Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gonuller bir olsun kim oturursa otursun ben sen gec anne derim ama hayatta oturmaz senin yerin der hem otursada ne olmus zaten esimle Turkiyeye gidince cok fazla araba kullanamiyor Ingiltere trafigi tersten o yuzden genelde ben kullanirim esim arkaya oturan taraf oluyor kaynanamida yanima oturturum kasila kasila gezeriz

benim annem kilolu arkada sıkışıyor kadıncağız, anne öne otur diyorum, valla yaşça büyük erkekte(tanıdığım veya resmi olduğum) olsa eşimin yanı hep beni bekliyor, hatta bir keresinde eşim beni evden aldı ön koltuktada iş yerinden bir bey vardı ve ben gelince adam hemen inip arkaya geçti.
bence git önü kap, ama kadıncağız önde oturmak durumunda ise , çocuklardan rahat edemz veya uzun yolda arkada sallanır vs. ise ona göre davranırsın artık.
ben olsam tatlılıkla eşimin yanının benim yerim olduğunu yalnızken kayınvalideme güzelce gülerek ama iyice kafasınada yerleştirerek söylerdim.

bunlar kafaya takılacak kadar önemli değil bence, kim nereye oturursa otursun. yeter ki daha sonra içinize bir şeylerin pişmanlığı oturmasın. otursun kadıncağız oğlunun yanına ne var bunda bu kadar büyütülecek bir konu değil ki güzel arkadaşım...

yani normal olan erkeğin eşinin oturması benim kayınvalidem bizim taa sevgililik dönemimizden beri otrumaz oğlunun yanına ben siz oturun derdim ama olmaz derdi kayınvalidem ama kayınpederim varken ya da benden küçük olmayan tüm erkeklerin öne oturmasına izin veririm.sonuçta boyları uzun kilolular ve de kayınpederim benim büyüğüm bir erkek o yüzden ben oturmam öne onlar varken...

ben tabiki :)) herkes kocasını yanına otursun ben nasılsa kayınpederle oturacağım diye diretmiyosam kayınvalidede diretmemeli. ama baba abi erkek kardeş varsa ben arka koltuğa onlarda öne.

Arabaya binerken ısrarla yanmda ki kişi oturturum öne.
Kendi annemi de, kayınvalidemi de.
Tanıdık bir beyi de.

ben tabiki :)) herkes kocasını yanına otursun ben nasılsa kayınpederle oturacağım diye diretmiyosam kayınvalidede diretmemeli. ama baba abi erkek kardeş varsa ben arka koltuğa onlarda öne.

aynen sana katılıyorum arkadaşım :hooray:

yanımda büyüğüm varsa mutlaka teklif ederim. yerimseniben
eşimin ailesinden ve kendi ailemdemden de hep olumsuz yanıt aldım bu zamana kadar. :umursamaz:
benim için kimin oturduğu önemli değildir ama baktım ki karşımdaki bunu kendince önemli görüp böbürlenme havalarına felan girerse ve bunu hissedersem bende pabuç bırakmam tabi
:dilcikar:

Benim eşimin eski eşi bir defasında öne oturmuştu ,nasıl kudurmuştum arkada oturunca ben ama birşey söyleyememiştim yeni evliydik diye herhalde.Şimdi ara ara aklıma geliyor, nasıl pişman oluyorum izin verdim diye.Salaklık işte benimkisi.

ne ne neeeee eski eşi senin yanında öne oturcak
ben arkaya oturmamkiii sen arkaya geçermisin ben arkada midem bulanıy der yüzümde alaycı bi ifadeyle kaldırırdım onuu... bakışlarımla döverdim onu klava:. çüşş yaniii iyi durmuşsun sen canım

arabanın ön koltuğu nereye giderse, arka koltuğuda aynı yere gidiyor o yüzden hiç umursamam, kim nereye oturursa otursun açıkta kalmayayım da :)))))))

Arabayı ben kullanıyorsam da eşim nereyi buluyorsa oraya oturur.

Ne yani ön koltuk yatak odası mı eşlerden başkası giremez :)))))))))))))))))

sorun edilmemesi gerekir diye düşnüüyorum bunu
mesela pazartesi günü pikniğe gittiğimizde
ben arkaya geçiyorum k.validem
kızım sen geç öne otur zaten pek yanyaneyken göremiyoruz sizi ( genelde biz ikimiz bulusuyoruzda)
doya doya izleyelim hemde dünürümle oturucam ben dedi

basıma gelen son olay benım aklımı basıma getırdı sag olsun.. :umursamaz: her ne olursa olsun kadının yerı her daıma esının yanıdır.. esım arabamızı kullandıgı surece yanında oturacagım her ne olursa olsun.. zemuszemus arkaya oturdugunda varacagı yere gıdemeyecegını dusunen olursa bınmesın efendım benım arabama.. :mymeka: sen ne otur tabıı canım esının yanına.. one oturtmakla kımseye saygı gostermıs yada saygısızlık etmıs olmazsın emın ol.. eger senın esının yanında olmandan rahatsızlık duyup bu tarz dıaloglara mahal verenler dusunsun.. :1closedeyes:

bende hep merak etmişimdir saygısızlıkmıdır acaba diye??çünkü ben ilk günden beri hiç taviz vermedim hep ben oturdum eşimin yanına zaten kendileri yeterince şımarık iiice şımartmak istemediğimden...ama hep içim içimide yerdi ayıp mı ediyorum diye:mymeka: saolsun hakkınıda yememek lazım hiç o da oturmak istemedi zaten belkide benden bekledi gerçi kafasına koysa hiçte nezaket beklemez ama bilemiycem yani..

sen otursan ne kaynanan otursa ne
önemli değil gereksiz şeylere kafanı yorma
heeee eğer akaynanam değilde başkası oturuyosa ona çıldırırım ama kayınvalide
unutmaki eşinin annesi bunu eğer senin inadına yapıyosa umursamaz davran olsun bitsin

heheeee bende bunu ilk zamanlar yasadim erkek kardesi kimseye firsat vermeden
bana sen one otur diyordu :ecrin_bebek:
bende kaynanama siz oturun derim..benden cikar..
sonrasinda da problem olmadi kim nereyee denk gelirse..gamyoncuiremsu

normal olanı,eşin öne oturmasıdır tabi,bunuda her aklı başında kişi bilir............

daha geçen yıl başıma böyle bir olay geldi,eşimini yiğeninin düğünü vardı,herkes evden çıktı ,bende hazırlanmıştım,ve düğün yapılacak yere doğru arabamıza binip gidecektik,aşağıya indim ki benim kayınvalide öne kurulmuş,üstelik kayınpederde arkadakaydirigubbakcemile3
tabi kendini bilen biri için yakışık almayan bir durum olduğu ortada,ama bazen kadınların hırsı kendillerini komik duruma sokuyor ve farkında bile değiller....
benim içinde hoş bir durum değildi tabi,ama hiç birşey demedim...sonuçta hergün ben oturuyorum,varsın oda hevesini alsın...

şartlarımı önceden söyledim annen oturursa yanına arabadan inerken inip kapımı açacan diye benimde özel olduğu hisstmem gerek

şartlarımı önceden söyledim annen oturursa yanına arabadan inerken inip kapımı açacan diye benimde özel olduğu hisstmem gerek

vavvv bu da guzel degısık hatta supper bı bakıs acısı.. alkisalkisalkis ben bunu nasıl olduda dusunemedım
.. :mymeka:

bence saygıyla bi alakası yok.. ben olsam eşimin yanına otururum tabi ki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…