Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Sözkonusu kayınpederse bence öne oturmalı..

Kayınvalide konusu ayrı..

Benim kayınvalidem ilk evlendiğimizde , ilk defa arabaya binicez birlikte, arabayı kimin kocası kullanıyorsa öne o otursun ok? demişti ben de ok demiştim..

O gün bugündür böyle gelmiş böyle gider..

Gerçi onun kocası yani benim kayınpederim arabasını sattı , bıu durumda kayınvalidenin öne oturma şansı kalmadı , çünkü benimki kullanıyor genelde ama ben yine de münasebeten sorarım, otur istersen öne diye, ben daha sorumu bitirmeden o cevap bile vermeden arkaya oturur.

Üzerinde fazla da durmamak gerekir..

Amma velakin, ''gelinler öne oturmaz ayıp''diyen bir kayıvalidem olsaydı da ''haklısınız anneciğim''demezdim..O kadar da değil..Kırmadan bunun eski bir düşünce olduğunu söylerdim..Ama yine de isterse öne oturmasına izin verirdimm, uzatılacak bir konu değil.

Bu ne gızzz Türkçe yazsan ya bizde anlasak. Cahilliğimi yüzüme vurma kuzu teyze zemuszemus

benim annemde bindiğinde öne oturacaksa o da otursun. gerçi onun koca çanağı arkaya sıgmaz,herkesi sıkıştırır arkada, mecbur öne oturcak kaydirigubbakcemile3 yaa ben aslında arkadaşın ne demek istediğini anladım. öne otursa ne olur sanki ama insan olsun,ben vereyim ön koltugu ona. bir birikim sonucu iş ön koltuk kavgasına kadar dökülüyor ne yazık ki. dünya tatlısı bir kaynanam olsun gelsin kafama otursun. ama nerdeee mafoldumben

kızım doğmadan önce hep ben otururdum...
hep sen otur derlerdi..
araızda öyle şeylerin adı bile olmaz çünkü..
bebeğim olduktan sonra ben hep arkaya oturuyorum kızımla..
kaynanam zaten şişman arabaya hep kalabalık bindiğimiz için biz arkada rahat ediyoruz..
kızım yokkende hala ben oturum..
ama dert etmem ya. otursa ne olacak ki..
kaynanam da aramaz öyle şeyleri..
o hep bana sen küçüksün..seni kıskanırsam çocuk gibi olurum der..

arabam var.. gamyoncuiremsuallah birde koca verirse hayırlısıyla yanıma anneside otursa farketmez , kocam otursada fark etmez.opuyorumnanaktan
yeterki hayat yolunda her daim yanımda olsun da. kaydirigubbakcemile
gerisi boş işler...

Belinay_merve, *mavili*, aaayyşşee, ajikal, ARZUM78, asimai, AYN, BebekElover, be_reN, burbuk, çalıkuşu, cbc, cevahirx, cloudy, dasilvadido, deniz_güneş, Desibel, domates, Elfida, esen81, essmeralda, fırtınanınkızı, gulkurusuu, gurbaa prenses, gönülyarası+, jazmin, kanne, KIRMIZIdonluKIZ, kuzum, lilya, lirik güzel, littlefairy, Liva, mmmf27, MonaPisa, narcoleptic, nidam034, nisandahazan, pofidi, SERENAY, turuncu86, yaGmurluk, __ROUGE__

Ne kayınvalideymiş ne gelinmiş ne arabaymış beee.. Kuyuya bir taş atılır bizler kuyunun etrafına toplanırız fakat kuyuya taş atan çoktaaan izini kaybetmiştirrr.. arabasıyla bastı gaza gittiiikaydirigubbakcemile3

konunun ortasına cumburlop dalmış bir üyecik olaraktan
43 kullanıcıyı bir arada görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
birde maşalah 19 sayfa döktürmüşsünüz
sonuç nedir sonuç
önü oturmalı mı oturmamalı mı oturtmamalı mı
kaynanayı diskalifiye etmeli mi etmemeli mi :roflol:
kk kurultayından hangi karar çıktı merak etiim zemuszemus

Bu arada kaynana kayınvelide yanında aşkım da derim hayatım da..
Zaten genelde bu şekilde konuşuruz niye ayıp olsun ki..

