- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
Adam misafir 2 gün sonra gitcem dedi.. dışardan gelmiasiz çıkacağınız zaman hala oradaysa şikayet edin.
adam zaten sabah işe gider alır arabasını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam misafir 2 gün sonra gitcem dedi.. dışardan gelmiasiz çıkacağınız zaman hala oradaysa şikayet edin.
adam zaten sabah işe gider alır arabasını.
Nasıl bir yer anlayamadım ama belli ki bu adam sağlıklı birı değil yüz göz olmayın.Ortalık manyak kaynıyor.Daha erken saatti.. 2 kere gidip insan gibi söyledim bana bagirdi
Bilmiyorum o yüzden burda danisayım dedimO zaman belki şikayeti göz önüne alabilirler. Deneyin.
Tamam gitsin sabırlı olun biraz.Adam misafir 2 gün sonra gitcem dedi.. dışardan gelmia
Doğru ilk efendi konuştu tamam dedi.. Ama cekmedi ikinci gidiaimde bağırdıNasıl bir yer anlayamadım ama belli ki bu adam sağlıklı birı değil yüz göz olmayın.Ortalık manyak kaynıyor.
Haklisin ama bağırıyor sinir etti ben sakin insan gibi konuşurken ondan kızdım... birde acil birsey olsa diyorum gene cekmiyorum diyo.. İnsan kendi kapısının onundede rahat girip cikamayacak miTamam gitsin sabırlı olun biraz.
Sokak zaten dar benim kapımin tarafı yol boyu araba dolu... Bu kişi de tam Karsi binaya misafir gelmiş.. Onun binasını olduğu taraf bos.. Sanırım gelen giden arabaları engellememek için benim tarafa boş bulup park etmis..Nasıl bir yer anlayamadım ama belli ki bu adam sağlıklı birı değil yüz göz olmayın.Ortalık manyak kaynıyor.
Park etsin ne olacak bebek arabası kocaman araba değil ki neden çıkmasın anlamadım bence bu kadar abartmanıza gerek YokSokak zaten dar benim kapımin tarafı yol boyu araba dolu... Bu kişi de tam Karsi binaya misafir gelmiş.. Onun binasını olduğu taraf bos.. Sanırım gelen giden arabaları engellememek için benim tarafa boş bulup park etmis..
canım kapımin girişini tikamisBen konuyu pek anlayamadım. Şöyle anlayamadım, bildiğin birbirine yakın araçlar yüzünden daralan geçişlerden mi bahsediyorsunuz, yoksa resmen kapınızın girişini tıkamış da giriş çıkış yapamayacağınız derece mi... orası belli değil. Birçok kez yanyana veya arka arkaya park etmiş araçların arasından bebek arabası geçmez zaten. Bu demek değildir ki bu insanlar kural ihlali yapmış. Sadece aralıklar bebek arabası, pazar arabası vs araçlar için dardır. Yani sizinki hangi duruma giriyor çözemedim.
Yolunuz tıkalıysa, kural ihlali yaptığını düşünüyorsanız veya park edili alanın tapusu sizdeyse şikayet edin. Ama benim bebek arabası sığmadı, yolu daralttı, evimin önüne denk getirdi vs şikayetiniz varsa ciddiye alınacağınızı sanmıyorum, adamla yüzgöz olduğunuzla kalırsınız.
Denedim çıkaramadım..Park etsin ne olacak bebek arabası kocaman araba değil ki neden çıkmasın anlamadım bence bu kadar abartmanıza gerek Yok
Sagol canım öyle yapcamResmini çek, polise şikayet et. Ben ettim. İlk sefer olduğu için sahiplerini arayıp arabayı çekin dediler. Sürekli olursa öyle ceza yazıyorlarmış, öyle demişlerdi.
Herkes öyle sokakta istediği yere sabit duba yaptirabilio mu ya? Kapisinin önü ama tapulu malı değil sonuçta.Devamı gelirse Yaptırabilirseniz de yere sabit dubalar var, bükülmeyen onlardan yaptırın dilerseniz.
Valla yaşanılan yere göre değişebilir ama benim yaşadığım yerde kaldırıma çıkıp evin önüne parketmesin camı kapanmasın diye yaptıranlar var. Veya taşınabilir dubaları evinin önüne koyup sadece kendi araçları için yer açanlar var. Belediyeye danışmakta onay almakta gerekçelerle fayda var, dediğiniz gibi tapuya dahil değilse sokak istediği yere keyfi park eder buna müdehale edilemez.Herkes öyle sokakta istediği yere sabit duba yaptirabilio mu ya? Kapisinin önü ama tapulu malı değil sonuçta.
Öyle yaparım... Ceza yemezsem tabi.. Şikayet ettik de gelen giden olmadı... Eşim gitti bagiristilar adam içeri girdi daha çıkmadı. . DuBa koyan biri ceza almış internette okudumDevamı gelirse Yaptırabilirseniz de yere sabit dubalar var, bükülmeyen onlardan yaptırın dilerseniz.
Başka sokak yok otopark yok dimi... Bunun sıkıntısını ben çekmek zorunda miyim peki...Dar sokakta diğer araçlar sizin tarafa park ettiyse o karşıya nasıl park etsin arabayı
Kendiniz söylüyorsunuz diğer araçlar geçemez oraya park ederse diye