aptamil mama hakkında

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
merhaba arkadaslar benım 19.5 aylık bır oglum var kılosu 10 boyu 81 bu hafta sutten kestım nedenı ıse dogru duzgun yemek yemıyordu süt içmıyordu doktora gıttıgımızde doktorda kesebılırsın dedı bu aydakı cocuklara baktıgımda hep bızımkınden ondeler ne bıleyım kılo boy ınsANIN zoruna gıdıyor bır arkadasım ben dogum yaptıgımda kızım cok zayıftı sımdı aptamıle basladım bu yuzden bole dedı guldu ben sasırdım okdr gelısatlıydıkı kılo falan bı o cocuk deıl her sordugum aptamıl ıcıyor dıyen bayanların cocuklarının masallahı var sımdı benım merak ettıgım benım gıbı sutten kesıp aptamıle baslayan anneler kılo olarak olumlu yanıt aldınzmı bırde bu aptamıl kabızlıgada ıyı gelıyormu aceba

çoçuğunuz meme emdiği için mi ek gıda almıyor? birde anne sütü alan çoçuk daha iyi gelişir kilo alımı felan daha iyi olur gibi duymuştum hatta bnim bebeğim 2 aylıkken emmeyi bırakınca çok üzülmüstüm aptamil ve sma karışık içti fakat sma kabız yaptı ama sma daha iyi kilo alırıyo bence yine de sen bilirsin ama bebeğin büyükmüş kemik sulu çorba yapabilirsin meyveli yogurt vs. aptami kabız yapmıor bildiğim kadarıyla ama devam sütü vermek istemiyosan inek sütü yda keçi sütü verebilirsin

ben dedıgınızın hepsını verıyorum corbası yogurdu kemık suyu hepsını gunde ıkı kezde aptamıl verıyorum

Benim oglum 17 aylik ve 9 kilo 81 cm çok az emdi 13. Aya kadar aptamil verdim su anda inek sütü içiyor ve gördüğünüz gibi zayif bi çocuk mama değil genlerin rolü büyük çünkü oğlum evde pişen herşeyi yer en azindan tadina bakar bence aptamil yerine sevdiği yemekleri yapabilirsiniz mesela biz Şehriye çorbası pilav patatese hayir demiyoruz...

e tmam bunları yiyosa zaten vitamin alıo bence bünyeyle alakalı bişey bak benim bebeğim 4 aylık 6 kiloydu görümceminki 4 aylıkken 9 buçuk kiloydu boyuda benimkinin 2 katıydı düşün şu an 15 aylık ama 5 yaş kıyafeti giyiyo benimki onlra zayıf geli ama benimkinin bünyesi öle napıyım yapçam bişey yok :S

ya canım ınankı hepsını yapıyorum dönüşümlüü dedıgın gıbı genlerın rolu buyuk

vallahı ınanın dedıklerınızın hepsını aıyorum gece yatmadan falan kecı boynuzu pekmezıne varana kadar ama işte sızde demıssınız kımı cocuk mınyon oluyor

Benim kucuklugumde aptamil falan yokmus. Varsa da bizimkilerin haberi yokmus 2.5 yasina kadar emmisim. Onun disinda da birsey yemezmisim. Kendimi bildim bileli zayifim. Yapim buymus. Ama su yasima kadar agir hastalik, kirik cikik bisey gormedim cok sukur. Bazi urunler bebeklere kilo aldiriyor ama alinan kilo bos bir kilo olmamali. Yediklerinden ictiklerinden olmali, suni seylerden degil. Zaten yeni nesil gittikce irilesiyor ve erkenden buyuyorlar. Ama 70 yasindaki insanlar kadar hastaliklari var. Eger cocugunuzun sagligi yerindeyse boyunun kilosunun uc asagi bes yukari hesabini yapmayin bence.

Bence kesinlikle ve kesinlikle verme benim oğlumda bebekken ne zayıf ne çılızdızdı aptamil içen arkadaş bebekleri tombişmi tombiş bana laf çakardılar hiç umrum olmadı yoğurtlar mayalarım meyvelli tavuk ,et,sebze yemekleri,sonuç oğluşum o bebeklik arkadaşlarından uzun,kilolu,fiziksel ve zihinsel hepsinden ileri 2.sınıflar arası ülkede 15oldu Allah'ın izniyle doğru düzgün katkımız besledim Podolski'de olmadı diğerinde aynı şrkilde yazık ya o gıdalar çok kötüsağlıklı olması önemli şişman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…