Ara ara aramak...

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Selamlar herkese,

Yakın bir arkadaşım (32) bir aile dostlarının tavsiyesiyle (hatta ısrarıyla) cuma günü bir çocukla (33) görüşmüş. Görüşme 3 saatten fazla sürmüş ve çok da keyifli geçmiş.

Arkadaşıma çocuğun çok çekingen olduğunu, bu işleri hiç beceremediğini söylemişler görüşme öncesi. Çocuk yurt dışında yaşıyor ve senede 3-4 kere geliyor Türkiye'ye. Arkadaşıma kariyer konusunda yaşadığı şehri tavsiye etmiş hep. "Şuraya başvur, şu linke bak, ben de sorayım çevremdekilere, şuralara şimdiden başvurman lazım ki 5-6 ay sonra ancak sonuçlanır başvurun." falan...

Görüşmeden sonra çocuktan ses çıkmamış pazar gününe kadar. Arkadaşım da bunun üzerine görüşmenin çocuk tarafından olumsuz değerlendirildiğini düşünüp çocuğun numarasını silmiş. Çocuk pazar günü bir aramış, sesi zor çıkıyor, hasta olmuş. Arayamadığını, görüşmeden sonra çok kötü olduğunu söylemiş ve özür dilemiş. "Tekrar görüşemediğimiz için üzgünüm." falan diye de vurgulamış. Biraz sohbetten sonra çocuk ara ara arkadaşımı arayacağını söylemiş ve bugün de yaşadığı ülkeye dönmüş.

Ara ara aramak ne demek? Meali nedir bu olanların?

Mesaj yazmayı bilmiyor galiba demek

Hasta da olsan ölüm döşeğinde de olsan birine flört sinyalleri veriyorsan mesaj atacaksın. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Adam gerçekten hasta olmuş olabilir ama bence yeteri kadar ilgilenmedi ve aracılarla tekrar konuşunca belki tekrar aklına yattı birden kestirip atmayayım diye düşünmüş olabilir.

Bayramlarda, özel günlerde, kandillerde falan geldi benim ilk aklıma.

“Ara ara görüşelim, iletişimi koparmayalım” dediğim bir arkadaşım var mesela 1 senedir aramadığım...

Bana olumlu gelmedi. (Aşık olup deli divane olunacak, “işte aradığım, işte beklediğim kişi”denilecek bir etki olmamış bence.) daha çok “yaşlarımız geçiyor, ne olur ne olmaz iletişimi koparmayalım ara ara araşalım, baktık 5 sene falan geçer hala kimseyi bulamamış oluruz o zaman tekrar değerlendiririz” gibi.

Off bu hiç yontulmamış şekerim sıkıntı büyük :)).Yani ara ara ararım derken düzenli olarak görüşürüz demek istemiş bence bana öyle geldi ama tam becerememiş yanlış kelime seçmiş

Siz kendinizden pay bicin birinden hoslansaniz günlerce yazmadan durabilir misiniz.?
Bana da birden kestirip atmak istemediği için öyle demiş gibi geldi .

Siz kendinizden pay bicin birinden hoslansaniz günlerce yazmadan durabilir misiniz.?
Bana da birden kestirip atmak istemediği için öyle demiş gibi geldi .

Bana zaten olumlu gelmedi bu görüşme ama aramak yerine bir mesajla da nazikçe teşekkür edebilirdi. Telefon açıp "Ara ara ararım." demek pek sağlıklı gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…