Araba mevzusu

Anlamadigim sey .. ( ben yurt disindayim belki farklidir ) bende araba aldim esimle araba benim uzerimedir..
Ehliyetim yok cunku trafik fobim var
Sigorta da esimin uzerine..
Sikisionucta arabayi kim kullaniyorsa sigorta onun uzerine olmali..

Ben de kullansam ikimizin uzerine yapilicak
Sonucta kaza aninda kim kaza yaparsa onun sigortasindan gidiyor mantik olarak ..

Biz mesela arabayi baskasina verneyiz kesinlikle ..
farkli degil mi yani araba yine sizin uzerinize olabilirdi..
Borc durumu varsa yaptigi bana da mantikli geldi

Siz boşanmaya niyet ettiğiniz için kendisi hiçbir zaman istemeyecek olsa bile sizin isteğinizle bu boşanma bir gün gerçekleşebilir. O yüzden mal kaçırıyor olabilir. Ayrıca sigortanızı da yaptırın acilen. Araba konusunda iyi niyetli düşünsek bile size daha önceden nedenini açıklamalı rızanızı almalıydı. Tek dönemem diyerek babasıyla gitmesine de yalandan bir kılıf uydurması çok çirkin ve pek de iyi niyetle yapılmadığının göstergesi gibi.

Mantikli aciklamasi olsa idi bunu size daha onceden sorardi.Esinizin niyeti hiç iyi degil kusura bakmayin.

Arabanın durumu ne kaç yaşında söyleseniz ona göre bi vergi miktarı söylerdim aşşağı yukarı. Ama çok fark etmiyor kp üstüne yapmaya değmez. O zmn bi daha alırsanız o da kp üstüne olacak bu mantıkla. Eşim evi bnm üstüme yapmıştı arabayı da yapacaktı bn onun üzerine olsun istedim.

Sigorta indirimi için kendi paramla aldığım malı başkasının üzerine yapmam. Zaten ilk sene biraz fazla öderim, sonraki seneler hasarsızlık indiriminden faydalanırım.

Ben 2 kuruş kar yapmak İçin bu oyunu göze alamam, ölümlü dünya adam ölür mirasçıları çıkar, borca girer ödeyemez benim malıma ipotek koyulur.

Ayni şekilde başkasının malını da istemem üzerime, adam arabayla kazaya karışsa, ceza yese benim başım ağrır. Hiç gerek yok böyle alengirli işlere

Arabanin sigortasi daha uygun oldugu icin bence yapmistir.cunku yanlis bilmiyorsam yasli kisilerde arabanin sigortasi daha uygun cikiyor.

Ne kadar ucuz çıkacak sigorta. Sıfır kilometre 80-90 binliralık bi arabaysa 800 lira civarı vergi gelir tahminimce hadi olsun 1000 lira. O kadar arabaya para versin bi zahmet vergisini de düşünsün bu kadının hakkı yenmiyor mu

Valla esimin arabasi sahibi benim üzerimde, esim bazen kp ye veriyor o yüzden doktora cikacagi zaman.. ve mutlaka sor neden öyle birsey yaptigi? Bence sen kendi üzerine alsaydin fena olmazdi babasiyla gidilmez ki araba bakmaya inan ne diycegimi bilemiyorum

Konu sahibi sordunuz mu merak ettim :)

