• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba alma dusuncesi

Evet çok doğru söylüyorsunuz. Çok çok büyük hata yaptım. Neden evlince akıl bu kadar toy oluyor anlamıyorum. Aman eşim üzülmesin mutlu olsun derken ben yandım. Neyse giden gitti. Yine de sıfırdan kendim birikim yaptım. Yine benim fedakarlık yapmam gerekiyor. Ama yapmicam sanırım. Alacaksa kendi toplasın alsın ya da hiç almayalım. Bana lazım olan araç ona da çok lazım. Ta kii kendisi de fedakarlık yapıp ailesinden isteyene kadar susuyorum
9 yıldır 300 binlik altını eşinin sana yapmasi lazımdı madem kendi ailesi ödemiyor. Çıkarıp çıkarıp vermişsin sen de sürekli. Artık verme. Lazımsa kendisi bulsun parayı.

Kaçan tad çoktan kacmista erteleyip duruyor muhatap olmuyor. Zaten kavgaliyiz daha ne olabilir ki. Mesela onların aldığı evde oturuyoruz , eşime yıllarca evi üzerine al dedim yapamam babamı üzemem dedi dedi. Sonra kavga ettik görüsmuyorlar. Ev onların üzerinde hala. Ama geçenlerde kaynim içinde ev alındı , anında karnımın üzerine yaptiklar. Saf eşim vallahi çok saf
Eşin saf değil miyminti. Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye geziniyor.

Eşin saf değil miyminti. Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye geziniyor.
Konu sahibi araba türküsü çağırırken bir bakmış kb evi satmış ,kaldı mı ortada...... araba almak yerine kocayı değiştirse daha makbul . Adam evet saf değil mıymıntı ve aile ağzına bakan biri ödü kopuyor anadan babadan ....Borcunu geri almak yerine karısını yolmayı aldığı parayı batırmayı tercih ediyor.....

Selam kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Araba alma düşüncemiz var , çok ihtiyacimiz var. Köşede birikmiş paramız yok. Kendi kısmalarim, ailemin vermeleriyle yaklaşık 700 bin bilezik yaptım. Bu var sadece elimizde . Eşim eminevim ile gorusmek istiyor altınlara dokunmadan. Ama işte orası için de belli bir nakit ödeme olmalı ki hemen teslim alalım ve ayrıca çokta güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Birde bunların dışında, düğün günümün ertesi kayın tarafima yaklaşık suanki değerle 300 kusur binlik altın verdim borç olarak. 9 yıldır vermediler geri. Şuan eşim onlarla asla konuşmuyor başka sebeplerden oturu. Çokta çirkef bir annesi , dolduruşa gelen babası var . İşte hakkımızı onlardan , bende altinimi araba için vereyim diyorum. Eşim asla yanaşmıyor. Kavga edemem bulaşırlar diyip asla ama asla istemiuor. Hep bir vakti var diyor 9 yıldır ama o vakit bir türlü gelmiyor. Onlar bizi , biz onları reddettik gibi düşünün . Oradaki de benim hakkım benim düğün altinlarim. Ama izin vermiyor almama. Çok sinirleniyorum ,kızıyorum ama çok yansitamiuorum. Ne yapmalıyım fikri olan var mı? Tesekkurler
9 yıldır gelmeyen para bu saatten sonra gelmez onu unutarak bir şey yapın,700 lük araçta var onu alın ya da ben eminevime bu ay kaydoldum ağustosta verecekler sözde bakalım,dolandırılmazsam size yazarım 😄

Suanki değeriyle yaklaşık 3 milyonluk düğün takilarimi da eşime verdim iş açtı ama kapatmak zorunda kaldık. Altinlarim yandı. Hep ben fedakarlık yapıyorum. Vicdanım beni çok yanıltıyor.
Maşallah iyi saçmışsınız altınları. Hepsi dursa 4 milyon değeri vardı. Ev bile alırdınız

Kaçan tad çoktan kacmista erteleyip duruyor muhatap olmuyor. Zaten kavgaliyiz daha ne olabilir ki. Mesela onların aldığı evde oturuyoruz , eşime yıllarca evi üzerine al dedim yapamam babamı üzemem dedi dedi. Sonra kavga ettik görüsmuyorlar. Ev onların üzerinde hala. Ama geçenlerde kaynim içinde ev alındı , anında karnımın üzerine yaptiklar. Saf eşim vallahi çok saf
Ee onların evinde bedava oturuyorsunuz 9 yıldır, altın vermeselerde olur..Ya bilmiyorum bizim ailelerde çift taraflı olarak hep bize muhtaç kiralarını bile ödeyemen insanlar biz yine de ahh vahh etmiyoruz

Selam kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Araba alma düşüncemiz var , çok ihtiyacimiz var. Köşede birikmiş paramız yok. Kendi kısmalarim, ailemin vermeleriyle yaklaşık 700 bin bilezik yaptım. Bu var sadece elimizde . Eşim eminevim ile gorusmek istiyor altınlara dokunmadan. Ama işte orası için de belli bir nakit ödeme olmalı ki hemen teslim alalım ve ayrıca çokta güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Birde bunların dışında, düğün günümün ertesi kayın tarafima yaklaşık suanki değerle 300 kusur binlik altın verdim borç olarak. 9 yıldır vermediler geri. Şuan eşim onlarla asla konuşmuyor başka sebeplerden oturu. Çokta çirkef bir annesi , dolduruşa gelen babası var . İşte hakkımızı onlardan , bende altinimi araba için vereyim diyorum. Eşim asla yanaşmıyor. Kavga edemem bulaşırlar diyip asla ama asla istemiuor. Hep bir vakti var diyor 9 yıldır ama o vakit bir türlü gelmiyor. Onlar bizi , biz onları reddettik gibi düşünün . Oradaki de benim hakkım benim düğün altinlarim. Ama izin vermiyor almama. Çok sinirleniyorum ,kızıyorum ama çok yansitamiuorum. Ne yapmalıyım fikri olan var mı? Tesekkurler
9 yıldır ödenmeyen borç daha da ödenmez, bunda herkes hemfikir.

