- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
Benim cikisima engelse söylerim tabi... evet sokak umurumda değil kapımin girişi umurumda... Onlar istediği yere park edebilir ama ben evimden rahatlıkla cikamam öyle mi... yeterki rahatsız olmasınlar... cikisimi engelliyor diyorum bunu anlıyor musun... Sokak da bir ton araba var onlara ses etmiyorum da neden buna kızıyorum sizce... Cunku hiçbiri arabasını kapı girişine park etmemiş... Evet yol boyu bir sürü araba var ama hiçbiri insanlarin çıkışına engel değil.. Bütün apartmanlarin kapısının onu boş.. penceremin önünde de var araba ona neden kizmiyorum acaba... Yol benim değilse onun da değil...Boyle sacma bi konu okumadim camdan saat basi kapinin onune park eden var mi diye yasli teyzeler gibi kontrol mu ediyosunuz. Kapinin onu olabilir ama yol sizin degil devletin yolu. Bi de bebek arabasinin cikip cikmaigini deneyip gece gece 2 defa evine gitmissiniz adamlarin pes diyorum.
Bir üst sokak bomboş üç tane araba ya var ya yok... Neden oraya park etmiyo da bana yer yok nereye park edeyim diye yalan söylüyor... inadına yapıyo çünkü... İnsan gibi de dedim bir üst sokak boş diyeDar sokakta diğer araçlar sizin tarafa park ettiyse o karşıya nasıl park etsin arabayı
Kendiniz söylüyorsunuz diğer araçlar geçemez oraya park ederse diye
Bende insan gibi söyledim canım acil birşey olsa ben nasıl cikicam... Adam bana diyor ki oluRSA rica edersin çekerim... illa acil birsey mi olması lazım diyorum... Bir üst sokak boş diyorum.. cekmiyorum git nereye şikayet edersen et diyo... ettim ama gelen giden yok hâlâ... Adam da inada bindirmis işte... Yemin ediyorum penceremin önünde bir araba daha var ona hiç ses etmedim sokaga karistigim yok yani.. tek karistigim kapimin girişi... Bana diyor ki sokak senin değil... Benim değilse senin de değil... Bunu diyen de yanında ki kadın bir de ben avukatim diyor bu kadın. .Pardon da sizin bebek arabaniz degil de engelli sandalyesi falan da olabilirdi. Sonucta makul bir bosluk birakmak zorundalar. Ayrica bu isin saati mi var? Gece de pektabii acil cikmaniz gerekebilir. Ya ambulans yanassa sedye ile nasil hasta cikartacaklar? Herkes bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasinda galiba. Plakayi aldiysaniz ve fotolari cektiyseniz trafik subeye sikayet edebilirsiniz belki. Bu islerden pek anlamam ama bimee cimer falan da ilgilenir belki. Her seyi gectim bana sktr git diyen birinin yanina kar birakmazdim ben
Canım yer var bir üst sokak boş söyledim bunu da ama inatlasti cekmiyod yer olmasa neyseGaraj kapısının önüne park edince bu problem teşkil eder. Ama apartmanın kapısının önüne park edilmesinde bir sakınca yok bence. Bazen öyle zamanlar oluyor ki hiç yer bulamıyorsun. Mecbur kalıyorsun. Kaldı ki apartmanın kapısının önüne park etmesinde herhangi bir sıkıntı yok bence.
Ama küfür etmesi ve bağırması hoş olmamış tabii ki. İnsanlarımızda tahammülsüzlük had safhada.
Kapı girişine park etmesı hata ama bizim mahaledeki cins insanlar geldi aklıma . Bizim kapı önu dolu olunca bir alttakı bınanın yanına koyuyoruz. Geçen not bırakmışlar buraya parketmeyın dıye . Bende not yazdım babanın malı mı dıye .. Ses soluk yok .
Eğer birinin tapulu malı değilse . girişi çıkışı engellemıyorsa kimse karışamaz.
Çekiciyi ara çektir hem çekici bedelini hem alana kadar emniyetin otoparkında kalma bedelini ödesin bir daha kendi evinin önüne park ederken bile düşünür o. En tahammül edemeyeceğim şey saygısızlık.
