• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba park etme

Kapınızın önünde kaldırım yok mu? Adam kaldırıma mı çıkmış? Bebek arabası zaten kaldırım başındaki rampalardan inip çıkarılmıyor mu?
Bu arada bende geçen aylarda komşuya bağırıp çağırdım böyle. Arabayı park ettik çıkmış pencereden benim kapımın önüne park edemezsiniz diye. Apartmanda yaşıyosun bir kere nasıl senin kapının önü sen kimsin yani? Bak bakalım park ettik mi dedim? Oğlum gelecek de o arabasını koyuyo da biz çıkamıyoruz da. Tüm apartmanlardaki insanlar çıkıyor o çıkamıyor. Boş boş konuşuyolar herkes de bir tapulama benim benim halleri. Arabayı sırtlanıp mı götüreyim eve? Yada onun keyfi olsun diye 5 dakika niye yürüyorum?
O da beni şikayet edicekti çekeceklerdi arabayı falan ama faso fiso.
Sonraki haftada engel koymuş sözüm ona. Yer yoktu ittirdim engelleri söylene söylene pencereden beni izliyo. Zaten otopark sorunu var bir de sokak tapulamak saçmalık tamamen
Canım benim zaten iki penceremin önünde hergün iki ayrı araba park ediyor... Onlara ses etmedim çünkü bana engel değiller... sokağa karistigim yok yani... tek karistigim kapının girişi... ondada giris cikisi engel oldugu icin...Bu yüzden insan gibi söyledim... Art niyetli olsam diğerlerine de söylerim... Hergün iki komşunun arabasi iki penceremin önünde gece gündüz onlara ses etmiyorum neden çünkü bana engel degil park edebilirler

Canım benim zaten iki penceremin önünde hergün iki ayrı araba park ediyor... Onlara ses etmedim çünkü bana engel değiller... sokağa karistigim yok yani... tek karistigim kapının girişi... ondada giris cikisi engel oldugu icin...Bu yüzden insan gibi söyledim... Art niyetli olsam diğerlerine de söylerim... Hergün iki komşunun arabasi iki penceremin önünde gece gündüz onlara ses etmiyorum neden çünkü bana engel degil park edebilirler

Bu gibi durumlarda adamlarla hiç muhattap olmadan, silecekleri kaldırın. Bir daha koyarsa, silecekleri kırın. Bir daha koyarsa sokakta kamera yoksa tekerlekli krikoyla eşiniz arabayı yolun ortasına çeksin. Sonunda polis gelip çekmek zorunda kalır.

Yanlış anlayanlar olmuş, bu olay benim evimin önü park edemezsin, benim kapımın önü muhabbeti değil. Bir kapı var ve kaldırım yok, o kapıya arabayı 20 cm yaklaştırırsan oradan geçen insan sürtünerek geçmek zorunda kalır. Engelli varsa çıkamaz, pazar arabası bebek arabası geçemez. Dolayısıyla oraya park edemezsin- insanlara geçecek boşluk bırakmak zorundasın.

Bu gibi durumlarda adamlarla hiç muhattap olmadan, silecekleri kaldırın. Bir daha koyarsa, silecekleri kırın. Bir daha koyarsa sokakta kamera yoksa tekerlekli krikoyla eşiniz arabayı yolun ortasına çeksin. Sonunda polis gelip çekmek zorunda kalır.

Yanlış anlayanlar olmuş, bu olay benim evimin önü park edemezsin, benim kapımın önü muhabbeti değil. Bir kapı var ve kaldırım yok, o kapıya arabayı 20 cm yaklaştırırsan oradan geçen insan sürtünerek geçmek zorunda kalır. Engelli varsa çıkamaz, pazar arabası bebek arabası geçemez. Dolayısıyla oraya park edemezsin- insanlara geçecek boşluk bırakmak zorundasın.
aklina hayranim... :KK9: tesekkurler... demek istedihimi cok guzel ifade ettin.. tek kisi cikabiliyordu ama bebek arabasiyla cikamadim

Kapı girişine park etmesı hata ama bizim mahaledeki cins insanlar geldi aklıma . Bizim kapı önu dolu olunca bir alttakı bınanın yanına koyuyoruz. Geçen not bırakmışlar buraya parketmeyın dıye . Bende not yazdım babanın malı mı dıye .. Ses soluk yok .
Eğer birinin tapulu malı değilse . girişi çıkışı engellemıyorsa kimse karışamaz.

