- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Aynen mesele bu. Gecen adamin teki en soldan en saga gecerken onume kirdi, benim frenim kazayi durdurdu gene de bana bagirip el kol hareketi yapti. Cunku ben kadinim. Arabamda 4 erkek polis vardi arkadaslarimi tutmasam kavga cikacak. Adam o kadar bagirdi ki acaba ben mi harltaliyin dedim. Yok hatali olan o mesele benim kadin olmam.Sanki erkekler hiç kaza yapmıyor. Adamlar arabayı pert ediyor etkilenmiyor, ertesi gün trafikte, biz aynayı kırsak drama yapıyoruz sorun bu.
Süper soru. Gerçekten. Cevap orada gizli. EgerOtomatik mi araba
Benimkinin de yokuş kalkış desteği yok. Yokuşta durmamak için ne gerekiyorsa yapıyorumNeyi beceremiyorsan o konunun ustune git. Senelerdir kullaniyorum arabayi,dik yokusta arkamda araba varken kalkis yapmayi bu sene ogrendim(Arabam manuel yokus kalkis destegi yok) Ise gidip gelirken o tarz yolum pek yoktu ama baska guzergahlarda yokusta trafik yavasliyorsa icinden 'ha s.ktir'diyip 4luleri yakip kolumu camdan cikarip arkamdaki arabayi geri git geri git diye isaret yapiyordum. Dibime kadar girmesin,kalkinca arabayi kaydiracagim cunku
Bir de akan trafikte dar park yerlerine park edemiyorum hala,o kadar aractan kufur yemektense az ileri parkediyorum:)
Bunlara yine sukur.Ilk zamanlar otobanda 5.vitesle giderken 2ye gecmem gerekiyordu frenim tutmadi,bozulmus. Ecelim gelmemis ki tam carpacakken araba yavaslayip durdu,o korkuyla uzun sure arabayi kullanamadim.Benim gibi araba surme olayina kusme,uzerine git. Gercekten cok kolay. Bu arada bos yolda parkederken tekeri patlatmisligim var,suan zorlasam yapamam
Hanımlar korkutmayın bizi ya otomatik araç kendi kendini kullanıyor zaten.benimki de otomatik dur bir şey daha anlatcam bir keresinde de amcanın teki yön tarif ediyor park ederken gel gel gel diye bi gaza bastm amcanın önünde zor durdum xd panikledi o da sdsadds nerrdeyse çarpıyordum yahu
o günden beri kimseye yön tarif ettirmiyorum parkederken filan
Hahahahaha süper yaBende birkeresinde kapali parka park ettim.
Müzigin seside acik. Arka arkaya parktan cikarken baktim araba ilerlemiyormüzigin sesinden arabayi direge vurdugumu görmemisim
Olur böyle seyler. Cesaretinizi kaybetmeyin. Kullandikca kendinizi daha güvenli hissedeceksiniz!
Hahaha aynı benim gibisinSüper soru. Gerçekten. Cevap orada gizli. Eger
Benimkinin de yokuş kalkış desteği yok. Yokuşta durmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum
Nasıl yaptınız biraz ayrıntı verir misiniz ?Sağımı solumu karistiriyorum.Hem sag hem sol elimle yazabiliyorum belki ondan ama o an hangisi yakinsa ona sag diyorum :) Valla bende kullanmak istemiyorum mumkun oldukca da kullanmiyorum.Park da edemiyordum ayip degil.Tarlada kendime 4 kare cizip 2saat tek tek park etme alistirmasi yaptim cok cok ise yaradi
Kv evinin arkasinda bos bos arazi var park yeri olarak kullanilir.Oraya araba boyutunda dikdörtgenler cizdim boya ile ama ayni sekil de degil.Palelel ve dik park etme iki sekilde cok calistim 2saat . İnternetten park etme talimatlarini çıkardım ezberledim onlari resmen .Birde tek calisin kimse olmasin.Biri yönlendirince tam tam ogrenme olmuyorNasıl yaptınız biraz ayrıntı verir misiniz ?
Şu aralar tam ihtiyacım olan şey
Sürücü eğitim alanlarında çalışılabilir. Duba arası park çok rahat oluyor. Özellikle pazartesi günleri boş oluyor.Nasıl yaptınız biraz ayrıntı verir misiniz ?
Şu aralar tam ihtiyacım olan şey
Çok teşekkür ederimKv evinin arkasinda bos bos arazi var park yeri olarak kullanilir.Oraya araba boyutunda dikdörtgenler cizdim boya ile ama ayni sekil de degil.Palelel ve dik park etme iki sekilde cok calistim 2saat . İnternetten park etme talimatlarini çıkardım ezberledim onlari resmen .Birde tek calisin kimse olmasin.Biri yönlendirince tam tam ogrenme olmuyor
Bunu da denicem çok teşekkür ederimSürücü eğitim alanlarında çalışılabilir. Duba arası park çok rahat oluyor. Özellikle pazartesi günleri boş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?