- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Pedallar yüksek geliyor olabilir. yüksek olduğunu ayağına uygun arabaya binince anlıyorsun o da var. bi de dizel arabaları kaldırmak daha kolay lpg liler ilk başlayanlar için daha zor.
erkeklerle araba kullanma falan öğrenilmez. hele baba il resmen strese sokuyorlar adamı bde arabaya bişey olacak diye 2 katı stres oluyor. en iyisi size tamamen halinizden anlayan biri yardım eder. ben kalkışlarda sürekli sorun yasıyorum.
ehliyeti aldım direksiyon sınavında mucize gibi o kadar güzel bi kalkış yaptım ki bizimkiler alkışlayacaktı nerdeyse
lpg li canım malesef...dizel değil....arabadab arabaya farkedermi acaba :) eğer öyleyse ben bunu eşime koz olarak kullanayım :) sorun bende değil arabadaymış kocacım diyeyim :)
şaka bi yana canım babamdan öğrendiğim zamanlarda da aynı hatayı yapıyordum....onunki de lpg liydi ama bilmem ki sanki hata bende gibi...
babam sinirliydi bağrış çağrış öğretirdi :) ama eşim sağolsun kızmaz bağırmaz ama nedense bende mi sorun var bilemedimki....
hiç durmadan direk sürüp dursam sorun yok ama durdummu tamam aha işte yine zıplatacam diyorum :)
Once elestiri kismini yapicam ve kizma lutfen..
Ehliyetin varmi?? Araba kocadan babadan degil gerekli kurumdan ogrenilerek alininan belge ile surulur.
Herkez boyle yaparsa ortda cok insan telef olur....
Ehliyetin var ve bilgi tazelemek amcindaysan eger,
Vites degistikten sonra debriyajdan ayagini yavasca cek ve gaz vermeyi orantila. Araba ustasi biri olarak en guzel ogrenim deneyimdir diyorum. Bi sure sonra kendinden geliyo zaten ustalik...
Baktin olmuyo otomatik vites araba alirsiniz:) daha rahat
Allah kolaylik versin boz gezmeli gunler olsun:)
aynı benim babam ya :)
bu yüzden ehliyeti alana kadar dayandım ama sonra elimi direksiyona süremedim bir müddet bunalmıstım resmen
şimdilerde tekrar sürüş için baslamak istiyorum ama babamla değil
sana da basarılar diliyorum şimdiden bu azimle eminim basarırsın sen
Kesinlikle bi daha sürüşünde gaza daha çok basarak kalk . Göreceksin olucak
onuda çok denedim canım ama bu seferde araba bağırıyor resmen :)tam ortayı bi bulamıyorum....önce debriajdan az çekip gaza yükleniyorum bağırıyor :)
gaza az yüklenip debriajı erken çekiyorum bu seferde araba üç sefer zıplıyor :) hop hop hop :) hadiiiiii ondan sonra moralim bozuluyor...
:) Kavrama diye birşey var ya hani debriyajdan kaldırıyorsun arabadan ses geliyor. Oraya kadar kaldır ayağını pedaldan. O sesi duyarsın zaten. Ondan sonra gaza bas ama.
Gaza az yüklenip debriyajı erken bırakmak zaten yok onu unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?