• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba park etme

Nasıl bir yer anlayamadım ama belli ki bu adam sağlıklı birı değil yüz göz olmayın.Ortalık manyak kaynıyor.
Sokak zaten dar benim kapımin tarafı yol boyu araba dolu... Bu kişi de tam Karsi binaya misafir gelmiş.. Onun binasını olduğu taraf bos.. Sanırım gelen giden arabaları engellememek için benim tarafa boş bulup park etmis..

Resmini çek, polise şikayet et. Ben ettim. İlk sefer olduğu için sahiplerini arayıp arabayı çekin dediler. Sürekli olursa öyle ceza yazıyorlarmış, öyle demişlerdi.

Sokak zaten dar benim kapımin tarafı yol boyu araba dolu... Bu kişi de tam Karsi binaya misafir gelmiş.. Onun binasını olduğu taraf bos.. Sanırım gelen giden arabaları engellememek için benim tarafa boş bulup park etmis..
Park etsin ne olacak bebek arabası kocaman araba değil ki neden çıkmasın anlamadım bence bu kadar abartmanıza gerek Yok

Ben konuyu pek anlayamadım. Şöyle anlayamadım, bildiğin birbirine yakın araçlar yüzünden daralan geçişlerden mi bahsediyorsunuz, yoksa resmen kapınızın girişini tıkamış da giriş çıkış yapamayacağınız derece mi... orası belli değil. Birçok kez yanyana veya arka arkaya park etmiş araçların arasından bebek arabası geçmez zaten. Bu demek değildir ki bu insanlar kural ihlali yapmış. Sadece aralıklar bebek arabası, pazar arabası vs araçlar için dardır. Yani sizinki hangi duruma giriyor çözemedim.

Yolunuz tıkalıysa, kural ihlali yaptığını düşünüyorsanız veya park edili alanın tapusu sizdeyse şikayet edin. Ama benim bebek arabası sığmadı, yolu daralttı, evimin önüne denk getirdi vs şikayetiniz varsa ciddiye alınacağınızı sanmıyorum, adamla yüzgöz olduğunuzla kalırsınız.

Ben konuyu pek anlayamadım. Şöyle anlayamadım, bildiğin birbirine yakın araçlar yüzünden daralan geçişlerden mi bahsediyorsunuz, yoksa resmen kapınızın girişini tıkamış da giriş çıkış yapamayacağınız derece mi... orası belli değil. Birçok kez yanyana veya arka arkaya park etmiş araçların arasından bebek arabası geçmez zaten. Bu demek değildir ki bu insanlar kural ihlali yapmış. Sadece aralıklar bebek arabası, pazar arabası vs araçlar için dardır. Yani sizinki hangi duruma giriyor çözemedim.

Yolunuz tıkalıysa, kural ihlali yaptığını düşünüyorsanız veya park edili alanın tapusu sizdeyse şikayet edin. Ama benim bebek arabası sığmadı, yolu daralttı, evimin önüne denk getirdi vs şikayetiniz varsa ciddiye alınacağınızı sanmıyorum, adamla yüzgöz olduğunuzla kalırsınız.
canım kapımin girişini tikamis

Herkes öyle sokakta istediği yere sabit duba yaptirabilio mu ya? Kapisinin önü ama tapulu malı değil sonuçta.
Valla yaşanılan yere göre değişebilir ama benim yaşadığım yerde kaldırıma çıkıp evin önüne parketmesin camı kapanmasın diye yaptıranlar var. Veya taşınabilir dubaları evinin önüne koyup sadece kendi araçları için yer açanlar var. Belediyeye danışmakta onay almakta gerekçelerle fayda var, dediğiniz gibi tapuya dahil değilse sokak istediği yere keyfi park eder buna müdehale edilemez.

Boyle sacma bi konu okumadim camdan saat basi kapinin onune park eden var mi diye yasli teyzeler gibi kontrol mu ediyosunuz. Kapinin onu olabilir ama yol sizin degil devletin yolu. Bi de bebek arabasinin cikip cikmaigini deneyip gece gece 2 defa evine gitmissiniz adamlarin pes diyorum.

Devamı gelirse Yaptırabilirseniz de yere sabit dubalar var, bükülmeyen onlardan yaptırın dilerseniz.
Öyle yaparım... Ceza yemezsem tabi.. Şikayet ettik de gelen giden olmadı... Eşim gitti bagiristilar adam içeri girdi daha çıkmadı. . DuBa koyan biri ceza almış internette okudum

Back
X