arabada nereye oturmalı?

Arkadaşımsa öne otururum.

Sadece iş gereği getirip götürecekse (mesleği şöförlük olmasa bile) arkaya otururum.
Ama ekip çalışanı ise samimiyet olmasa bile öne otururum, ekip ruhunu baltalamamak gerek.

adam yönetici imiş ama hatta ben sizi ofise götürür getiririm diye anlaşmış

projenin yöneticisi ve proje devam ederse işveren gibi olacak anladığım kadarı ile

ya dimi :)
ben de komşulara, çevredeki esnafa, yemek yediğim kahve içtiğim yerlerdeki çalışanlara hep gülümser sohbet ederim, sonra bir bakıyorum eczanede kız kocama baktı, mağazada çalışan kocama beden sordu gibi konular açılıyor, ister istemez biliçaltım etkileniyor (etkilenmiyor sanıyordum etkileniyormuşum)

valla pis etkileniyoruz

eşim kızıyor bana sen de paranoyak olacan diye

kendimden de utandım böyle düşündüm diye bir de o ön koltuk meselesinde

ben o adamla akşama kadar ofiste oturuyorum zaten

hem de çoğu zaman sadece ikimiz

iki tane oda işte ofis denilen yer de

o benim odamda ben onun odasında takılıyoruz

yiyor içiyoruz vs vs

buna rağmen bu his yaratıldı bende

mahalle baskısı değil KK baskısı olsa gerek bunun adı

projenin yöneticisi ve proje devam ederse işveren gibi olacak anladığım kadarı ile

İşte yönetici olunca ikilemde kaldım ben şahsen, kendi eski müdürümün zinhar yanına oturmam, hani öyle kötü niyet şu bu falan da değil, inanılmaz resmi birisiydi o yüzden.

aynen öyle,
daha önce birlikte iş yaptığımız ama hiç sohbetim olmayan bir insan.
şu an kendi şirketi var, ben dahil bikaç kişiyle bir proje başlattı, eğer proje tamamlanır ve satılırsa birlikte çalışmaya devam edeceğiz, olmazsa el sıkışıp ayrılacağız.

Sonuçta eşini almaya gidiyormussunuz bence arkaya oturmali eşi gelince onun tercihine göre karar vermeliydiniz ama ilişki boyutunuz bana yabancı ondan da algilamiyor olabilirim bizim ortak arkadaşımız yok eşimle

ya ben eşime söylemedim çünkü yanlış anlardı, kesin bişey oldu da bu işkillendi diye takardı, aynen biz de zaten sabahtan akşama kadar minnacık bir odada 3 kadın 2 erkek kafa patlattık, gün içinde sürekli mail trafiği, akşam arabada da hala aklım olası müşteri taleplerindeydi

İşte yönetici olunca ikilemde kaldım ben şahsen, kendi eski müdürümün zinhar yanına oturmam, hani öyle kötü niyet şu bu falan da değil, inanılmaz resmi birisiydi o yüzden.

yok bu çok öyle kasıntı bir tip değil ama cıvık hiç değil. zaten 40 lı yaşlarında boyunca çocukları olan bir adam. birebir iletşim anlamında beni geren bir ortam yok yani.

Sonuçta eşini almaya gidiyormussunuz bence arkaya oturmali eşi gelince onun tercihine göre karar vermeliydiniz ama ilişki boyutunuz bana yabancı ondan da algilamiyor olabilirim bizim ortak arkadaşımız yok eşimle

ama ben o adamla birlikte çalışıyorum sadece eşimin arkadaşı değil

yani beni yoldan geçerken almadı ki

ofisten indik bindik arabaya ve eşini almaya gittik

yani tüm gün baş başa olduğum bir adama ben arka koltuğa geçeyim diyemedim

sadece eşi evden inince beni koltukta görmesin diye arabadan inebildim

haa hayatımda KK olmasa idi bu da aklıma hiçççç gelmezdi

Bir bayan varsa nezaketen on koltuga oturmasi gerekiyor. Belli ki adam soforu, ozel soforu gibi goruyor o yuzden arka koltukta oturuyor.

Diyorum ya eşinize ortak arkadaş olduğu için daha rahat olmanız daha normal gibi. Eşi de sorun etmedi yse kimse art niyet hissetmediyse gerçekten samimi olmalısınız Allah araya şeytan i sokmasın. Ama sizde eşi görmesin diye indiyseniz çokta emin olamamissiniz keşke ben arkaya geçim x gelecek ya deseydiniz o bebekle arkaya gecer falan derse ona istinaden one gecerdiniz diye düşünüyorum. Kendi adıma kuzenimle bile beni almaya gelse eşim on bana ayrilsin yada ben arabaya yaklaşırken önden kalkıp arkaya geçsin isterim ama ben sonradan öğrenmek istemem başta önceydi sonra caktirmadan arkaya geçti kısmını

Arkaya otururum ben. Elin adamıyla 2 kişi arabada yan yana oturmak bana mantıklı gelmez. Özel şoför gibi olma durumu da olmaz. Zaten çekingen bir tavırla otururum. Arabanın sahibiymiş gibi yayıla yayıla oturmadığın sürece arkada oturunca öndeki özel şoför gibi olmaz.

empati yapinca, eşim bi bayanla araba da basbasa işe gidiyor olsa biraz kiskanirim yalan degil ama yakinen tanidigim güvendiğim bi bayansa cok sorun etmem. ki yakinda benzer bi durum olacak ama bayani yakinen tanidigim icin icim rahat. tanimasam pimpiriklenirdim. güvendiğim biri olunca da ister öne otursun ister arkaya sorun etmem. ama ben kendim olsam arkaya oturmayi tercih ederim daha rahat ederim,

Genel bir durum kişiye göre değişir
Size göre doğru geleni yapın zaman içerisinde duruma göre şekil alırsınız

ben eğer yakın ve samimi bir tanıdığımsa öne otururum. diğer türlü arkaya otururum, oturmuşluğum var. öylesi bana daha uygun geliyor kendim için.

elin adamıyla çalışırken de saatlerce yanyana oturuyoruz aslında, o yüzden arabada da yanyana olmayı sorun etmiyorum. aynı servisi kullanıp yine yanyana hem de dipdibe de oturabilirdik. o yüzden kendi adıma sorun etmiyorum. umuyorum başka açıdan da sorun olmaz.

aslında bütün günü birarada geçirdiği biriyle yolda da birlikte gidip gelmesi sorun olmamalı.
eşim yıllardır asistanını götürüp getiriyor mesela. zaten bütün gün aynı odada karşılıklı oturuyorlar yolda bir yarım saati daha birarada geçirmelerini hiç sorun etmedim o yüzden. siz de etmeyin, farklı bir etkileşim olacak olsa asansörde bile olur :)

Hiç binmem o araca
Ya kendi aracimla ya toplu taşıma aracıyla giderim

biz baştan ulaşımın sağlanması şekilnde anlaştık ama, yani adam kendisi götürüp getirmese başka birini gönderecek, açıkcası hiç tanımdığım bir adamla 40-40 80 km yapmaktansa birlikte çalıştığım adamla yapmayı tercih ederim.
bi de adama sizinle aynı semtte oturuyoruz ama beni başkası götürüp getirsin dediğimi düşünemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…