polisi. zaten bunalmis ewde cocuklar bir de bana gurultu yapmasinlar diyecek. normal zamanda degiliz hanfendi. disariya cocuklarin bizden daha fazla ihtiyaci varken kosmaya parklara vs suan evdeler.

Maalesef bazı insanlar mağara hayatından apartman hayatına direk geçiş yapıyorlar. Geçtiğimiz cumartesi gecesi 12:30 da binanın önünde havai fişek attılar. Uyuyordum ve sıçrayarak uyandım. Aynı zamanda da hamileyim. Kendimi korkudan nasıl kasmışsam kasıklarıma ağrı girdi. Soluğu acilde aldım. Çok şükür bebeğime birşey olmadı ama olada bilirdi. Oglunu evlendirmiş gecenin bir köründe kimseyi düşünmeden havai fişek atıyor. Düşüncesizlik, cahillik, görgüsüzlük... Artık ne denirse. İşin daha da vahimi şikayetçi olunca bu durumdan ' oglumu bir kez evlendiriyorum.' oldu.

Bunlar evlendirmiyor ne yazık ki! Adama bak gece yarısı atma yani, gündüz yap, 9-10 neden değil? Gecenin 12.30’u? Oğlu evleniyor diye, her şey mübah mı?

Akşam 7 8 den sonra oturarak faaliyet yapıp , 9 10 arası uyumalı çocuklar. Gece yapılan saygısızlık.

Bunlar evlendirmiyor ne yazık ki! Adama bak gece yarısı atma yani, gündüz yap, 9-10 neden değil? Gecenin 12.30’u? Oğlu evleniyor diye, her şey mübah mı?
Tabi kii ozaman herşey serbest oluyor maalesef ve çok rahat üste çıkarak güçlü duruma düşüyorlar. Oysa haklı olan benim. Bu sebeple apartman hayatına başlamadan önce bazı insanlara oryantasyon verilmeli. Ya da toplumdan tecrit edilmeli. Hala asansörde sigara içen insanlar var. Bu konuda çok dertliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…