- 25 Haziran 2020
- 3.711
- 12.590
- 208
- 27
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Erkekler bu konularda bizim kadar ince düşünmediklerini için tavır koyamıyorlar benceÇok üzüldüm. Ben ailemle görüşmüyorum hayat bakışımız farklı. kardeşilerimle görüşüyorum mesela. ben bu tavrı koyabiliyorum eşimkoyamıyor
Ayy ne kadar zor olmalı anneniz için. Benim kv de de böyle işte. yüz kere der bişeyi. herşeyi kendi bilir.Hala çekiyor valla kadın
Annemler şehir değiştirdi neyse ordan balkabağı istemiş bizimkiler gçtürmüş, günlerce tlfn edip kavga etti kötü çıktı kabak diye
İnsan birine anlatmaya utanıyor bunları
Biz aç da gezdik küçükken kimseye açız demedik annemiz bize böyle öğretti
Allah anneme yardum etsin sağolun
Bir de et hayır olarak verilmiş diye anladımKv bizim düğüne gelemeyen akrabalarından gelen paraları tek tek yazmış bana vermişti.
Bende kalmasın dedi.
Önüne gelene anlat bence görsün dünya kaç bucak.
Et konusunda da kemiği olsa gene göndermem.
Aç kalsın ya da az yesin de buzdolabına et alsın.
benim ki de sürekli isterdi. aynen dolaptan buzluktan ve evlerine iki yüksek maaş giriyor. bir ara kzının çocuklarına bakıyordu çok seviyolar diye diye istedi. karekter meselesi biz aç kalsak yine kimseden 1 lokma almayız.Ayy dolaptan et mi istenir yaa varsa yedirirsin misafirin yoksa başka bir sey yedirirsin
Hele altin konusu ben sinir oldum
Esin ne dedi duruma
Sen haklısın hic kafana takma
Ne kadar şanslısınız anlamış oldunu dimi sayemde:)Kv bizim düğüne gelemeyen akrabalarından gelen paraları tek tek yazmış bana vermişti.
Bende kalmasın dedi.
Önüne gelene anlat bence görsün dünya kaç bucak.
Et konusunda da kemiği olsa gene göndermem.
Aç kalsın ya da az yesin de buzdolabına et alsın.
ne kadar ayıp şeyler yaptıkları ama kafalarında ne var neyi hesaplıyorlar anlamıyorum.benim ki de sürekli isterdi. aynen dolaptan buzluktan ve evlerine iki yüksek maaş giriyor. bir ara kzının çocuklarına bakıyordu çok seviyolar diye diye istedi. karekter meselesi biz aç kalsak yine kimseden 1 lokma almayız.
Ne kadar şanslısınız anlamış oldunu dimi sayemde:)
Kızlar,
Eşimin dayısı çocuğum doğduğunda kayınvalidem aracılığıyla bize çeyrek altın göndermiş , başka şehideyiz eşimin dayısı ile. Geçen hafta öğrendim bu durumu ve kayınvalidem bu çeyreği bize vermedi. Dayısının eşi beni aradı sordu, üzerinden 6 yıla yakın zaman geçmiş ama telefondayken konusu açıldı, neden beni aramadın teşekkür etmedin demek istedi. Bende konudan habersiz olduğumuzu söyledim. eşime sordum bilgisi yok. kayınvalidemi aradım; yaa aamaan verdim ya size dedi kapadı telefonu. Şok oldum. Yengemizi tekrar arayıp, durumu açıkladım.O da ben o zaman tahmin ettim de aranız bozulur diye diyemedim. İlk gelin geldiğimde bana da neler ettiler zaten, huylarıdır ama ben nasıl düşünemedim o zaman dedi vs. konuyu kapadık.
Ama ben çok içerledim. Ben ne zor zamanlar geçirdim, eskiye göre iyi de olsam hala zor zamanlardayım, bari bir çeyrek altınımı bana verseydin dimi?
Dün de kv. eşimi aradı, kız kardeşi başka şehirden misafir gelecekmiş, eşime de buzluğunuzdan et getir demiş( eti de ben almadım, birisi hayrına bağışladı bize) eşimde bana sordu bende hayır vermiyorum dedim. Parası var imkanı var bize bir hayrı yok, bari elimdekini alma yani dimi? Eşim bişey demedi ama ben ayıp mı ettim, ben saygısızlık mı yapıyorum diye yine kendimi suçluyorum. Hep böyleyim. İnsanların beni aptal / enayi yerine koymasına müsaade ediyorum, etmediğim de de kendimi suçluyorum.
