Aptal yerine konmak istemiyorum.

Kusura bakmayın da yamyam gibi resmen. Altınınız almış, etinizi istiyor , bedava ne bulsa alacak.
alıyor zaten, en son geldiğinde evimdeki saklama kaplarımı götürmüştü, lazımmış. e bana da lazım dedim. dur şimdi sen ben bunları alıyorum dedi. eşimi çağırdım, onun yanında annen bi plastik kaplara göz dikmemişti dedim . yine de aldırmadı aldı gitti.

Ne alaka? Kendinizi niye suçlu hissedesiniz ki?
İki konuda da kayınvalidenizin çirkefliği sözkonusu, siz niye suçlu olasınız.
Bu kadar saf olmayın lütfen.

saklama kabı nedir ya. Kv yüzsüzlükte level atlamış resmen

Ayy daha neler duyacagim buzluktan et istenir mi ya
Onu kar sayıyor herhalde

Sizin ev kasap mı gitsin alsın

Ay yok artık daha neler ama ya.
Dolaptaki eti istemek falan...
Lütfen lütfen bu kadına karşı mesafeli olun ve vicdan yapacak birşey aramayın, yok çünkü.
Terbiyesizliğin alası bu.

Altın saklaması da öyle.
Yengenin normalde iletişimde olmayıp, altını istemek için sizi aramış olması da ayrı bir saçmalık. Onu da hiiiç üstünüze alınmayın. Gelin görümce kendileri halletsin.

Siz kalbinizi böyle insanlara yormayın, gözünüzü açın lütfen.
Eşinizden yana şanslıymışsınız buna sevindim ayrıca.
Allah evinize Halil İbrahim bereketi versin

Çok haklısın, eti de verme .imkanı varmış alsın. Dişini göstermezsen kimse sırtından inmiyor

Bir de eti ayağına oda servisi istiyor.
Kendisi gelemiyor mu sizin buzdolabına?

Yavrunun altınına musallat olana laf anlatılmaz, aranıza uçurum koyun.
Eşinizin ezilmesine de üzüldüm, anneleri seçemiyoruz ne yazık ki.

Eti verme, sorarsa versim ya de telefonu kapat. Kendi yaptiginin aynisini yapinca anlar boyleleri. Ne utanmaz kadin ya. Buzluktaki ete kadar gozu var. Eti nereden biliyor? Evinizdeki dip kose herseyin notunu mu yutuyor? Eti yemis olamaz misiniz, dolapta et oldugunu nereden biliyor?

tıpkısının aynısını yapan bir yengemiz var anneannenin verdiği parayla kendine bilezik, toruna da sahte bilezik aldı. utanmadan yüzümüze bakıyor mu, bakıyor

konu sahibi, iyi yapmışsın senin çocuğunun rızkıyla misafir ağırlamasın bi zahmet

Sizin dolaptaki etten ona neymiş ya?!! Varsa misafirine yedir, yoksa al. Durumun da yoksa et yedirmeyi ver.
Altın konusuna zaten bir şey demiyorum. Yenge madem huyunu biliyordu. Ona değil size verseymiş.

Çok iyi yapmışsın canım.Eti varsa pişirsin oğlunun difrizinden et almak da nedir ne kadar ayıp yaa.Tam tersi insan evindekini verir çocuğuna.Altın da başının gözünün sadakası olsun,bu kul hakkıdır ondan çok kötü çıkar belliki hak hukuk bilen edep görgü bilen de biri değil o yüzden bu da bahane olsun mesafeni koy ona göre davran

bence siz gönlünüzü ferah tutun. sizin yaptığınız değil size yapılan büyük bir ayıp.
birincisi o altın çocuğunuza gönderildiyse onu vermek zorunda, bunun hırsızlıktan hiçbir farkı yok.
ikincisi durumu iyiyse de kötüyse de sizin evinizdeki ete göz dikmesi de o kadar ayıp ki.böyle bir insana laf anlatabileceğinizi de hiç sanmıyorum, eti bırak saklama kaplarına bile. kayınvalideniz beleşten geçinmeye alışmış sanırım.
yapacağınız tek şey aranıza mesafe koymak.

Bizim bir akrabanın amcası da yeğeninin düğünde para takanların elinde ki zarfı alıp kutuya atıyor gibi yapıp cebe indirip paraları boş zarfları kutuya atmıştı. Kutu açılınca zarfların 3/1 i boş çıkmıştı. Videoda gördük bizde ama tabiî kardeşi gik demedi abisine. Bence sizde gayet iyi yapmışsınız tabiî vermeyin eti çok istiyorsa etli yemek yapmayı gitsin alsın pis hırsız.

Altın konusuna takılmayın aradan uzun bir zaman geçmiş onların çocuğunun düğünü yada torunu olduğu zaman tak bakalım şimdi takıyı geri onlara dersin. Diğer mevzuda haklısın sana buyuk ihtimal kurban eti gelmiş sen eğer istersen onu çıkartıp pişirip ikram edersin senin dolabindaki yiyeceği neden istiyor belki yedin bitti nasıl dusuncesizliktir bu hiçte saygısızlık etmemissin eşinin sana sorması bile saçma yedik onu deseydi sen kurban kesip buzlugunda fazladan olsa amenna ama yaptığı çok ayip

Gerçekten çok terbiyesizmiş kusura bakmayın bir çeyreği insan esirger mi hele sahibi sizken boğazından nasıl geçmiş et falan vermeyin yüzünü kızartıp sorarsa verdim ya diyin kapatın teli suratına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…