Araba park etme

Benaslindayoum

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
6.184
7.671
198
Konum bir süre kalırsa sevinirim.. arkadaslar bilen varsa cvp verirmisiniz.. 1 saat önce dış kapımin tam önüne araba park etmiş.. sahibini bulup uyardim.. Başta işte nereye çekeyim filan mirin kırın etti sonra tamam Çekicemı dedi... bekledim yarım saat sonra tekrar gittim söyledim.. İşte cekmiycem git nereye şikayet edersen et.. Sokak senin malın değil. . İstediğim yere park ederim dedi... Şikayet etsem yaptırım olur mu ceza filan... Yasak Değil mi dediği gibi

Engelli rampasını mı kapatıyor? Otopark kapısının önüne mi çekmiş? Yaya girişini mi engelliyor binaya? Tam olarak sorun ne?

Dış kapı derken müstakil ev mi? Park etmesi nasıl bir sıkıntı oluşturuyor?

Madem öyle kendi kapılarının önüne neden parketmiyor
Bu şekilde cevap vermeniz beni şaşırttı doğrusu...
Kapısının önü o an doludur,sizin kapının önü müsait olduğu için oraya park etmişlerdir...
Başka bir günde siz onların kapısının önüne park edin arabanızı ödeşmiş olursunuz olmaz mı...

Dolu değildi kendi kapılarının önü...

Yok canım sadece insan gibi uyardim.. Adam bana bağırdı istediğin yere şikayet et cekmiyorum sıktır git evimin huzurunu bozma filan dedi... O bagirinca bende kızdım camini kapatti
Hakaret etmesi saçma olmuş bence muhattap olmamaya çalışın büyük sorunlar yaşanabilir...

Yok canım sadece insan gibi uyardim.. Adam bana bağırdı istediğin yere şikayet et cekmiyorum sıktır git evimin huzurunu bozma filan dedi... O bagirinca bende kızdım camini kapatti

siz çıkacağınız zaman hala oradaysa şikayet edin.
adam zaten sabah işe gider alır arabasını.

Ben bagirmasina ayar olduum bu yüzden şikayet etmek istedim.. Sokak senin değil diyo.. bende kendi kapimdan girip çıkamıyorum rahat dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…