Canım ben insan gibi çeker sandım anlar diye konuşmak istedim AMA anlamadiSorun aramayin kendinize..bu tarz konularda sessizce sikayet edeceksiniz niye yuzgoz oldunuz cok buyuk sorunlar cikabiliyor bu durumlarda.
Konum bir süre kalırsa sevinirim.. arkadaslar bilen varsa cvp verirmisiniz.. 1 saat önce dış kapımin tam önüne araba park etmiş.. sahibini bulup uyardim.. Başta işte nereye çekeyim filan mirin kırın etti sonra tamam Çekicemı dedi... bekledim yarım saat sonra tekrar gittim söyledim.. İşte cekmiycem git nereye şikayet edersen et.. Sokak senin malın değil. . İstediğim yere park ederim dedi... Şikayet etsem yaptırım olur mu ceza filan... Yasak Değil mi dediği gibi
Eşim kavga etti... Ondan sonra çektiBen bir keresinde hiçbir yer bulamayıp bir apartmanın önüne park etmiştim.. Birkaç saat sonra gittiğimde benim arabaın sileceklerini kaldırmayı bırak silecekleri ters çevirmiş.. Neyse ki araba eskiydi de.. Yeni araba olsa çok kötü olurdum. Bir silecek kaldırma uyarı anlamı taşıyor ve çok bozuyor insanı.. Öyle yap bakalım napıcak..
Tam dibe koyunca cikis yapamadım.. Siz tam dibe koymuyorsunuzdur.. kapının önünde kaldırım yokKapınızın önünde kaldırım yok mu? Adam kaldırıma mı çıkmış? Bebek arabası zaten kaldırım başındaki rampalardan inip çıkarılmıyor mu?
Bu arada bende geçen aylarda komşuya bağırıp çağırdım böyle. Arabayı park ettik çıkmış pencereden benim kapımın önüne park edemezsiniz diye. Apartmanda yaşıyosun bir kere nasıl senin kapının önü sen kimsin yani? Bak bakalım park ettik mi dedim? Oğlum gelecek de o arabasını koyuyo da biz çıkamıyoruz da. Tüm apartmanlardaki insanlar çıkıyor o çıkamıyor. Boş boş konuşuyolar herkes de bir tapulama benim benim halleri. Arabayı sırtlanıp mı götüreyim eve? Yada onun keyfi olsun diye 5 dakika niye yürüyorum?
O da beni şikayet edicekti çekeceklerdi arabayı falan ama faso fiso.
Sonraki haftada engel koymuş sözüm ona. Yer yoktu ittirdim engelleri söylene söylene pencereden beni izliyo. Zaten otopark sorunu var bir de sokak tapulamak saçmalık tamamen
Aradım kaç kere gelen giden yok.. Eşim en son tekeri patlatcam diye kavga etti.. eşimin kızdigi nokta bana sıktır git nereye şikayet edersen et demesi... Eşim bagirinca karısının arkasından bağırıyor o da.. Eşim buraya gel burda söyle dedi karisi adamı içeri götürdü... Sonra eşim cekmezsen indircem tekeri dedi adam polis cagircam dedi... esimde çağır bugün bu arabayi cekmezsen zarar veecem dedi.. 1 2 saat sonra gittiler gezmeye geldiklerinde başka yere parketti.. anladığı dil bu demekki kibarlikdan anlamiyoYolun içinde olsa polisi ararsınız
Ama park edili ise sanmıyorum
Aradım kaç kere gelen giden yok.. Eşim en son tekeri patlatcam diye kavga etti.. eşimin kızdigi nokta bana sıktır git nereye şikayet edersen et demesi... Eşim bagirinca karısının arkasından bağırıyor o da.. Eşim buraya gel burda söyle dedi karisi adamı içeri götürdü... Sonra eşim cekmezsen indircem tekeri dedi adam polis cagircam dedi... esimde çağır bugün bu arabayi cekmezsen zarar veecem dedi.. 1 2 saat sonra gittiler gezmeye geldiklerinde başka yere parketti.. anladığı dil bu demekki kibarlikdan anlamiyo
Eşim bana kizmadi adamla kavga etti... Bana sıktır git diye üzerime yuruyen adam esimle kavga ederken karısının arkasından konuşuyordu... İnsan gibi konuşmak yetmiyor demek ki anladığı dil buEşin niye sana kızıyor ki
Gereksiz yere olay çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?