700 bin tl yi zoraki biraraya getirmişsiniz. 300 bini nereden bulacaksınız? Durumunuz varsa kredi çekebilirsiniz ama o 300 bini de birilerinden borç almayın bence. Sonra çok sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca araba her ne kadar zorunlu ihtiyaçsa da maddi olarak sizi bu kadar zorlayacaksa hiç almamanız daha iyi. Veya 700 bin tl civarlarında bir araba bakın.

Kayın tarafından borcunuzu ister gibi değilde, araba alıcaz 300 bin açığımız var siz de varsa yardımcı olabilşr misiniz? Deseniz nasıl olur

Kendi paranızla kendi üzerinize alın

9 yıldır gelmeyen para bu saatten sonra gelmez onu unutarak bir şey yapın,700 lük araçta var onu alın ya da ben eminevime bu ay kaydoldum ağustosta verecekler sözde bakalım,dolandırılmazsam size yazarım 😄
Lutfen yazın 😅 çekilişli cekilissiz mi biraz bilgi verir misiniz kosullari

Ee onların evinde bedava oturuyorsunuz 9 yıldır, altın vermeselerde olur..Ya bilmiyorum bizim ailelerde çift taraflı olarak hep bize muhtaç kiralarını bile ödeyemen insanlar biz yine de ahh vahh etmiyoruz
Onların evi değil maalesef, eşim de bu evi almak için çok çalıştı sadece konut onların uzerinde

Eşinizin batırdığı üç milyonluk altının yanında bu devede kulak kalmış.

Eşiniz istese ne olacak,çok ödemek isteyen dokuz yıldır verirdi zaten istemekle verecekler mi hayır.

Kv çirkef demişsiniz , tepesi atar çıkın evimden derse kırk gram altın için koca evden olursunuz.

Onlar bizi biz onları reddettik konuşmuyoruz diyorsunuz, şimdi selamın aleyküm aleyküm selam bize borcunuz vardı deyip,dokuz yıl önceki konulara girip tekrar bunlara bulaşmaya gerek var mı sizce?

Maşallah iyi saçmışsınız altınları. Hepsi dursa 4 milyon değeri vardı. Ev bile alırdınız
Durumu iyi bir ailede buyudugum her istediğim alındı, gözüm fazla tok bence parada pulla pekte gözüm yok o yüzden eşim mutlu olsun , biz iyi olalım kafasıyla verdim seçtim. Zamanla akıl başa geliyor

Eşinizin batırdığı üç milyonluk altının yanında bu devede kulak kalmış.

Eşiniz istese ne olacak,çok ödemek isteyen dokuz yıldır verirdi zaten istemekle verecekler mi hayır.

Kv çirkef demişsiniz , tepesi atar çıkın evimden derse kırk gram altın için koca evden olursunuz.

Onlar bizi biz onları reddettik konuşmuyoruz diyorsunuz, şimdi selamın aleyküm aleyküm selam bize borcunuz vardı deyip,dokuz yıl önceki konulara girip tekrar bunlara bulaşmaya gerek var mı sizce?
Kvalidemin ağzında pelesenk olmuş bir cümle zaten. Her tavır tripte ortak arabamizin anahtarını ister , evden çıkın der . O çıkın dedi diye ciksaydik her sene çıkıp tekrar tasinirdik. Onu dinleyecegimiz yok, bu konuda takan da yok zaten

Konu sahibi araba türküsü çağırırken bir bakmış kb evi satmış ,kaldı mı ortada...... araba almak yerine kocayı değiştirse daha makbul . Adam evet saf değil mıymıntı ve aile ağzına bakan biri ödü kopuyor anadan babadan ....Borcunu geri almak yerine karısını yolmayı aldığı parayı batırmayı tercih ediyor.....
Dışarıdan böyle gözükmesi sıkıcı. Fazla acımasız oldu

En iyisi kendi adıma bu sevdadan vazgeçmek. Ben biriktirmeye devam edeyim. Gelmeyen gelmesin bende vereceklerini dusunmuyorum zaten de bir iht belki düşüncesiyle isteyelim dedim . Arabayı alanda kendi imkanıyla alsın. Vazgeçmiş bulundum suan

Dışarıdan böyle gözükmesi sıkıcı. Fazla acımasız oldu
Aslında gerçekler yüze vurulunca çok acımasız geliyor,siz görmek istemiyorsunuz.Eşiniz madem aileden isteyemiyor ne yapıp edip kendisi borcu ödemeliydi.O borç bitmeden 3 milyonluk altın alıp dükkan açmamalı size ev alıp yarın birgün kapı dışarı edilme ihtimalini düşünmeliydi ya da parayı batırdımı geri ödemek için çaba sarf etmeliydi ödeyemese bile uğraştığını görmeli takdir etmeliydiniz ama yok değil mi????Sonuçta o da o aileden çıktı bencil ve düşüncesiz olması normal......

Back
X