- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
Çözüm bu mu sizce? Gaza getirmek gibi olmasın da bu size ceza olur. Söke söke alın hakkınızı.Evet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm bu mu sizce? Gaza getirmek gibi olmasın da bu size ceza olur. Söke söke alın hakkınızı.Evet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.
Hanımlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle;
Size danısmak istediğim konuya gelince ,
Biz eşimle birlikte çalisiyoruz yani kendi dükkanimız var. Bu sene araba almak için biraz para biriktirdik. Ve niheyet paramiz birikince bir tane begendik ikinci el almaya karar verdik.
Alacagimiz araba yaşadigimiz şehirden oldukça uzak bir ilde. Geçtigimiz haftasonu yakin bir akrabamizin dugunu vardi o yuzden ailem bende kalmak icin geldiler iki gunlugune o da o ile araba almaya gitti. Ben yol cok uzak olacagi icin sen al zaten netten begendik dedim. Neyse ucak biletini aldi. Iki saat sonra babasina da bilet almis is yerinde. Yol uzak oldugu icin gece yolculugunda arabayla donerken arkadaslik yapacak herhalde dedim.
Ertesi gun geldiginde arabayi getirdi. Hayirli olsun falan derken o cok yorgundu uyudu bizde dugune katildik. Döndüğümde ruhtasi masanin uzerine birakmis. Baktim ki arabayi babasinin üzerine almis. Şok oldum. Hic bir sekilde konusu geçmedi. Bana bununla ilgili en ufak birşey soylemedi. Morelim cok bozulunca ablam da farketti soylemek zorunda kaldim o da çok bozuldu.
O gun misafirlerin yaninda tartismamak icin sustum. Aksam da isten dolayi şehir disina cikti. Konusamadim. Zaten bir kaç şey icin limoniydik. Telde de cok az konustugumuz icin yuz yuze sormak istedim . Aklima geldikce deli oluyorum.
Nasil konusayim ne diyeyim onu da bilemiyorum. Artik o kadar yorgunum ki her yanlisini duzeltmeye çalismaktan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Ya da normal mi ben mi abartiyorum
Uzun oldu özur diliyorum. Şimdiden tesekkurler.
Biz de ilk arabamızı öyle aldık babasının üzerine sigortadan dolayı elimiz sıkışıktı biraz... tabi benim haberim vardı bu sigorta felan baya fark ediyor içiniz rahat olsun bence korkmayın siz sonuçta tanıyorsunuzdur aileyi nasıl birileri olduğunu kimse kolay kolay konmaz o arabaya bence eşinize sakince sorun.Evet babasinin bir arabasi vardi. Onu iki yil kadar once satmişti. Boyle olunca sigorta daha mi uygun oluyor.
Benim de aklima geldiBabası mı vermiş arabanın parasını? Eğer değilse kesinlikle mal kaçırma denir buna, mantıklı bir izahatı benim için yoktur.
Benim de aklima geldi
Calistiklari dukkan kp ninse yani onun parasiyla kurulduysa bu dukkan, kp kendi ustune yapilmasini istemis olabilir.
Aksi halde asla kabul etmeyecegim bi durum
Ustelik bana haber bile verilmeden yapilmis bir is
Insan bir soyler; su su sebeplerden dolayi arabayi babamin ustune yapmak istiyorum..diye
İndirim sıfır araçta olur.2.el araba satışında olmaz diye biliyorumBizim boyle bir indirime zaten ihtiyacimiz yoktu ki. Bana boyle bir teklifle gelseydi asla kabul etmeyecegimi zaten bilir. Arkamdan böyle iş çevirmesi . Bakalim bu olay nereye varir bende bilemiyorum.
Siz çok haklısınız ben de olsam sinir olurdumHaklisiniz ama böyle düşunemiyorum. Çunku bende calistim ve benimde fikrim ve rizam olmaliydi. Boyle arkadan iş çevirir gibi olmamaliydi. Iki kisilik bir yaşamda tek kisi ben yaptim oldu uygun bir durum mu. Eşime güvenmeyeceksem kime güvenicem. Bu düşunce daha ağir basiyor
Benim de aklima geldi
Calistiklari dukkan kp ninse yani onun parasiyla kurulduysa bu dukkan, kp kendi ustune yapilmasini istemis olabilir.
Aksi halde asla kabul etmeyecegim bi durum
Ustelik bana haber bile verilmeden yapilmis bir is
Insan bir soyler; su su sebeplerden dolayi arabayi babamin ustune yapmak istiyorum..diye
Çalıştıkları dükkan kp nin bile olsa artık bu iki insan orda çalışıyor kendileri para biriktirmiş almış, bundan sonra da belki boğazlarından kesip ödeyecekler. KP ye ne imiş alınan arabadan, eğer kendisi karşılamıyorsa parasını. Dükkanda çalışsın konu sahibi ama araba üzerinde hak iddia edemesin, güzelmiş.
Cok büyük kavga sebebi.Konu sahibi dişinden tırnağından arttırıp biriktirdiği 20,000 TL’yi araba için eşine vermiş, o da gidip babasına araba almış.
Cok büyük kavga sebebi.
Ne yapilir.bilemedim
Kiyamet de kopsarsa konu sahibi olan olmus ki.