- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
Biran önce başka bir iş bulmalısınMerhaba hanimlar;
Oncelikle hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz ićin.
Eşimle konuştum. Neden babanin uzerine aldin arabayi diye. Öyle gerekiyordu dedi. Nasil öyle dedim. Ticari olarak boyle olmasi gerekiyordu dedi. Nasil ticaret o. Bana neden soylemiyorsun peki dedim. Guldu işi sakaya vurdu. Şakasina birşeyler dedi. Bende anlamadim. Yani soyleyecek birseyi yok isi oldu bittiye getirme çabalari .
Arabaya binmeyecegimi soyledim. Binmiyorum. Çunku icimden gelmiyor. Beni kandirdin ,aldattin o bizim arabamiz degil dedim. Sen bilrsin dedi.
İşe gitmiyorum artik. Biraktim. Çunku içimden gelmiyor. Isle ilgili mevzulara sen daha iyi bilirsin deyip kapatiyorum.
Simdilik boyle . Küs degiliz. Konusuyoruz. Ama bunolay burda kapanamaz cunku kabul edemiyorum. Bakalim is nereye varir bende bilemiyorum. Hayirlisi artik. Tekrar tesekkurler kiymetli hanimlar.
Sigorta daha uygun olacak diye birsey yok. Yanlis bilgi vermeyin.Babasına güveniyordur sigorta daha uygun olacağı için babasının üstünedir. Benim arabam da babamın üstüne. Ne olacak ki sanki.
Kazasız birinin üstüne olunca araba tabiki de farkediyor.Sigorta daha uygun olacak diye birsey yok. Yanlis bilgi vermeyin.
Hasarsızlık indiriminden bahsediyorsun.... O kadar para verip bir araba alıp üçün beşin hesabını yapıp sırf sigortada indirim olsun diye gidip başkasının üzerine yapmak çok saçma... Ben bunda iyi niyet görmüyorum. Kaldı ki adam bahane bile gösterememiş. Eğer hasarsızlık indirimi yüzünden olsa idi eveleyip gevelemez, indirim yüzünden derdi. Kesinlikle mal kaçırma bence, bariz bir şekilde. Eğer bir insan eşinden mal kaçırıyorsa onu eşi olarak görmüyordur bence. Aynı şeyi konu sahibi yapsa eşi ayıplardı, burnundan getirirdi. Adam demek ki konu sahibiyle bir gelecek düşünmüyor, ön hazırlıklarını yapmaya başlamış... Böyle bir durumda o evlilik ne kadar evliliktir bilemem. Bence siz fazla iyi niyetlisiniz...Kazasız birinin üstüne olunca araba tabiki de farkediyor.
Evet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.
Benim üstüme yapsinlarAraba sigortalari kac para? Biri soyleyebilir mi? En pahali olanini... Kaskodan bahsetmiyorum... sigorta araba parasinin kacta kaci da herkes bundan bahsetmis... vergiyi de babasi yatirsin o zaman...
Kunduz seniBenim üstüme yapsinlarsigorta ve vergiyi de oderim
Sanki konu sahibi dışında herkesin üstüne yapılabilir ....o haric herkesin eşit şansı varmış gibi geldi bana ...ben de şansımı deneyeyim istedimKunduz seni
Sanki konu sahibi dışında herkesin üstüne yapılabilir ....o haric herkesin eşit şansı varmış gibi geldi bana ...ben de şansımı deneyeyim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?