- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.836
- 798
- Konu Sahibi pamukannesi
-
uslubun guzel degil bence..Merhaba kızlar. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum söze. 6 yıllık evliyim, 2 küçük çocugum var. Bundan 2 ay kadar önce bana araba aldık. Ben altınlarımı bozdurdum üstünü de az bişey eşim tamamladı, otomatik bi araba aldık bana. Eşimin arabası da var. O da manuel. Ben istedim, çocukları lresten alıorum bırakıorum gideceğim yerlere gidiorum fln. Buraya kadar hersey ii güzel. Ama benim sevgili eşim, bana araba alınınca kendi arabasından feragat etmeye basladı. Burosunun önüne park etti, işe yüruyerek gidip gelio, bi yere gideceğimiz zaman hep benim araba ile gidioruz.. Onemsemedim. Sonuçta, gunduz alıp gitmio en. Azından dedim. Bugün bana ben arabamı satıcam dedi... Niye dedim. E var ya araba dedi. İyi de onu bana almadık mı dedim. Aldık, yine senin.. Hayır yani benimkini satınca nolmuş dedi. Ne fark eder dedi. Bende o zaman bi anlamı olmuo işte benim olmasının. Sen kendi arabandan nie feragat ediosun. Öyle bişey yaparsan konuşmam bi daha dedim. Bunu dedim die salladı suratını oturuyo. Ya adam bana araba alındı alınalı sanki ben esirgiyomuşum, onun binmesini istemiomuşum gibi davranıyo. Değişik bi psikolojiye büründü resmen. Lafa bakın, arabasını satacakmış, bu yine benim arabam olarak kalacakmış. Bi Anlamı kalıyo mu o zaman??? Ne deyim nasıl davranıyım bu adama bilmiorum. Bi araba aldım burnumdan getiriyo..
Çünkü konunun amacı BANA ARABA ALINDI mesajı vermek. Zannımca tek arabalı hatunu kendisi sanıyor. Bu kaçıncı araba konusu eski konularına bak görürsün lavantacım hikaye yaniuslubun guzel degil bence..
'ayri gayrimiz tabiki yok, ama tek araba olursa yine sknti yasiycaz, yetmiycek' desen daha iyiydi.. 'o araba benim degil mi, benim arabam, bana alindi' tarzi konusmak olmamis..
eşiniz eve yüreyerk gidip gelmeye ve hatta işyerinin önüne park etmişse çok lüks değilmi 2 araç zaten tek araçla herşeyinizi yapabilirsiniz gibi geliyor.Kesenize yazık onun ile çocuklarınıza yatırım yaparsınız.İstediğiniz zaman kullanırsınız demiş zaten . birbirinizi bence bunun için incitmeye değmez....ev içinde sen ben diye bişey yokki artık SİZ varsınız....Merhaba kızlar. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum söze. 6 yıllık evliyim, 2 küçük çocugum var. Bundan 2 ay kadar önce bana araba aldık. Ben altınlarımı bozdurdum üstünü de az bişey eşim tamamladı, otomatik bi araba aldık bana. Eşimin arabası da var. O da manuel. Ben istedim, çocukları lresten alıorum bırakıorum gideceğim yerlere gidiorum fln. Buraya kadar hersey ii güzel. Ama benim sevgili eşim, bana araba alınınca kendi arabasından feragat etmeye basladı. Burosunun önüne park etti, işe yüruyerek gidip gelio, bi yere gideceğimiz zaman hep benim araba ile gidioruz.. Onemsemedim. Sonuçta, gunduz alıp gitmio en. Azından dedim. Bugün bana ben arabamı satıcam dedi... Niye dedim. E var ya araba dedi. İyi de onu bana almadık mı dedim. Aldık, yine senin.. Hayır yani benimkini satınca nolmuş dedi. Ne fark eder dedi. Bende o zaman bi anlamı olmuo işte benim olmasının. Sen kendi arabandan nie feragat ediosun. Öyle bişey yaparsan konuşmam bi daha dedim. Bunu dedim die salladı suratını oturuyo. Ya adam bana araba alındı alınalı sanki ben esirgiyomuşum, onun binmesini istemiomuşum gibi davranıyo. Değişik bi psikolojiye büründü resmen. Lafa bakın, arabasını satacakmış, bu yine benim arabam olarak kalacakmış. Bi Anlamı kalıyo mu o zaman??? Ne deyim nasıl davranıyım bu adama bilmiorum. Bi araba aldım burnumdan getiriyo..
