apartmanda yaşamayı bilmeyen üst komşu

Yani bilemiyorum bu günler zor geçiyor. Nineler,bakicilar , aileler zor tutuyor çocukları Evde. Bu yüzden gündüz çıkan gürültü tolere edilmeli.

Ancak akşam belki bir saatten sonra ve sabah iş mesaisi zamanından önce ki durumlar saygisizliga giriyor.

Çocuklar erken uyumalı.

Siz 10da basliyor diyosunuz dua edin sukredin. Hamileyim bu yüzden mart ayını raporla evde gecircem virüs yuzunden. Bizim ust kat hersabah saat 6.30da bi başlıyor ve bitme durumu yok ust kata soledik olmadi. Ev sahibine dedik konuştuk 3guncok guzeldi sonra yinr aynı polis cagirdik yine ayni bitmicek yani. Alışmışlar şimdiki evlerde yalıtım izolasyon sıfır ne konusulursa cok net duyuyoruz.

bizim üstekilerde ses yapıyordu ama geç saatler değildi.(23-00 Arası bazen 01) hiç uyarmadık .bir pazar akşamı misafirleri geldi. araplardı.hiç empati duyguları yok. sadece o anki durumları ve keyıfleri önemli.
23 oldu ses etmedik. 00 oldu ses etmedik. 01 oldu neyse sabır.02 de artık yukarıya vurdum hafif derece. duymadılar kendıi seslerınden. öyle bir ses muhabbet yok.apartmanı ınletıyorlar.öyle bağırarak konuşulunca neyi nasıl anlıyorsunuz. kadınlar küheylan gibi muhabbet etmez ki.3 oldu yıne vurdum.4 oldu dahada vurdum. 4,30 da ısrarla rahatsız olduğumu bildırdım ve hepsini dağıttım. 4 lüks jip araç hiç abartmıyorum, bindiler gittiler. güvenliğe şikayet ettik,gündüz olunca. biz ses yapmadık dıyormuş birde. sonra memleketıne defoldu gitti.yani sesleri halan daha kulağımda.

Laftan anlamıyorsa yapacak bir şey yok. Bizim üst katta da iki kız var benzer durumdayız ama ben bu sefer mutlu oluyorum. En azından karantinadalar, çıkmıyorlar. Siz de çözüm bulabilirsiniz, kibarca uyardınız sonuç değişmedi mi kulak tıpası yasa kulaklıkla müzik dinlemek gibi yöntemler deneyin

Hani kapılarına polis gitse anlayışlı bir aileyse çocuklara diyebilir artık hareketlere dikkat etmemiz gerek sessiz ve yavaş davranalım yoksa çok gürültü yaparsak polis bizi evimizden atcak felan diye

Saat kuralını bilmiyordum, teşekkür ederim. :)

Kulak tıpası alacağım ve buna rağmen uyuyamazsam tekrar konuşup devam ederlerse şikayet etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim. :)

Hani kapılarına polis gitse anlayışlı bir aileyse çocuklara diyebilir artık hareketlere dikkat etmemiz gerek sessiz ve yavaş davranalım yoksa çok gürültü yaparsak polis bizi evimizden atcak felan diye
Evet iş o raddeye geldiğinde dikkat ederler diye düşünüyorum ama çocukları bu şekilde korkutmak istemediğim için şikayet etmeyi erteliyorum. Bütün yaz buradayım, işler kötüleşirse bu yola başvurabilirim. Teşekkür ederim cevabınız için. :)

Bende üst komşunun sesini, Pisliğini herşeyini çekiyorum.Bir iki kere uyardım kadın anlamıyor.Sinir bozucu bir durum .Kiracı olduğum için yaza taşınmayı düşünüyorum bakalım artık

Fotoğrafı durumun ciddiyeti için atmıştım, güldürebildiysem ne güzel. Normalde tatil dahi olsa en geç dokuzda kalkıyorum kendiliğimden fakat bu gürültü olayı yüzünden uykum öyle bir kaçtı ki o gün sabah altıya doğru uyuyakalmışım. Saat on diye belirtme sebebim de o saatten gece yarılarına kadar patırtının dinmemesi.

Araştıracağım çok teşekkürler.

Kesinlikle çok haklısınız. Ben zaten gündüz çıkan sese bir şey demiyorum, sabah saati vermemin sebebi bir çocuğun 12 saatten fazla zıplamasının bana çok ilginç gelmesi. Gece 2-3'ten önce ses kesilmiyor ama sabah 9 gibi tekrar başlıyor çok yorucu maalesef. İnsanlar evden çıkmıyor bu nedenle anlayışlı olmaya çalışıyorum ama migrenim var ve gözlerim biraz korkutucu bir hâl almaya başladı.

Son düzenleme:
Bizimkilerin de misafiri varken sabaha kadar ev sallanıyor aah ah. Kurtulmanıza çok sevindim.

