Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar mrb.ben de ehliyetimi dün aldım.ve trafiğe daldım aynı gün içinde:)iş çıkışıydı ve öyle yoğundu ki.yokuşta stop ettırdım o da korkudan.yokuş alıştrması yapmam lazım.bi de yokuşta durmuym diye kımseye yol vermıyorum.ayıp ediyorum ama bi bilseler daha acemiyim:)benim stresim araba kullanırken degil de evdyken oluyo daha çok.yok niye yol vermedim şöyle yaptm böyle yaptım diye..iyi mi kötü mü bilemedim böyle böyle öğrencez umarım
Bende ehliyetimi ilk aldığımda sizin gibiydim yokuşta hep stop eder. Kimseye yol vermezdim. Başlarda çok kasıyordum kendimi ama yavaş yavaş alıştım kızlar trafikten korkmayın o sizden korksuzn korktukça daha çok stres olursunuz. Ben 3,5 yıldır kullanıyorum suan gerçekten rahatım araba konusunda.
Cnm ben basta cok cesaretliydim sikintili yollarda dhi kullandim ama esimle bir iki ciktik ben de senin gibiyim suan cok stres oluyorum. Danistigim herkes sakin saatlerde yalniz cik diyor
Iyi bir hoca gercekten ise yarar bir haftada atarsin sikintini sonra da bir sure yokcu alma arabaya yalniz cik guvenin pekisin ben oyle yapacagim
Eşe (babalar da dahil) göre değişir ama eşlerle araba aritmetiği yapmayın arkadaşlar.
Çünkü eşlerin 2. hanımları arabalarıdır.
Her şeye müdahale ederler, sizi hiç başaramayacaksınız gibi bir psikolojiye sürüklerler.
En güzeli ehliyet kursları . Zaten araba kullanmak isteyen herkes yazılmak zorunda kursa .
Orada öz güveniniz ,cesaretiniz yerine geliyor.
Araba kullanmak mükemmel bir şey.
Korkacak hiç bir şey yok emin olun.
Sadece biraz cesaret.
Arkadaşım ben de çok iyi süren biri değildim cesaretle çok güzel öğrendim ama şimdi yeni bi araba aldım araba ve parçaları oldukça pahalı önceki arabamdan çok daha iyi ve rahat olmasına rağmen herbakımdan. Süremiyorum bi şey olacak diye çok kasıyorum kendimi heyecan yapıyorum. Bence kötü bi araba da öğren öncelikle
ben de araba kullanabileceğimi hiç zannetmiyodum ama 4 yıldır kullanıyorum .Kurs al ve otomatik vites araba al. İnan çok kolay birsey.
Bende ehliyetimi ilk aldığımda sizin gibiydim yokuşta hep stop eder. Kimseye yol vermezdim. Başlarda çok kasıyordum kendimi ama yavaş yavaş alıştım kızlar trafikten korkmayın o sizden korksuzn korktukça daha çok stres olursunuz. Ben 3,5 yıldır kullanıyorum suan gerçekten rahatım araba konusunda.[/QUOT
cesursunuz masallah.haklısınız.korktukça stres artıyor
kızlaar mrb.ben de ehliyetimi dün aldım.ve trafiğe daldım aynı gün içinde:)iş çıkışıydı ve öyle yoğundu ki.yokuşta stop ettırdım o da korkudan.yokuş alıştrması yapmam lazım.bi de yokuşta durmuym diye kımseye yol vermıyorum.ayıp ediyorum ama bi bilseler daha acemiyim:)benim stresim araba kullanırken degil de evdyken oluyo daha çok.yok niye yol vermedim şöyle yaptm böyle yaptım diye..iyi mi kötü mü bilemedim böyle böyle öğrencez umarım
ehliyeti trafiğe çıkmanız güzel bence.evdeki strese takma kaza yapmadıktan sonra :)
Benim annem çok iyi araba kullanıyor ehliyeti var hiç korkmadı direksiyondan a ben çok korkuyorum çok panik yapıyorum aşırıcı derecede heyecan var elim ayagım çok titrer annemve babam sürükli sende ehliyet al diyip duruyor ama benim cesaretim yok çok panik yaparım.
aynı ben benimde kalbim kutkut çarpiyor :)
darısı bana inşallah.hani böyle durumlarda insanları takmıym kornadır vsdir umursamıym diyorum ama insanın ister istemez canı sıkılıyo.arkaya acemiyim diye yazılı bi şey mi assam diyorumtrafik hiç strese dalgınlığa paniğe gelen bişey değil o yüzden sürekli dikkatli olmak lazım
dikkatli olamazsam diyede korkuyorum .acemi yazısı iyi fikir ama dalga konusu olur :) yazmamak daha iyi galiba. :)
ehliyeti yeni alıp ank kullanıyorsunuz tebirk ederim sizi