Bir de et hayır olarak verilmiş diye anladım
Bunu neden istersin ya hiç mi kafan yok
Yok kötü niyetle yazmadım ben espri olsun diye dedim.Kıyas yapmak için yazmadım
Sevgili arkadaşım, altın konusunu zaten geçiyorum ona yapılacak bir şey yok, yengeye de söylemişsiniz haberinizin olmadığını, 6 sene önceki altını utanıp sıkılmadan hatırlatan yenge, sizin kayınvalideye de konuyu açmakta bir sakınca görmeyecektir, yesinler birbirlerini.
Et konusuna gelirsek, size de hediyeymiş, bence asssla vicdan yapacak bir şey yok. Hediye eden, "kayınvalidene de ver, mutlaka o da yesin" demediyse size ve ailenize afiyet şifa olsun. İt ürür kervan yürür, kimse için tadınızı kaçırmayın.
siz eşinizle annesi hakkında çok konuşmayın nede olsa annesi. üzülür bir gün ters düşersiniz.Eşim benden özür diledi. annem adına çok utanıyorum ne desem bilmiyorum hakkını helal et dedi. onunda haberi yok ne diyeyim..
Yok kötü niyetle yazmadım ben espri olsun diye dedim.
anneniz neden aldı neden bu kadar taviz verdi.Almayın benim annem kendine bluz almadı o kadına hediye aldı anneler gününde ne oldu söyleyim giidp beğenmedi komşusuna falan verdi
Önemsemedi yani
Hiçbirşey yapmayın en iyi siz olursunuz
bende olsam vermezdim eti hem bana gönderileni vermesin hemde et istesin kasapta çok git alKızlar,
Eşimin dayısı çocuğum doğduğunda kayınvalidem aracılığıyla bize çeyrek altın göndermiş , başka şehideyiz eşimin dayısı ile. Geçen hafta öğrendim bu durumu ve kayınvalidem bu çeyreği bize vermedi. Dayısının eşi beni aradı sordu, üzerinden 6 yıla yakın zaman geçmiş ama telefondayken konusu açıldı, neden beni aramadın teşekkür etmedin demek istedi. Bende konudan habersiz olduğumuzu söyledim. eşime sordum bilgisi yok. kayınvalidemi aradım; yaa aamaan verdim ya size dedi kapadı telefonu. Şok oldum. Yengemizi tekrar arayıp, durumu açıkladım.O da ben o zaman tahmin ettim de aranız bozulur diye diyemedim. İlk gelin geldiğimde bana da neler ettiler zaten, huylarıdır ama ben nasıl düşünemedim o zaman dedi vs. konuyu kapadık.
Ama ben çok içerledim. Ben ne zor zamanlar geçirdim, eskiye göre iyi de olsam hala zor zamanlardayım, bari bir çeyrek altınımı bana verseydin dimi?
Dün de kv. eşimi aradı, kız kardeşi başka şehirden misafir gelecekmiş, eşime de buzluğunuzdan et getir demiş( eti de ben almadım, birisi hayrına bağışladı bize) eşimde bana sordu bende hayır vermiyorum dedim. Parası var imkanı var bize bir hayrı yok, bari elimdekini alma yani dimi? Eşim bişey demedi ama ben ayıp mı ettim, ben saygısızlık mı yapıyorum diye yine kendimi suçluyorum. Hep böyleyim. İnsanların beni aptal / enayi yerine koymasına müsaade ediyorum, etmediğim de de kendimi suçluyorum.
Teşekkür ederim, ağız tadı gerçekten çok önemli.Sevgili arkadaşım, altın konusunu zaten geçiyorum ona yapılacak bir şey yok, yengeye de söylemişsiniz haberinizin olmadığını, 6 sene önceki altını utanıp sıkılmadan hatırlatan yenge, sizin kayınvalideye de konuyu açmakta bir sakınca görmeyecektir, yesinler birbirlerini.
Et konusuna gelirsek, size de hediyeymiş, bence asssla vicdan yapacak bir şey yok. Hediye eden, "kayınvalidene de ver, mutlaka o da yesin" demediyse size ve ailenize afiyet şifa olsun. İt ürür kervan yürür, kimse için tadınızı kaçırmayın.
Annem baş edemedi babam ayrı çirkefti anası ayrı, kaç kez evi terk edip anneanneme gittik, babam az duruldu sonradananneniz neden aldı neden bu kadar taviz verdi.
benimm de hep geliyor vallahiBazen yanlış anlaşılıyor hani kıyas yapılıyor sanıyorlar ondan dedim.
Senin kv deni parçalayasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?