- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ne kadrdr kullaniyorsunuz ki? Yeniyseniz cok norml. Ama senelerdir kullanmanza ragmen olmuyorsa ara verin bi sakinleyin istersenzŞuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !
Bi laf var, ağlayacaksan oynamayalım. Öncelikle sakin ol, ben senin ücretli destek aldığın biri değilim, seni tanımayan objektif biriyim.Psikiyatrisim, psikologum ve 2 farklı direksiyon hocam bile şu kurduğunuz cümlelerin onda birini kurmazken hangi sıfatla bu yorumu yaptığınızı anlayamadım. Kadın kadının kurdudur sözüne ne güzel örnek olmuşsunuz.ben korkularımı çok şükür yeniyorum da siz insanlara olan bu çirkin tavrınızi nasıl yeneceksiniz acaba....bense sizin aksinize sizin gibi sevgisiz insanlara sinirlenmek yerine çok üzülüyorum. ..
Sen'li ben'li ağıza geçerek seviyenizi koymuşsunuz ortaya.daha fazla muhattab olmak istemiyorum sizinle... Dengim değilsiniz.Bi laf var, ağlayacaksan oynamayalım. Öncelikle sakin ol, ben senin ücretli destek aldığın biri değilim, seni tanımayan objektif biriyim.
Bir araba kullanmak için bi araba insanı seferber edip her türlü profesyonel yardım alıyorsun, gülünç. Sevgisiz insan derken? Seni tanımam etmem ne sevgisi? Ama sen kendinle barış, araba kullanmayı hırs haline getirmeye gerek yok böylesine elverişsiz biri iken. Bilmediğim yola girince şuurumu yitirecek gibi oluyorum diyen insansın seni kim niye teşvik etsin burda şimdi.
Elbette denk değiliz.:) destek almaya devam etmelisin, bu kadar stres sıkıntı bünyeye zarar. Hayret birşey buraya gelmiş araba kullanamıyorum me yapsam olmuyor diye ağlanıyor, evet sen kullanma deyince ona da ağlanıyor. Toplumun alt kesiminde araba kullanmak bir statu göstergesi olduğu için sanıyorum. Titreye titreye devam:)Sen'li ben'li ağıza geçerek seviyenizi koymuşsunuz ortaya.daha fazla muhattab olmak istemiyorum sizinle... Dengim değilsiniz.
tarzınız hoş değil. birbirimizi ezikleyip kırmaya değecek bir konu hiç değil.Elbette denk değiliz.:) destek almaya devam etmelisin, bu kadar stres sıkıntı bünyeye zarar. Hayret birşey buraya gelmiş araba kullanamıyorum me yapsam olmuyor diye ağlanıyor, evet sen kullanma deyince ona da ağlanıyor. Toplumun alt kesiminde araba kullanmak bir statu göstergesi olduğu için sanıyorum. Titreye titreye devam:)
Bende siZe hakaret olsun diye yazmadım, araba kullanmak çok matah bişey olsaydı onca kıro beceremezdi. Çok da önemli değil çok sıkıntı yaşıyorsabız ısrar etmek tehlikeli olabilir demek istedim. Siz de kusura bakmayın.tarzınız hoş değil. birbirimizi ezikleyip kırmaya değecek bir konu hiç değil.
ben pes etmek istemedim, bana destek olabileceğini düşündüğüm kanallardan da destek aldım. çok şükür çok daha da iyiyim şuan.
ayrıca ağlanmıyorum da. hepimizin bir konuda sıkıntısı olabilir. burada birbirimize omuz vermeye çalışıyoruz.
konuyu uzatma taraftarı değilim. yazdıklarımı okuyunca kırıcı olmuş olabileceğimi de düşündüm. sadece kırıldığım için kırmaya çalıştım sanırım. sizi kırdıysam kusura bakmayın.bu tarz ağız dalaşlarını sevmiyorum ve içinde yer almak istemiyorum...
Bende siZe hakaret olsun diye yazmadım, araba kullanmak çok matah bişey olsaydı onca kıro beceremezdi. Çok da önemli değil çok sıkıntı yaşıyorsabız ısrar etmek tehlikeli olabilir demek istedim. Siz de kusura bakmayın.
Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?