okuyunca ben de dedim, bu konu acilmamis miydi.. baktim tarih yeni.. yorumladimÇünkü konunun amacı BANA ARABA ALINDI mesajı vermek. Zannımca tek arabalı hatunu kendisi sanıyor. Bu kaçıncı araba konusu eski konularına bak görürsün lavantacım hikaye yani
Ya araba aldık. Eşim baya bi onla gitti geldi işe. Kendi arabası duruyo. Bnde dedim hani artık evin önünde dursun da ihtiyaç olunca kullanıyım dedim küstü.. Aksam 4 ten sonra spora toplantıya konferansa gider. Satınca bunla gidecek. E bn ihtiyacım olunca bulamayacaksam araba bi anlamı kaldı mı bana alınmasının. Kıskanma ile alakası yok arkadaslar. Beraber her yere bu araba ile gidioz zaten. Ama kendi arabasını sattığı zaman, iş değişecek. Yoğun tempolu bi mesleği var. İllaki lazım oluo araba gunduz de aksam da. Ki çoğu zaman park ettiği arabasını gelir alır gider gündüz şuraya gidecem buraya gidecem die. Anlatabilmişimdir umarım.
İtişme bile olmayabilir yani o derece. Okur okumaz hatırladım. ONUN ARABASI VAAAAR güzel mi güzel ahahahahokuyunca ben de dedim, bu konu acilmamis miydi.. baktim tarih yeni.. yorumladim
ne arabaymis arkadas, AİLE EŞ BİRLİK vs silinmis de SENİN MALİN BENİM MALİM davasina dönmüs..
iki araba alinabilir, ihtiyactir.. ama bu sekilde itismek nedir?
Esim degil ben teklif ederdim benim senin olmaz bizim evde sukur esimde bende neyimiz var neyimiz yok paylasiyoruz ustelik bu kadar aile zor gecinirken iki araba fazla bence de e simdi o arabayi esiniz kendine alsa siz bi yere gideceginiz zaman esiniz e o arabayi ben kendime aldim dese uzulmez miydiniz
Konu sahibi yerine ben yazayım.
Bir araba varsa paylaşılır senin benim olmaz.
Ama maddi durumları uygun iki araba almışlar.
Eşi kendisininkini satacak ama para yokluğundan vs değil gerekçesi seninki var ya şeklinde; sonra da ben işe gidiyorum; oraya gidiyorum deyip konu sahibine alınan arabayı alacak; konu sahibi yine yaya olacak.
gerekirse iki araba da satılır tabii ki; dolmuş parası da bölüşülür ama konu o değil ki; eşi kendi arabasını satınca konu sahibinin araba kullanımı yine kısıtlanacak; istediğiniz anda siz kullanamayınca arabanın olup olmaması fark etmiyor.
Eşim akşam 9'da işten gelecek tek araba olunca arabayı bana ver; çocuğu okuldan alayım; sen gece nasıl gelirsen gel denmiyor; oysa iki araba olunca herkes istediği zaman kullanır istediği zaman da evin önünde bırakır.
Çift araba cift vergi çift yakıt bence zengin değilsen lüks biz de böyle yapıcaz ben otomatik alıcam eşim satıcak ortak kullanıcaz..Merhaba kızlar. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum söze. 6 yıllık evliyim, 2 küçük çocugum var. Bundan 2 ay kadar önce bana araba aldık. Ben altınlarımı bozdurdum üstünü de az bişey eşim tamamladı, otomatik bi araba aldık bana. Eşimin arabası da var. O da manuel. Ben istedim, çocukları lresten alıorum bırakıorum gideceğim yerlere gidiorum fln. Buraya kadar hersey ii güzel. Ama benim sevgili eşim, bana araba alınınca kendi arabasından feragat etmeye basladı. Burosunun önüne park etti, işe yüruyerek gidip gelio, bi yere gideceğimiz zaman hep benim araba ile gidioruz.. Onemsemedim. Sonuçta, gunduz alıp gitmio en. Azından dedim. Bugün bana ben arabamı satıcam dedi... Niye dedim. E var ya araba dedi. İyi de onu bana almadık mı dedim. Aldık, yine senin.. Hayır yani benimkini satınca nolmuş dedi. Ne fark eder dedi. Bende o zaman bi anlamı olmuo işte benim olmasının. Sen kendi arabandan nie feragat ediosun. Öyle bişey yaparsan konuşmam bi daha dedim. Bunu dedim die salladı suratını oturuyo. Ya adam bana araba alındı alınalı sanki ben esirgiyomuşum, onun binmesini istemiomuşum gibi davranıyo. Değişik bi psikolojiye büründü resmen. Lafa bakın, arabasını satacakmış, bu yine benim arabam olarak kalacakmış. Bi Anlamı kalıyo mu o zaman??? Ne deyim nasıl davranıyım bu adama bilmiorum. Bi araba aldım burnumdan getiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?