Araba sürmekten korkan eş

Kk nin sayesinde vites değiştirirken hep aklıma o geliyor topuzu elledigim an
Benim eşimin de mal taşıdığı araba doblo
Adam ona binince bildiğin doblocu dayılara dönüşüyor
Arabanın öyle bir etkisi var
Olmayan göbeği çıkıyor vites atışı sağa sola trafikte el kol yapışı değişiyor
Hep trafik polisleri de çeviriyor alışmış el kaldırmadan geçiyor sağa

manuel araç bana çok zor geliyor , ehliyeti bile otomatik aldım otomatik aküllü araba gibi baz gaza gitsin bas frene dursun belki de ailede hiç manuel araç görmediğim içindir.

manuel araç bana çok zor geliyor , ehliyeti bile otomatik aldım otomatik aküllü araba gibi baz gaza gitsin bas frene dursun belki de ailede hiç manuel araç görmediğim içindir.

Ben ailede hiç araç görmedim. Babam konu sahibinin eşi gibiydi asla direksiyona oturmazdı. Abimde vardı o da şehir dışında yaşıyor pek denk gelmezdi. Ama araçlara hep ilgim vardı. Pilot olmaya çalıştım olmadı, makinist olmayı bile denedim. Hala kamyon, otobüs, karavan denk getirirsem abi bi tur versene moduna girerim iyi motor kullanırım, iyi araba kullanırım. Biraz heves meselesi sanırım.

Heves dediğin şeyde peşine gözlem yapmayı getirdi bundan dolayı biz teorik olarak bilerek oturduk iş refleksleri geliştirmeye kaldı
Şuan evin otoparkına ev tipi şarj istasyonu bağlatma işi ile uğraşıyorum mesela bir dünya tantanası var , hevesi olmayanın uğraşacağı şey değil

Herkes araba kullanmak zorunda degıl önce bunu aklınıza yerleştirin. Kullan kullan dıye adama baskı yapıp durmayın. İstek varsa kullanılır belkı de sızın bu isteğiniz ona kaza yaptırıcak yapmayın Allah askına. Çok ıstıyorsanız alın siz kullanın bu bir eksıklık degıl ki istemek zorunda da değil.

Ilk arabam manueldi. Cok sinir oluyordum her bindigimde, stres yapiyordum. Sonra otomatik aldim, oh be dedim. 15 yildir da otomatik kullaniyorum. Resmen soforlugu ogrendim otomatikle, kendime guvenim geldi zamanla. Manuelle asla boyle olmayacakti cunku acemilikte kotu bir tecrubem olmustu. Ama otomatigin verdigi guvenle kendimi gelistirdim. Su anda cok zaman oldugu icin manuel kullanamam ama hic kullanmam gereken bir durum olmadi. Hic de umrumda degil :) otomatik candir. Belki esiniz de otomatik kullanarak soforlukte ustalasacak.

Kusura bakmayin haksizsiniz. Evlenirkende suremiyormus kimseyi degistirmeye çalışmayın ogrenememe ihtimali hep var. Ayrica manuel araba mi kaldi artik cogu araba otomatik . Kolaysa siz alin heryere gidin arabayla oyle 1 2 kez cikmakla olmuyor ki

Helal olsun

‘ manuelle başlamak lazım otomatik öğrenince bir daha hiç manuel kullanamıyorsun’ e kullanma?
Bu manuel araç fiyat farkı yüzünden erkeklerin eşleri otomatik istemesin diye tutturduğu bir hurafeden başka bir şey değil.
Hiç kullanamamaktansa en azından otomatik kullansa daha iyi değil mi?
İkisini de kullandım, özellikle yoğun trafikte manuel araç hamallıktan başka bir şey değil.

Araba cesaret işi biraz, olabilir kullanamayabilir.
Bizim eski arabamiz manueldi ben ölmediğim sürece o arabayla trafıge çıkmak istemiyordum.
Beynim şişiyo bir araba surecegiz vites kucult,vites yukselt debriyaj zırt vırt.
Otomatik aldım, aldığım günde bindim bir dahada inmedim arabadan.
Belki eşinizde sevmiyordur manuel, hepsini gectim korksa ne olur? neden esinizi araba süremeyen erkek mi olur diye küçümsüyorsunuz?
Belki anksiyetesi vardır benim gibi panikleyip 3 4 işi bi arada halledemiyordur işin içinde can söz konusu iken vs.

Eşinizin itfaiyeci olup araba kullanamaması ilginç geldi. Zorunlu değil meslekte? Ne zaman hangi şartta lazım olacağı belli olmaz

Valla ben de hep otomatik almaya parası yetmeyenler yalandan manuel sevdalısı gibi davraniyolar diye dusunmusumdur hep Nitekim daha iyisi, konforlusu ve güvenlisi varken bi insan neden daha eski teknolojiyi tercih eder ki... Fakat sizde ikisi de varmış, zevk meseli heralde o zaman...

Yok enişteniz haklı manuel olayına girmeyin. Otomatik kullanırsa şükredin kendine güveni gelince ileride manuelide dener. Bence biraz anlayışlı olmanız gerekiyor

Adam zaten cekiniyor araba kullanmaya bide manuel diyorsunuz bu devirde otomatik rahatligi varken manuelmi kaldi biraz dhaa zorlayin alin otomatik adamda ozel ders alsin ozguveni gelsin cikar teafige asiri abartmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…