- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
aklina hayranim...tesekkurler... demek istedihimi cok guzel ifade ettin.. tek kisi cikabiliyordu ama bebek arabasiyla cikamadim
Bunu bence konuya ekle canim cogu kişi ilk konuyu okuyup yorumlara bakmiyor yazmaya devam edecekler soyle de boyle de diyeEki Görüntüle 2188906 anlamayan boyle aanlasin
en son ekledim iste dayanamayip.. yoksa hic eklemicektim.. baska turlu sokaga parketmis de oraya kariyomusum saniyolar ozellikle arabasi olanlar.. kendileri bu tarz sikinri yasadiklari icinBunu bence konuya ekle canim cogu kişi ilk konuyu okuyup yorumlara bakmiyor yazmaya devam edecekler soyle de boyle de diye
aradim trafik subeyi kimse gelmedi canim.. 3 defa aradikTrafigi arayacsksin .Öder cezayı bidaha yapamaz.
Bizim apt kapisinin onune kaldirima park etmis biri .Arabanin etrafindan dolanip yola cıkabiliyorduk .Cezayı yedi bidaha koymadı.
anlattiklarim da mi anlamiyorsunuz peki?? kactir kapi girisi diyorum... ornekler vererek komsularim penceremin onjne park ediyo onlara karismiyorum diyorum.. bu da mi anlasilmiyorAma bu durumu bilmeden yorum yapıyoruz hepimiz. Bu görüntünün konuya eklenmesi gerek.
insan cikisini engellesin araba cikisinj engellemesin yeter ki guzelmis..“Benim kapımın önüne park etme” muhabbetinden oldum olası nefret ediyorum.
Senin kapının önü benim kapımın önü tartışması nedir? O an boş bulmuştur park etmiştir adam arabasını sırtındamı taşıyacak?
Ha garajının önüne park eder senin araba çıkışını engeller haklısın. Engelli bireyin vardır çıkışını engelleyecek şekilde park eder haklısın. Ama diğer türlü sokak kapısının önüne müdahale edemezsin.
Şikayet etsende belli başlı kuralları ararlar keyfi kimse kimseye ceza uygulamaz.
Çok pardon da bana neden sitem edip bağırıyorsunuz?benim degil de onun tapulu mali galiba... benim kapimin girisi... sokagi bi unut sok yok no sokak anliyor musun??? kapi girisi kapi kapi kapi...
anlattiklarim da mi anlamiyorsunuz peki?? kactir kapi girisi diyorum... ornekler vererek komsularim penceremin onjne park ediyo onlara karismiyorum diyorum.. bu da mi anlasilmiyor
_________________________tesekkur ederim canim sen de anladin benim demek istedigimi... sokak senin degil diyenler benim degilse onun da degil... arabaya vermeye paran varsa bi zahmet otoparka da olacak... kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok... inatla anlamak istemeyenler de arabasi olup benzer sorunlari yasayan kisiler ama benim yasadigim farkli... inatla bin defa sokaga karistigim yok dememe ragmen ustelik ornekler vererek hala bazilariniz sokaga karisamazsin diyorsunuz... ayni seyleri on defa anlatacak halim yok...Mune konuyu kapatir misin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?