Kapınızın önünde kaldırım yok mu? Adam kaldırıma mı çıkmış? Bebek arabası zaten kaldırım başındaki rampalardan inip çıkarılmıyor mu?
Bu arada bende geçen aylarda komşuya bağırıp çağırdım böyle. Arabayı park ettik çıkmış pencereden benim kapımın önüne park edemezsiniz diye. Apartmanda yaşıyosun bir kere nasıl senin kapının önü sen kimsin yani? Bak bakalım park ettik mi dedim? Oğlum gelecek de o arabasını koyuyo da biz çıkamıyoruz da. Tüm apartmanlardaki insanlar çıkıyor o çıkamıyor. Boş boş konuşuyolar herkes de bir tapulama benim benim halleri. Arabayı sırtlanıp mı götüreyim eve? Yada onun keyfi olsun diye 5 dakika niye yürüyorum?
O da beni şikayet edicekti çekeceklerdi arabayı falan ama faso fiso.
Sonraki haftada engel koymuş sözüm ona. Yer yoktu ittirdim engelleri söylene söylene pencereden beni izliyo. Zaten otopark sorunu var bir de sokak tapulamak saçmalık tamamen

kesinlikle katılıyorumm

• Beğen
Reactions: H E
Sileceklerini kaldır esin adam gibi uyarsin. Insan gibi konusmaktan anlamiyirsa da foto cekip şikayet et. Her yer dolu dahi.olsa milletin evinin onunu tikayacak sekilde park etmiyorum ben. Kimse de bnm.evimin cikisini engelleyecek sekilde edemez

Adam haklı diyenler , 5 metre ötede boş alan varken gideceği yerin tam kapısının önüne ikinci şeridi yaparak park eden arkadaşlar büyük ihtimalle. Paşalar, prensesler 5 metre yürümekten imtina edip trafiği tehlikeye atıyorlar. Eşim böyle park edenleri görünce deli oluyor.

Konuda arkadaş haklı bence. Biraz ileri park edip veya bir aşağıdaki boş sokağa park edip 100 metre yürüyünce insan ölmez merak etmeyin. Arabası olan 5 metre yürümekten korkuyor ben de bu durumu anlamıyorum. Apartman girişini kapatmak bence büyük terbiyesizlik. Bunun bebek arabası var, acil durumu var. Biraz anlayış olmalı insanlarda.

Adam haklı diyenler , 5 metre ötede boş alan varken gideceği yerin tam kapısının önüne ikinci şeridi yaparak park eden arkadaşlar büyük ihtimalle. Paşalar, prensesler 5 metre yürümekten imtina edip trafiği tehlikeye atıyorlar. Eşim böyle park edenleri görünce deli oluyor.

Konuda arkadaş haklı bence. Biraz ileri park edip veya bir aşağıdaki boş sokağa park edip 100 metre yürüyünce insan ölmez merak etmeyin. Arabası olan 5 metre yürümekten korkuyor ben de bu durumu anlamıyorum. Apartman girişini kapatmak bence büyük terbiyesizlik. Bunun bebek arabası var, acil durumu var. Biraz anlayış olmalı insanlarda.
tesekkur ederim canim sen de anladin benim demek istedigimi... sokak senin degil diyenler benim degilse onun da degil... arabaya vermeye paran varsa bi zahmet otoparka da olacak... kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok... inatla anlamak istemeyenler de arabasi olup benzer sorunlari yasayan kisiler ama benim yasadigim farkli... inatla bin defa sokaga karistigim yok dememe ragmen ustelik ornekler vererek hala bazilariniz sokaga karisamazsin diyorsunuz... ayni seyleri on defa anlatacak halim yok... Mune Mune konuyu kapatir misin...

Maalesef ki karşı taraf haklı, sonuçta sokak sizin tapulu malınız değil şikayet dahi etseniz sonuç alazsınız üstüne üstlük siz bile haksız çıkabilirsiniz
benim degil de onun tapulu mali galiba... benim kapimin girisi... sokagi bi unut sok yok no sokak anliyor musun??? kapi girisi kapi kapi kapi...

IMG-20180911-WA0000.webp
anlamayan boyle aanlasin

Şikayet ettiğinizde ilk uyarı alır , sonra ceza alır. Arabayı kolay kolay cekmiyorlar. Garaj kapısı olması şartı var. Kapınızın önünde engelli rapmasi varsa ancak o zaman araba çekiliyor.
..

Bu şekilde küfür eden iki günlük misafir için ben olsam ses çıkarmazdim.
Bir kadına böyle küfür eden ruh hastası çıkabilir.

Rampa yaptırın ya da duba koyun.

Şikayet ettiğinizde ilk uyarı alır , sonra ceza alır. Arabayı kolay kolay cekmiyorlar. Garaj kapısı olması şartı var. Kapınızın önünde engelli rapmasi varsa ancak o zaman araba çekiliyor.
..

Bu şekilde küfür eden iki günlük misafir için ben olsam ses çıkarmazdim.
Bir kadına böyle küfür eden ruh hastası çıkabilir.

Rampa yaptırın ya da duba koyun.
gittiler zaten... resim gonderdik uc defa aradik polisi gelmediler.. en son esim kavga edince cekti baska yere... sindi arabsi yok galiba gittiler

Sizi sonuna kadar hakli buluyorum. Bizim kapida ayni sizin gibi bahceden yola cikiliyor. Boyle park ettiklerinde bebek arabasini surte surte geciriyorum ben. Bir gun basim cok pis belaya gircek sanirim

Apartman giriş çıkışı kapanmaz engelli yada bebekli orada yaşamıyorsada gelebilir vb. Saat vs önemli değil. Arabasını çekmeli.... Konu sahibi haklıdır...

Back
X