• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba park etme

aklina hayranim... :KK9: tesekkurler... demek istedihimi cok guzel ifade ettin.. tek kisi cikabiliyordu ama bebek arabasiyla cikamadim

Bizim garajın kapısına park edenlerden babam bıkmıştı. Bir de adam utanmadan başka duracak yer yok diyor. Bizim garaj orda olmasa orası boş kalacak sanki biz arabalarımızı oraya koymayacağız. En son çekti bir tanesinin arabasını yolun ortasına sonra esnafta tanıdık olunca diyordu buraya park edeni evin sahibi çektiriyor diye. Ondan sonra pek yaşamadık. Hayır 4 tane arabamız var, herif oraya park edince birisini bile çıkaramıyoruz, bunun acili var, gece uçaktır, otobüstür, misafir bırakmadır bir sürü olayı var. Sabah erken gelecektim bıraktım diyor. Artık yolun ortasına çekmeye başlayınca kimse park etmez oldu. Millet bundan anlıyor ne yapalım.

“Benim kapımın önüne park etme” muhabbetinden oldum olası nefret ediyorum.

Senin kapının önü benim kapımın önü tartışması nedir? O an boş bulmuştur park etmiştir adam arabasını sırtındamı taşıyacak?

Ha garajının önüne park eder senin araba çıkışını engeller haklısın. Engelli bireyin vardır çıkışını engelleyecek şekilde park eder haklısın. Ama diğer türlü sokak kapısının önüne müdahale edemezsin.

Şikayet etsende belli başlı kuralları ararlar keyfi kimse kimseye ceza uygulamaz.

Trafigi arayacsksin .Öder cezayı bidaha yapamaz.
Bizim apt kapisinin onune kaldirima park etmis biri .Arabanin etrafindan dolanip yola cıkabiliyorduk .Cezayı yedi bidaha koymadı.

Bunu bence konuya ekle canim cogu kişi ilk konuyu okuyup yorumlara bakmiyor yazmaya devam edecekler soyle de boyle de diye
en son ekledim iste dayanamayip.. yoksa hic eklemicektim.. baska turlu sokaga parketmis de oraya kariyomusum saniyolar ozellikle arabasi olanlar.. kendileri bu tarz sikinri yasadiklari icin

“Benim kapımın önüne park etme” muhabbetinden oldum olası nefret ediyorum.

Senin kapının önü benim kapımın önü tartışması nedir? O an boş bulmuştur park etmiştir adam arabasını sırtındamı taşıyacak?

Ha garajının önüne park eder senin araba çıkışını engeller haklısın. Engelli bireyin vardır çıkışını engelleyecek şekilde park eder haklısın. Ama diğer türlü sokak kapısının önüne müdahale edemezsin.

Şikayet etsende belli başlı kuralları ararlar keyfi kimse kimseye ceza uygulamaz.
insan cikisini engellesin araba cikisinj engellemesin yeter ki guzelmis..

neyse arkadaslar anlayan anladi... bu durum canimi sikti yeterince zaten... adam gitmis hala muhabbeti donuyor... kimseye cvp vermicem... yeterince anlasilir anlsttihimu dusunuyorum... daha fazla bu konuda konusmak istemiyorum... kimse de yanlis anlamasin nefen cvp vermiyin diye... dedigim gibi yeterince canim sikildi bu durumdan... Kazen Kazen konumu kapatir misiniz lutfen

anlattiklarim da mi anlamiyorsunuz peki?? kactir kapi girisi diyorum... ornekler vererek komsularim penceremin onjne park ediyo onlara karismiyorum diyorum.. bu da mi anlasilmiyor

Ben senin 10 sayfalık yorumlarını tek tek okuyamam belirteceğin birşey varsa açtığın konuda belirtirsin hepimiz ona göre yorum yaparız.

Zira kapının önüne park edilen arabaya garaj önü değilse kapı giriş çıkışını engellemiyorsa buraya park etme diyemezsin. Evinin önünde kaldırım vardır kaldırımın önüne park eder buraya park etme diyemezsin. Neticede sokak.

Ama çekilen resimde alenen kapı girişini kapatacak şekilde ve dar bir sokakta park edilmiş araba var burada sen haklısın. Fakat konuna detaylı şekilde ekleyip açıklama yapmalısın. Kimse senin evini ve evinin önünü hayal edipte yorumlayamaz.

tesekkur ederim canim sen de anladin benim demek istedigimi... sokak senin degil diyenler benim degilse onun da degil... arabaya vermeye paran varsa bi zahmet otoparka da olacak... kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok... inatla anlamak istemeyenler de arabasi olup benzer sorunlari yasayan kisiler ama benim yasadigim farkli... inatla bin defa sokaga karistigim yok dememe ragmen ustelik ornekler vererek hala bazilariniz sokaga karisamazsin diyorsunuz... ayni seyleri on defa anlatacak halim yok... Mune Mune konuyu kapatir misin...

Back
X