Al iste aynısı bizde de var . Insanliktan nasiplerini almamış bunlar . Allah nasil biliyorsa öyle yapsın. Ben kiracıyım. Ev bakıyorum tasinicam bu pislik insanlar yüzünden .
Umarım sessiz, sorunsuz bir ev bulursunuz. :)

O gün sabah dalabilmişim o yüzden onda uyandım ama inanın hiç fark etmiyor devamı duvarlar titriyor. Sizin adınıza çok üzüldüm üstelik hamileymişsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Bende üst komşunun sesini, Pisliğini herşeyini çekiyorum.Bir iki kere uyardım kadın anlamıyor.Sinir bozucu bir durum .Kiracı olduğum için yaza taşınmayı düşünüyorum bakalım artık
Gönlünüze göre bir ev bulursunuz umarım. :)

İyi de gecenin 3 ünde bu çocuklar nasıl hala uyumamış oluyorlar zombi mi bu çocuklar sabaha kadar uyumadım diyorsunuz eğer uyumasalar asıl anne babaları uykusuzluktan yıkılırdı yani ya da gecenin 3 üne kadar ne misafiri ne çocuk sesi belli bir saatten sonra bayılır kalır çocuklar kaldı ki sabah 10 erken bir saat değil. Dava açmak fana ne Allah aşkına ne davası? şurada birkaç gündür evdesinizdir tatil olalı o kadar oldu hemen mi isyan bayrağını çektiniz yani. Benimde oğlum var sabah 7.30 8 uyanıyor altını açarke ağlıyor bağırıyor koşuyor oyuncaklarını atıyor gündüz uyuduğu 2 saat dışında hep ayakta ne yapayım oturtup önüne tablet mi koyayım yani. Dur demekle durmuyorlar işte malesef. Annelerde bayılmıyorlar peşlerinde koşmaya. Aşağı komşu teyze yaşlı bir kere bile şikayet için gelmedi. Çocuğunuz olunca anlarsınız ancak

Seni okadar iyi anlıyorum ki bende kiracıyım, bı üstümde bir komşum vardı rezilin önde gideni sofra bezi çırpma bizim çamaşırlar varken balkon yıkama ıslak paspas asma rezil ederdi çamaşırlarımı Allah onada kendi gibi komşu nasip etsin birde yan binaya tam hizama Suriyeli taşınmıştı balkona buzdolabı koymustu eski model nasıl ses çıkartıyordu anlatamam oda pislikti, bunların yüzünden oradan taşındım çatı katı ev tuttum milletin pisligini gürültüsünü cekmeyim diye ve kafam rahat burada Allah sizide kurtarsın

dejavu_one , konu sahibinin sizi anlaması için çocuk sahibi mi olması lazım? Kendisi de vakti zamanında çocuk olmuştur ama ailesi belli ki toplum için de yaşamasını öğretmiş. Kimse çocuğun ağlamasına sustur şunu demez. Şikayet ettiği konu evi sarsarak koşuşturmaları, geç saatlere kadar koşturmaları. Ahkam kesmeden önce önceki sayfaları okusaydınız lohusa annelerin kulak tıkaçlarıyla kullanmak zorunda kaldığını okurdunuz.

Hanımefendi çocuklar öğlen biraz uyuyor sonra gece ikiye kadar oturuyorlar. Ama aslında oturmuyorlar. İki kardeş devamlı evin bir ucundan diğerine koşuyorlar, yaşları küçük de değil en azından akşam belli bir saatten sonra koşmamaları gerektiği söylenebilir. Sadece çocuklar değil anne babaları da çok yüksek sesle konuşuyorlar. Dün gece en son saat bir buçuktu koltuk mu çekiyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum pat küt sesler.

Birkaç gündür evdesin isyan bayrağı çekmişsin demişsiniz fakat ben yazları ve tatiller dışında iki ayda bir on günlüğüne de geliyorum hep böyleler. Toplu bir şekilde yaşıyorsak bazı şeylere dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Çocukları bütün gün tv veya tabletle oyalamak çok yanlış, asla bunu savunmadım zaten. Bunun çocukların gece yarısına kadar koşup zıplamalarıyla ne alakası olduğunu da anlamadım. Oyun oynamak, evde vakit geçirmek başkalarını rahatsız etmeden de yapılabilir.

Anne babalarının uyku problemi çekmemesi doğal çünkü zaten sesten rahatsız olsalar bu duruma gelmezdik. Ben de çocuk oldum, kardeşimle evde oynardık da ama sabahtan akşama koşup duvarlara vurmazdık. İnsanın çocuğu yaramaz olabilir ancak belli saatlerde diğer insanlara saygısızlık olmayacak şekilde davranmayı öğretmek de benim değil ebeveynlerinin sorumluluğunda.

Son olarak üslubunuz çok saldırgan. Güncelleme yaptım sabah on olayını açıkladım. Çocuğunuz olduğu için bu şekilde bakıyor olabilirsiniz, saygı duyuyorum fakat ifade ediş biçiminizi onaylamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…