- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
Konum bir süre kalırsa sevinirim.. arkadaslar bilen varsa cvp verirmisiniz.. 1 saat önce dış kapımin tam önüne araba park etmiş.. sahibini bulup uyardim.. Başta işte nereye çekeyim filan mirin kırın etti sonra tamam Çekicemı dedi... bekledim yarım saat sonra tekrar gittim söyledim.. İşte cekmiycem git nereye şikayet edersen et.. Sokak senin malın değil. . İstediğim yere park ederim dedi... Şikayet etsem yaptırım olur mu ceza filan... Yasak Değil mi dediği gibi
Tek cikisimi değil ama bebek arabasıyla çıkışınmi engelliyor.. Kendi kapimizin onuGaraj kapısının önü mü?
Dış kapı dediğiniz sizin giriş çıkışınızı engelliyor mu?
Bebek arabasıyla cikamiyorimsizin giriş çıkışınızı engelliyor mu?
Tek cikisimi değil ama bebek arabasıyla çıkışınmi engelliyor.. Kendi kapimizin onu
O zaman belki şikayeti göz önüne alabilirler. Deneyin.Tek cikisimi değil ama bebek arabasıyla çıkışınmi engelliyor.. Kendi kapimizin onu
Madem öyle kendi kapılarının önüne neden parketmiyorKAPINIZIN önü de tapunuza dahil ise siz haklısınız...
Aksi halde haklı olduğunuzu düşünmüyorsunuzdur umarım. .
Bir de şikayet etmek daha neler...
Yok canım sadece insan gibi uyardim.. Adam bana bağırdı istediğin yere şikayet et cekmiyorum sıktır git evimin huzurunu bozma filan dedi... O bagirinca bende kızdım camini kapattiçıkacakmısınız peki bu saatte?
Daha erken saatti.. 2 kere gidip insan gibi söyledim bana bagirdiGece gece napacaksiniz kapının önünü. .Sabah olsun araba hala ortaysa trafiğe cektirirsiniz.200 lira baydı mı bir daha tövbe der..
Bu şekilde cevap vermeniz beni şaşırttı doğrusu...Madem öyle kendi kapılarının önüne neden parketmiyor
Dolu değildi kendi kapılarının önü...Bu şekilde cevap vermeniz beni şaşırttı doğrusu...
Kapısının önü o an doludur,sizin kapının önü müsait olduğu için oraya park etmişlerdir...
Başka bir günde siz onların kapısının önüne park edin arabanızı ödeşmiş olursunuz olmaz mı...
Hakaret etmesi saçma olmuş bence muhattap olmamaya çalışın büyük sorunlar yaşanabilir...Yok canım sadece insan gibi uyardim.. Adam bana bağırdı istediğin yere şikayet et cekmiyorum sıktır git evimin huzurunu bozma filan dedi... O bagirinca bende kızdım camini kapatti
Yok canım sadece insan gibi uyardim.. Adam bana bağırdı istediğin yere şikayet et cekmiyorum sıktır git evimin huzurunu bozma filan dedi... O bagirinca bende kızdım camini kapatti
Zaten kadın gördü ondan... sesimi çıkaramadım... öğrenmek istedim dediği gibimi yoksa yasak mı diyeHakaret etmesi saçma olmuş bence muhattap olmamaya çalışın büyük sorunlar yaşanabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?