Araba kullanamama

Teşekkürler tavsiyeleriniz için bende kendimden çok ümitsizdim hatta bir defa kalma hakkı verdim kendime ama geçim şükür parkı da çok denedim ama bizim araba kursun park yerine sığmadı şimdi yavaş yavaş trafiğe çıkıp işe gidebilsen yeter diyorum ama bugün eşim verdi mesela hala eksiklerim var çok pratik lazım

Kesinlikle pratik önemli olan zaten. Araç olmayan yol bulabilirseniz, hızınızı da hafif hafif yükseltirsiniz.. araç varsa arkadan sürekli datt dattt yaptıkları için panik olma ihtimaliniz cok yuksek..
Sormayın mesela bütün virajda solladı adam beni tabi ben de yavaş gidiyorum korkuyorum çünkü ama eskiye göre hızlandım ama bana kalsa yirmiyle falan giderim

O günden sonra yapmadım zaten hatta hocaya dediğimde eşinle çalışmak için erken dedi o zaman ama şimdi kendime güvenim geldi biraz daha

O günden sonra çalışmadım eşimle çünkü eşim beni çok geriyor ama şimdi mecburen pratik yaparken Yanımda olması gerek

Görümce gibi görümceymiş
Ben de çok erteledim bence önce öğreneyim diye ama ne baba ne eş mümkün değil olmuyor kursa yazıldım arada da eşimle çalışayım dedim bir defa kaldırıma çıkıyordum sonra çalışmadım eşimle hocayla çalıştım ama o da yavaşsın pratik olman gerek dedi dediğiniz gibi sürekli arabayı bağırtma motora yazık bilmem ne diyor eşim ben mesela bir defa yokuşta el frenini çekip indim sinir oldum çıkamıyorum al dedim o kadar panik ettiriyor ki beni eşim hala öyle ama şimdi kendime daha fazla güveniyorum

Sınavı geçtim ama pratik gerek şimdi de valla ehliyetini cüzdanında bekletenleri anladım şu anda

Sınavı geçtim çöm şükür ama şimdi pratiğe ihtiyacım var yine eşimle çalışıyorum mecburen ama beni hala geriyor yalnız bu defa ben yapamam falan demiyorum zamanla diyorum yaparım işe gidebilsem yeter diyorum bu konuyu açtığımda keşke hiç bulaşmasaydım bu işe yan koltukta gidip gelseydim diyordum

Bir kaç ders daha devam edin. Hala panik oluyorsanız lütfen ehliyet almayın. Trafikte panikleyip kazaya sebebiyet verme riskiniz var. Herkes her şeyi yapabilmek zorunda değil.
Allah korusun ama başkalarının arabalarına bindiğim zaman onların da dört dörtlük kullanmadığını görüyorum tabi can kaybına sebebiyet verecek şekilde kullanamama değil ben zaten ekstra yavaş gidiyorum hız beni ürkütüyor şimdilik sınavı geçtim inşallah hatasız kazasız kullanırım

Otomatik alma olanağım olsa hemen alırım sınavı geçtim şimdi sıradaki hedef işe gitmek ya aslında eşim her yere götürür ama dünyanın binbir türlü hali var yaş geçtikçe cesaret azalıyor refleksler azalıyor kötüleşiyor o yüzden daha fazla geciktirmek istemedim

Eşinin gitme yerine git yaparsın diye desteklemesi lazım. Ben bir kere birisinin evine dalacaktım, eşim zor kurtardı. Indim hemen, istemiyorum dedim vazgeçtim. Eşim olmaz sen yaparsın, şimdi bırakırsan öğrenemezsin, ben hep yanındayım yapacaksın falan dedi. Zor ikna etti.
Iyiki de etmiş. Bırakırsa tamam dese öğrenemezdim.
Tam öğrendim, annemlere gidip gelmeye başladım eşimle, sonra hamile kaldım düşük tehlikem vardı. Guvenipte sürmedim bi daha. 1 senedir sürmüyorum

Dört dörtlük kullanmaktan bahsetmedim ki. Araba kullanırken aşırı stres yapıp heyecanlanan insanlar o stres altında basit ama ölümcül hatalar yapabiliyor. İlk mesajınızda böyleymişsiniz gibi hissettim. Geçmezse sürekli stres altında araç kullanmaya çalışmayın demek istedim. Hayırlı olsun ehliyetiniz, tebrikler. :) Umarım çok iyi bir Soför olursunuz.

Eşim beni gaza getirmek için öyle demiş sonra böyle söyledi ama benim hevesim kırıldı aslında şimdi sınavı geçtim sırada pratik yapmak var
Öğrenmişsiniz artık siz kullanırsınız

Teşekkürler haklısınız tabi ki olabiliyor en basiti yanlışlıkla gaza basmak gibi ilk mesajımda öyleydim aşırı kötüydüm düz yolda bile gidemez oldum bir ara ama ders aldıkça aştım yavaş yavaş şimdi pratik yapacağım çünkü yavaş kalıyorum bayağı hız olarak değil sadece vites değiştirirken falan da öyle
Teşekkürler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…