Arkadaşımsa öne otururum.
Sadece iş gereği getirip götürecekse (mesleği şöförlük olmasa bile) arkaya otururum.
Ama ekip çalışanı ise samimiyet olmasa bile öne otururum, ekip ruhunu baltalamamak gerek.
burada yazmıştım daha önce de bir arkadaşımız var rahat 15 yıllık arkadaş
eşim nikah şahidi vs vs
birlikte çalışıyoruz eskiden birlikte çalışmıyorduk ama bir yerde görsem arabasına binmeye tereddüt etmem yani geçer öne oturur sarılıp öperim vs vs ilişkimiz bu modda
burada başka konuya da yazdım
işten arabaya bindik eve gidip eşini ve çocuğunu alacağız
evin önüne geldik o dedi ki ben çıkıp onları alayım ok
şimdi ön koltukta oturuyorum indim arabadan etrafa falan bakındım
sonra işte eşi geldi merhaba hoş beş
bebek var o arkaya geçti çantası koltuğu vs vs
ben bindim öne
dönüşte de aynı
ama hiç daha önce takılmayacağım bu husus o anda içimi kemirdi onlar geldiğinde bari önde oturuyor görünmeyim diye arabadan beni indirdi işte
adamlar KK ya giren eşlerine kızıyorlar paranoyak oluyorsun diye konu vardı galiba hepimiz az az paranoyak olmaya başladık işte bu konularla birlikte
ya dimi :)
ben de komşulara, çevredeki esnafa, yemek yediğim kahve içtiğim yerlerdeki çalışanlara hep gülümser sohbet ederim, sonra bir bakıyorum eczanede kız kocama baktı, mağazada çalışan kocama beden sordu gibi konular açılıyor, ister istemez biliçaltım etkileniyor (etkilenmiyor sanıyordum etkileniyormuşum)
adam yönetici imiş ama hatta ben sizi ofise götürür getiririm diye anlaşmış
projenin yöneticisi ve proje devam ederse işveren gibi olacak anladığım kadarı ile
adam yönetici imiş ama hatta ben sizi ofise götürür getiririm diye anlaşmış
projenin yöneticisi ve proje devam ederse işveren gibi olacak anladığım kadarı ile
Sonuçta eşini almaya gidiyormussunuz bence arkaya oturmali eşi gelince onun tercihine göre karar vermeliydiniz ama ilişki boyutunuz bana yabancı ondan da algilamiyor olabilirim bizim ortak arkadaşımız yok eşimleburada yazmıştım daha önce de bir arkadaşımız var rahat 15 yıllık arkadaş
eşim nikah şahidi vs vs
birlikte çalışıyoruz eskiden birlikte çalışmıyorduk ama bir yerde görsem arabasına binmeye tereddüt etmem yani geçer öne oturur sarılıp öperim vs vs ilişkimiz bu modda
burada başka konuya da yazdım
işten arabaya bindik eve gidip eşini ve çocuğunu alacağız
evin önüne geldik o dedi ki ben çıkıp onları alayım ok
şimdi ön koltukta oturuyorum indim arabadan etrafa falan bakındım
sonra işte eşi geldi merhaba hoş beş
bebek var o arkaya geçti çantası koltuğu vs vs
ben bindim öne
dönüşte de aynı
ama hiç daha önce takılmayacağım bu husus o anda içimi kemirdi onlar geldiğinde bari önde oturuyor görünmeyim diye arabadan beni indirdi işte
adamlar KK ya giren eşlerine kızıyorlar paranoyak oluyorsun diye konu vardı galiba hepimiz az az paranoyak olmaya başladık işte bu konularla birlikte
valla pis etkileniyoruz
eşim kızıyor bana sen de paranoyak olacan diye
kendimden de utandım böyle düşündüm diye bir de o ön koltuk meselesinde
ben o adamla akşama kadar ofiste oturuyorum zaten
hem de çoğu zaman sadece ikimiz
iki tane oda işte ofis denilen yer de
o benim odamda ben onun odasında takılıyoruz
yiyor içiyoruz vs vs
buna rağmen bu his yaratıldı bende
mahalle baskısı değil KK baskısı olsa gerek bunun adı
İşte yönetici olunca ikilemde kaldım ben şahsen, kendi eski müdürümün zinhar yanına oturmam, hani öyle kötü niyet şu bu falan da değil, inanılmaz resmi birisiydi o yüzden.
Sonuçta eşini almaya gidiyormussunuz bence arkaya oturmali eşi gelince onun tercihine göre karar vermeliydiniz ama ilişki boyutunuz bana yabancı ondan da algilamiyor olabilirim bizim ortak arkadaşımız yok eşimle
Bir bayan varsa nezaketen on koltuga oturmasi gerekiyor. Belli ki adam soforu, ozel soforu gibi goruyor o yuzden arka koltukta oturuyor.İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Diyorum ya eşinize ortak arkadaş olduğu için daha rahat olmanız daha normal gibi. Eşi de sorun etmedi yse kimse art niyet hissetmediyse gerçekten samimi olmalısınız Allah araya şeytan i sokmasın. Ama sizde eşi görmesin diye indiyseniz çokta emin olamamissiniz keşke ben arkaya geçim x gelecek ya deseydiniz o bebekle arkaya gecer falan derse ona istinaden one gecerdiniz diye düşünüyorum. Kendi adıma kuzenimle bile beni almaya gelse eşim on bana ayrilsin yada ben arabaya yaklaşırken önden kalkıp arkaya geçsin isterim ama ben sonradan öğrenmek istemem başta önceydi sonra caktirmadan arkaya geçti kısmınıama ben o adamla birlikte çalışıyorum sadece eşimin arkadaşı değil
yani beni yoldan geçerken almadı ki
ofisten indik bindik arabaya ve eşini almaya gittik
yani tüm gün baş başa olduğum bir adama ben arka koltuğa geçeyim diyemedim
sadece eşi evden inince beni koltukta görmesin diye arabadan inebildim
haa hayatımda KK olmasa idi bu da aklıma hiçççç gelmezdi
empati yapinca, eşim bi bayanla araba da basbasa işe gidiyor olsa biraz kiskanirim yalan degilİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
+1Hiç binmem o araca
Ya kendi aracimla ya toplu taşıma aracıyla giderim
Arkaya otururum ben. Elin adamıyla 2 kişi arabada yan yana oturmak bana mantıklı gelmez. Özel şoför gibi olma durumu da olmaz. Zaten çekingen bir tavırla otururum. Arabanın sahibiymiş gibi yayıla yayıla oturmadığın sürece arkada oturunca öndeki özel şoför gibi olmaz.
empati yapinca, eşim bi bayanla araba da basbasa işe gidiyor olsa biraz kiskanirim yalan degilama yakinen tanidigim güvendiğim bi bayansa cok sorun etmem. ki yakinda benzer bi durum olacak ama bayani yakinen tanidigim icin icim rahat. tanimasam pimpiriklenirdim. güvendiğim biri olunca da ister öne otursun ister arkaya sorun etmem. ama ben kendim olsam arkaya oturmayi tercih ederim daha rahat ederim,
Hiç binmem o araca
Ya kendi aracimla ya toplu taşıma aracıyla giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?