Evet ama ani fren yapsam bu sefer arkadaki vurabilir; önümdeki araçla takip mesafem iyiydi. Kamyon sağ şeritten doğru birden bana çok fazla yanaşarak sıkıştırdı beni. Bilmiyorum belki zamanla bu tarz durumlarda daha soğuk kanlı olabilirim ama ilk etapta korkutucu oluyor. Anlık refleksle kurtarmasam durum kötüydü diye düşünüyorum.Aniden bir kamyon önünüze çıkınca frene basmak lazım tabiki de. Ve bir de takip mesafesini her zaman koruyun.
Evet ama ani fren yapsam bu sefer arkadaki vurabilir; önümdeki araçla takip mesafem iyiydi. Kamyon sağ şeritten doğru birden bana çok fazla yanaşarak sıkıştırdı beni. Bilmiyorum belki zamanla bu tarz durumlarda daha soğuk kanlı olabilirim ama ilk etapta korkutucu oluyor. Anlık refleksle kurtarmasam durum kötüydü diye düşünüyorum.
Türkiye'de trafikte bunlar her zaman olacak, soğukkanlı bir şekilde frene basın ama köklemeyun sadece yavaşlamak ve aniden çıkan araçlara mesafe bırakmak için.Merhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Bende yeni yeni kullanıyorum sayılır, ama ben yeni olduğum için sağ yada orta şeritten gidiyorum. Siz yeni olduğunuz halde sol şeritten gitmeniz,Merhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Sağ şerit de park eden araçlar olduğu için tehlikeli deniyor. Her zaman güvenli değil bence.Bende yeni yeni kullanıyorum sayılır, ama ben yeni olduğum için sağ yada orta şeritten gidiyorum. Siz yeni olduğunuz halde sol şeritten gitmeniz,yani bilemedim.
Araba yeni evetSol şeritte seyretmeyin, sollamanız gerektiğinde kullanın sadece. Bir de naçizane, arabanız görece güzelse ya da yeniyse daha çok üstünüze geliyorlar. Ortalama bir araçla trafikte ustalaşın, sonra güzel arabaya binersiniz.
Sağ şerit de park eden araçlar olduğu için tehlikeli deniyor. Her zaman güvenli değil bence.
Ehliyeti manavdan mı aldınız? Tahmin ettim sol şeritten düşük hızla seyrettiğinizi ama sert çıkmayayım dedim ilk mesajda. Sağ şeritte araba park eder güvenli değil bence ne demek yahu. Park etmiş araç varsa uygun mesafede şerit değiştirirsiniz. Sol şeritte düşük hızla gitmek her zaman tehlikelidir, ya kendinize ya başka birine zarar verirsiniz.Sağ şerit de park eden araçlar olduğu için tehlikeli deniyor. Her zaman güvenli değil bence.
Arkasında düğün konvoyu oluşur ama ne sellektör görür ne korna duyar. Tüylerim diken diken olduBöyle düşündüğüne göre, sen o sol şeritte tin tin giderken asla ayna kullanmayan herkesi sinir krizine sokan o kişi misin yoksa bacım
Arkasında düğün konvoyu oluşur ama ne sellektör görür ne korna duyar. Tüylerim diken diken oldu
Burada gerçekten sorun benim sol şeritten gitmem mi hani birden önüme kıran kamyonda hiç mi suç yok? Ben sol şeritte uygun bir hızda gittiğimi düşünüyorum. Ayrıca sizin sert çıkmanız emin olun kimsenin umurunda değil, tüm konulara bu tarz yanıt veriyorsunuz. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum ki düşünceleri ciddiye alınacak bir insan değilsiniz.Ehliyeti manavdan mı aldınız? Tahmin ettim sol şeritten düşük hızla seyrettiğinizi ama sert çıkmayayım dedim ilk mesajda. Sağ şeritte araba park eder güvenli değil bence ne demek yahu. Park etmiş araç varsa uygun mesafede şerit değiştirirsiniz. Sol şeritte düşük hızla gitmek her zaman tehlikelidir, ya kendinize ya başka birine zarar verirsiniz.
Büyük araçların kör noktaları var, mesela şöforun yanındaysanız sizi görmez gibi. O kör noktalarda çok durmamak gerek.Merhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?