Selam kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Araba alma düşüncemiz var , çok ihtiyacimiz var. Köşede birikmiş paramız yok. Kendi kısmalarim, ailemin vermeleriyle yaklaşık 700 bin bilezik yaptım. Bu var sadece elimizde . Eşim eminevim ile gorusmek istiyor altınlara dokunmadan. Ama işte orası için de belli bir nakit ödeme olmalı ki hemen teslim alalım ve ayrıca çokta güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Birde bunların dışında, düğün günümün ertesi kayın tarafima yaklaşık suanki değerle 300 kusur binlik altın verdim borç olarak. 9 yıldır vermediler geri. Şuan eşim onlarla asla konuşmuyor başka sebeplerden oturu. Çokta çirkef bir annesi , dolduruşa gelen babası var . İşte hakkımızı onlardan , bende altinimi araba için vereyim diyorum. Eşim asla yanaşmıyor. Kavga edemem bulaşırlar diyip asla ama asla istemiuor. Hep bir vakti var diyor 9 yıldır ama o vakit bir türlü gelmiyor. Onlar bizi , biz onları reddettik gibi düşünün . Oradaki de benim hakkım benim düğün altinlarim. Ama izin vermiyor almama. Çok sinirleniyorum ,kızıyorum ama çok yansitamiuorum. Ne yapmalıyım fikri olan var mı? Tesekkurler