Ama sarılıp, öpüşme ,dize yatırma ,amuda kaldırma, koparma, uzun atlama gibi bazı edepsiz üyelerin (ismi lazım değil baş harfi Gurbaa )yaptığı gibi hareketlerde bulunmayız..:1closedeyes:

Yaniiiiiiiiiiiiii..hihoyyyt

Çakma Güzin Abla a.s

kuzum,
odada yeterli koltuk yok mu kafamçokkarıştı

Bizim bir koltuğumuz bile yok abla:çok üzgünüm:,

cami avlusuna gitcem hazır remezanda geldi, hasılat çok olur:lepi:sositososito

Yav oturacak yer olsada kalkılır, olmasadasengözlerimebaksanab

Durun benim kaynana Rusyadan gelir gelmez tepesine bincem, geçen Kuşadasına giderkene ön koltuğa niye oturdu, hesabını bir bir sorcamÇok üzgünüm çoook, yaktım çıranı kaynana:icecream:

İlk kez bu kadar katılımın olduğu bi topicte bulundum sanırsam
Ama sessiz geçemiicem kendimi göstermem lazım
Araya kaynarım yoksa
Yorumum şudur
Hala evlenememiş olarak merak ediyorum bi evlensem
Acab aarabamız olacakmı
O zaman kaynvalimle bu konuda ne yaparız
O ne yapaaar ben ne yaparım acep
MErak ettim şimdi

kuzumcum haklısın tabii ki de hepimiz insanız gülüp konuşuyoruz sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz
o konuda sıkıntı yok ama yine de ben kvalidemlere gittiğimde rahat edemem mesela
bunun sebebi eşimdir
kendisi geçer tv karşısına yatar ben yorgunum der
ama benden sürekli bişiler ister çay koy meyve getir yemek hazırla vs
e noluyo bende rahat oturamıyorum sürekli diken üstündeyim
kpederim evdeyse hele ki ayaklarımı bile altıma toplamam ayıp diye
kvalidem varkende bir şey değişmiyor ya
asker gibi oturur kalkarım yani

valla ben böyle şeyleri kafama takıpta kendimide başkalrınıda kasmam....

kim oturursa otursun nasıl olsa kayınvalidem önde oturmam için ısrar eder...

etmesede sorun değil keşke otursa kadın zaten bu zamana kadar çekeceğini çekmiş birazda sefa sürsün....

Bu ne gızzz Türkçe yazsan ya bizde anlasak. Cahilliğimi yüzüme vurma kuzu teyze zemuszemus

Offf uğraşamıycam cahil cüheylayla:umursamaz:,

Burbuk elimi havda tutuyorum gel bi yanak at bakim.:mymeka:

şimdi ben araba kullanıyorum benim annem gelmiş kocamı arkayamı atayım? yada arabayı esim kullanıyor annemi öne alıp ben arkaya otursam konu aynı mı olur?

Yahu varmıdır böyle anne babaların yanında öpüşüp koklaşan, sanmıyorum yoktur, varsada kıyamet yakındır.

O zaman sen o kocanın ayarını bi ver bakalım. ne bu canım nazi kampımı, abartmış yani.

Hitler bile daha insaflıydı be

şimdi ben araba kullanıyorum benim annem gelmiş kocamı arkayamı atayım? yada arabayı esim kullanıyor annemi öne alıp ben arkaya otursam konu aynı mı olur?

hadi yeni bir tartışma konusu daha kaydirigubbakcemile3
evet diyenler el kaldırsın lütfen :1ninca:

vereliniortak aynen biz birbirimize hiç ismimizle hitap etmeyiz ki
ancak uzaktan seslenirken yada keyfimi kaçırdığında tepki olarak ismiyle sesleniririm :mymeka:
onun dışında kim olursa olsun sevgi pıtırcığı gibiyiz bunun ayıp olduğunu sanmıyorum
sonuçta ayıp olacak şeylerin ne olduğunu biliyoruz başkası varkende boynuna sarılıp öpecek halim yok evimiz ne güne duruyo :umursamaz:

aşkım bidenem sefkilim demek ayıp mı la yohsa :kedi:

Cinsellik topiklerinde azmı seyirci toplamıştık, hey gidi günler hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…