Bajalim ne aciklama sunacak onunuze. Bize de bildirirseniz seviniriz.
Konu sahibi sordunuz mu merak ettim :)
Merhaba hanimlar;
Oncelikle hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz ićin.
Eşimle konuştum. Neden babanin uzerine aldin arabayi diye. Öyle gerekiyordu dedi. Nasil öyle dedim. Ticari olarak boyle olmasi gerekiyordu dedi. Nasil ticaret o. Bana neden soylemiyorsun peki dedim. Guldu işi sakaya vurdu. Şakasina birşeyler dedi. Bende anlamadim. Yani soyleyecek birseyi yok isi oldu bittiye getirme çabalari .
Arabaya binmeyecegimi soyledim. Binmiyorum. Çunku icimden gelmiyor. Beni kandirdin ,aldattin o bizim arabamiz degil dedim. Sen bilrsin dedi.
İşe gitmiyorum artik. Biraktim. Çunku içimden gelmiyor. Isle ilgili mevzulara sen daha iyi bilirsin deyip kapatiyorum.
Simdilik boyle . Küs degiliz. Konusuyoruz. Ama bunolay burda kapanamaz cunku kabul edemiyorum. Bakalim is nereye varir bende bilemiyorum. Hayirlisi artik. Tekrar tesekkurler kiymetli hanimlar.

Ama bu mal kaçırmaya girmiyor mu? İptal filan da edilebilir sanırım. Tepkinle kendine zarar veriyorsun. Kullanmam vs deme özellikle sen kullan bence. Bak zaten eşin hiç takmıyor da demek ki hava hoş ona. Öyle yapıldığında özellikle kullanırım ayrıca hukukçu arkadaşlara sor eşlerden biri öyle yapması mal kaçırma vs mi oluyor.

Valla yazdiginizdan eşinizin sizi pekte dikkate almadığı görünüyor,mantıklı bir açıklama yapma gereği bile duymamış...Arabayı kullanmamanız da esinize ne gibi bir zarar verir ki...Nolur,yalvarırım kullan diyecek hali yok,aksine işine gelmiş.
Keşke daha ciddi bir tepki verip bu durumun çözülmesine yönelik birşeyler yapsaydıniz.Siz de pekala kabullenip oturmuşsunuz.
Yapacak birşey yok bu durumda,güle güle kullansınlar madem sizin paranızında katkısıyla alınan arabayı.

bankadan mi cekip alindi araba yani birikim bankada miydi. ben olsam arabayi alir düz direge vurur, oyle yapilmaz boyle yapilir derim.

sen disindem tirnagindan artir, gitsin mal kacirmak icin babasinin uzerine yapsın.

Aciklama yapamamis. Aslinda dupeduz mal kacirmak kivirma yollarina gitmis becerememis. Sizin arabaya binmem kullanmam demeniz onun umurunda olmaz. Aksine ona o arabayi vermenek daha iyi olurdu. Ise gitmeyin ona birsey diyemem ama siz de kendi ayaklarinizin uzerinde duracak baska bir is bulun ve paranizi bu adama yedirmeyin. Cunku mal kacirma derdinde. Bosanma gibi bir niyeti mi var ki simdiden herseyi ayarliyor? Eger oyle bir niyeti varsa siz de kendi hazirliklarinizi yapin yavas yavas. Ise girin ve para biriktirin.

Babasına güveniyordur sigorta daha uygun olacağı için babasının üstünedir. Benim arabam da babamın üstüne. Ne olacak ki sanki.

Yani bizim yapın dediğimiz hiçbir şeyi yapmadınız, yapmayın dediklerimizi yaptınız. Niye konu açtınız ki o zaman? Bu haliyle günlük tutmak gibi olmuş. Eşiniz haksızlık yaptı diye niye kendinizi çifte cezayla cezalandırıp arabaya binmediğinizi ve işe gitmediğinizi hiç anlamadım. Eşinizin canına minnet. Onu ödüllendirmiş gibi olmuşsunuz. Artık arabayla kafasına göre gezer, ekonomik olarak ona bağımlı karısı evde beklerken.

Eşinizinde hiç umrunda değil baba oğul kullanırlar üç kuruş indirim alacak diye düşünün adam babasına uçak bileti niye alıyor küçük bir cinnet herşeyi çözer
Ekmeklerine yağ sürmeyin arabada ki hakkınızdan vazgeçmeyin üzerinden zaman geçirmeyin tecrübeyle sabit kendinize güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…