Araba aldığıma alacağıma pişman etti...

pamukannesi eşin dolaylı yoldan altınlarını kullandırtmş sana birde erkekler araba konusunda kendine muhtaç olmasını ister. Bu konuda da eşin ne kadar surat yapsada sert durmalısın
Size katiliyorum, sanki dolayli yoldan sana altinlarini kullandirtmis gibi olmus bu.

Kabul edebilirsin, araba kullanimi onceligi sizde oldugu surece ve esinin arabasini sattiktan sonra o parayi sana yeni altinlar almak icin kullanmana izin verdigi surece (altin su anda yuksek, ama koyarsin bankana beklersin dusmesini) sorun yapmayabilirsin belki?

başta diğer arkadaşlar gibi düşündüm. evde yatacağına 1 araba yeter dedim. ama alıntıladığım yazınızı görünce nasıl yani dedim. nasıl oldu.. 2 ay arabayı satmaya zemin hazırlamak için mi yürümeye başladı. eğer habersiz kendi arabasını satarsa ona kesin kes arabayı vermeyeceğinizi söyleyin... gerisini kendisi bilir.

Aynen bunu demek istiyorum ben... Tesekkur ederim mesajınız için...

Birebir aynı konu değil ki.. O zaman satma konusu yoktu ortada yeni çıkti bnde onu yazdım.. Araba ile hava mı atılırmış. En azından ben yapmam

Evet öle oldu.. Bileziklerimi sattı. Şimdi pişmanım. Evlilik de ayrı gayrı yok diyen arkadaslar, o zaman neden kendi bana sana ayrı bi araba alalım teklifin de bulundu? Ondan çıktı fikir

bakın konuyu çok baska yerlere getirmişsiniz. Bu kadar aile zor gecinio evet. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısıyoruz insanlara. Ama şu an gercekten bi arabaya daha ihtiyacımız olfuğunu düşündüğümüz için aldık. Ki öyle. Eşim bni çocuklarla bindirmez dolmuşs otobüse. Bnde madem oyle dedim duruyodu bi kaç altın verdim böle bişey yaptık.

Neyin kafasını yasıyosun sen ya.. Ya sabır..
Yahu arkadaşım. Birincisi benim arabam yok babamınkini kullanıyorum. İkincisi bi insan sürekli aynı konuyu neden açar. Satmayı düşünüyosa sen çöz aranda ne diyelim adama şimdi. Heves ediyosun belli ki bi sende sanıyosun. Yapma gözünü seviym yani biz burdan napabiliriz. Satma konusu meydana çıktı onu yazdım diyosun da sürekli bana alındı benim arabam diyosun.

Ayrıca da değil arabayla yeni bluz aldığında bile bi kendinde var sanıp hava atmaya çalışan çok insan var. Konun resmen bana araba alındı üzerine kurulu kusura bakma

Bu konuda haklsıın kimsenin geçim derdi seni bağlamaz. Çalışmışsın gücün var bu kadar basit. Ama dediğimin arkasındayım okursan anlarsın demek istediğimi. İlk mesajını bi oku bakalım ne düşünüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…