Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sanada hak veriyorum tatlım ,benim küçük görümcem yok ki en küçüğü 45 yaşında 50-60 yaşlarındalar şimdi ne yapmam lazım?

benim kayınvalidemde hemen arkaya yönelir.bende aman anne sen öne geç rahat otur derim.ne farkeder ön,arka,ön koltuğu sırtlanıp götürmeyecekya .başka zamanda ben binerim.

hic öne binicem elektrigi almadim kayinvallidemden,söylesemde oturmaz zaten..

ya belkı annesıdır arada olabılır ama o koltuk senın tavızını kotuye kullanırlarsa mudahale et bence. ben olsam ederım

yanına ben oturmalıyım diyenlere saygı duyuyorum.
ama yanımda bir büyük varken bu kim olursa olsun ben öne oturmayı kendimce doğru bulmuyorum.büyük derken eltim görümcemden bahsetmiyorum.anne baba amca hala gibi..
öne oturmak bi kıstas değildirki ayrıca.değerliyi değersizi bu belirlemez.kayınvalidem bana hep der sen geçsene kızım die ama geçmem.

Arabayı ben kullanırım
Eşim benim yanımda oturur
Kaynanatörde arka koltukta
Ayrıce eşim kullansa bile ben yanında olurum yine kaynanatör arka koltukta
Hatta arabamız tek kapılıydı zorla arkaya geçmeye çalışırdı be yazık:Roflol::Roflol:

bende şimdiye kadar hep arkad otururdum taki kaynım nişanlanana kadar çünkü eltim hiç teklif bile etmeden direk öne oturuyor şimdi kayınvalidemde ısrar etsemde direk arkaya geçiyor önde rahat edemiyormuş e be kadın 8 senedir rahat ettinde 6 aydırmı ön koltuk batmaya basladı sana

ben oturuyorum.çünkü eşimin erkek kardeşinin haricinde ailesinden kimseyle görüşmüyoruz.görüşseydikte birşey değişmezdi tahminim.beni hiç benimsemediler hep resmi olduk onlarla ben otur desem bile oturmazlar.

Yazılan mesajları okuyunca eşimde yorum yapmak istedi....''Evli insanlar aileleriyle olan ilişkilerini neden bu kadar çıkmaza sokuyorlar? Küçücük meseleleri neden bu kadar büyütüyorlar,bir türlü anlamıyorum'' diyor... Elçiye zeval olmaz bayanlar benden size iletmesi ...Artık ne dersiniz bilmem??

tabii ki ben...önde kayınvalide arkada gelin görünce de bi tuhaf oluyorum,çok itici ve üzücü geliyor bana...ön koltukta karı koca oturur,ama yaşlılar ve erkekler varsa ben zaten öne oturmam.ama kayınvalideme de muhakkak teklf ediyorum,daha hiç oturmadı bu konuda hakkını yemeyeyim şimdi:)

valla ben her zaman esimin yanına öne otururum zaten kaynanam yada görümcem kesinlikle oturmazlar öne anlayıslılar bilirler yanlıs oldugunu

ben bu konuda tavizkar olamıcam arabada eşimin yanına ben otururum.hiç bir zamanda teklif etmem:1closedeyes:

benim kaynanam her zaman one otururdu bi yere giderken sinir olurdum arkadan kafasina yumruk atmamak icin kendimi zor tutardim bi de yeni evliydim haa o zamanlar dusunun ne kadar saygisizca bi hareket cahil iste nolacak.neyse bir gun esimle gene bi yere gidecez o da geliyo on lapiyi acti bacagini atiyo esip hop hop anne dur dedi hatunum binsin arkada ozluyom dedi aynen boyle vallahi alllah benim kaynana fittirdi delleniyo al avradini senin olsun arkada korkuyom araba duramayacak saniyom delleniyo ama o gun bugun pek yanasamaz simdide diger eltime oyle davraniyo ondan da bi darbe yemeden akillica arkaya geciyim demiyo

ben ilk evlendigim siralarda daha dogrusu bi seneye yakin biz esimle nereye gitsek gorumcelerle kaynana bizden evvel yola koyuluyolardi daha evden cikmadanda kaynanam gorumceme diyodiki kizim abinin yanina sen otur diye tabi bende yeni evli oldugum icin bise diyomuyodum aslinda one oturma meraklisi degilim ama tabiki eger kaynanam oturmuyosa one benim oturmam gerekiyodu ama simdi dokuz senelik evliyim kaynanaya teklif bile etmiyorum one otur diye

kızlar ya ben anlamıyorum tabiki esi oturur annesinin ne isi var alalhıma sükürler olsun kaynananm hiç oturmaz hemen arkaya gecer biyeri giderken önede ben gelir otururum arabayı ben kullandığımda da esim oturur yanıma

ya öne oturmak için izin isteseler yani kızım ben oturabilirmiyim diye
yada biz teklif etsek binsinlerde oraya oturması gereken benken:1closedeyes:
lap diye geçer oturursa :1closedeyes:
ben susamam benim huyum bu:dilcikar:
bigün kaynvalidemlerdeyim eşim arabayla
beni gezdirmek için beni almaya geldi:sm_cool:
kayınpederim beni arabanın kapsından iterek Kötü KazenÇok üzgünüm çoookhemen oğlum senle biraz gezelim ikmiz demezmiyasakkelime
ben dururmuyumklava:
baba bana sözü vardı siz daha sonra gezersiniz dedim:dilcikar:
napayım böle olunca sinirleniyorum ben:Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…