- 1 Mart 2014
- 750
- 1.564
- 313
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
Bacim daha benim soruma cevap veremiyon, bence sen once kendini ikna etZor mu neresi zor ben de size onu soruyorum siz denediniz mi nasıl zor olduğuna karar verdiniz kadınların şu manuel zor lafına şaşırıyorum yani altı üstü kavrama noktasını öğrenmek var
Ben illa ki manuel kullanın demiyorum ki tabii ki tercih ben kadınların manuel zor da zor diye diretmelerini anlamıyorum evet benim için manuel daha kolay ben otomatik kullanbileceğimi düşünmediğim için arabamı değiştirmiyorum ayrıca zevkli geliyor manuel bana ama diretmeyin yani manuel zor diye öğrenmek için çaba sarfetmeyen kadınlar zor diyor rica ediyorum alıntı yapmayın başkaBacim daha benim soruma cevap veremiyon, bence sen once kendini ikna etSen de biliyosun otomatik daha kolay, kabullenmek istemedigin icin benim sorumu ust uste kac kere gormezden geliyosun. 2 cumle kuramadin be yahu.
Ikisini karsilastirdigimiz icin birisi digerinden kolay diyoruz, yani zor olan da imkansiz demiyoruz. Isteyen onu da ogrenir yani, atla deve degil. Sadece 60dan 90a cikarken debriyaja basmak, vites degistirmek istemiyorum abi zorla miNiye buna enerji harcayayim ki, madalya mi takiyolar. Arabam kendisi anlayip ona gore ayarlasin kendisini, gelmisiz 2025e. Millet surucusuz arac uretmeye baslamis biz hala illa vitesi kendim degistirecem diye atarlaniyoz Seviyorum, keyif aliyorum, kontrol bende olsun istiyorum desen valla saygi duycam. Ama daha kolay demeyin be kardesim, komik oluyo yani.
Otomatik kullamam diye sartlamayin canim kendinizi, neden kullanamicaksiniz ki? Insan cabaladiktan sonra herseyi yapar. Kendinizi sinirlamayin. Peki madem rica ettiniz daha bisey yazmayayim. Iyi aksamlar.Ben illa ki manuel kullanın demiyorum ki tabii ki tercih ben kadınların manuel zor da zor diye diretmelerini anlamıyorum evet benim için manuel daha kolay ben otomatik kullanbileceğimi düşünmediğim için arabamı değiştirmiyorum ayrıca zevkli geliyor manuel bana ama diretmeyin yani manuel zor diye öğrenmek için çaba sarfetmeyen kadınlar zor diyor rica ediyorum alıntı yapmayın başka
Benim eşim de kullanamiyor ve umurunda bile değil ne desem fayda etmiyor cikmazdayim bu sebeple boşanmaya bile düşünüyorum
Evet. Ben babamın arabasını sürerken eşim çok müdahil olur. Araba sürme konusu geçince de benim sürüşümle dalga geçer. Gördük senin sürüşünü der ama kendisi sürmüyor işteBen size hak veriyorum. Bu devirde kadın ya da erkek farketmez araba kullanmayı bilmeli. Çünkü araba insanın eli ayağı. Artık bir yerden bir yere gitmek çok meşakkatli. Köy hayatları çoktan bitti. Üstüne bir de çoluk çocuk,hastalık eklenince araba kullanmayı bilmek çok önemli.
Eşin araba kullanmaktan korkuyor. Hem korkuyor hem bilmediği halde bir de seni alaya alıyor. Ya huu önce bir sür de sonra karşı çık. O sürmeyecek ise mutlaka sen öğren. Otomatik ya da manuel farketmez araba hareket etsin seni götürsün tamam.
Eşimle sürekli diyoruz. Araba çok büyük nimet diye. Kimseye minnetin olmuyor. En sıcak en soğuk havalarda bir yere giderken,tatile giderken hiç üşenme olmuyor. Yani haklısın arkadaşım.
Amanın kendi süremiyor bi de seni mi beğenmiyor. Çok normal bi tavır değil açıkçası. Muhtemelen suremedignin ezikliğini bastırmak için yapıyor.Evet. Ben babamın arabasını sürerken eşim çok müdahil olur. Araba sürme konusu geçince de benim sürüşümle dalga geçer. Gördük senin sürüşünü der ama kendisi sürmüyor işte
Ya o anlamda demedim kaldı tabikiEvet her yerde sayamayacağınız kadar çok var. Hem de baya markalı modelleri arabalar bunlar
Bu kadar kolay olmamalı insanları biraz zorlamalıyız deyip otomatik vitesi icat etmişler hattaNe açıdan manuel daha kolay? İlk defa burada duyuyorum da bunu. Merak ettim
Sizi pek muhatap almıyorum ama buna sizin özelinizde genel olarak cevap vereyim.Ay bu Manuel muhabbeti bıktırdı artık. Vileda çıkmış eğilip eliyle silmeyi övüyorlar, bulaşık makinesi var elde yıkamayı övüyorlar. Herkes otomatiğe geçmiş, şurada 10 seneye kendi kendine giden arabalar artacak hala manuel de manuel.
Hayır. Manuel alma Gücümüz var ama otomatiğe para yetmiyor. Benn bunu anlatamadım sanırımYa o anlamda demedim kaldı tabikiama yani adamın otomatik alma gücü var ve onu istiyor illede manuel diye diretip adamın özgüvenini kırmak normal gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?