Yav arkadaşlar, büyüklerin yanında dut yemiş bülbül edasında robot gibi oturun demiyoruz herhaldekimse sevmez öyle insanları, ne öyle soğuk nevale gibisengözlerimebaksanab
Gülün konuşun şakalaşın ama belli ölçülerde elbette. For example, büyüklerinizin yanında öpüşmeyin, kucak kucağa oturmayın, kimse kaçırmıyorki kocanızı ayol. Gidin evinize naparsanız yapın.
Bende kocama kaynanamların yanında "birtanem" derim. Misafirde olsa derim, kendileri olsa derim. Bu onların hoşuna bile gider. Ama kaynanam kayınpederim odaya girince muhakkak oturduğumuz yerden bi kalkarız yer vermek babında.
İmza: Çakma Güzin ablabuyrunnnnnnnnn
Çakma Güzin Abla a.s
kuzum,
odada yeterli koltuk yok mu kafamçokkarıştı
Bu ne gızzz Türkçe yazsan ya bizde anlasak. Cahilliğimi yüzüme vurma kuzu teyze zemuszemus
Yav arkadaşlar, büyüklerin yanında dut yemiş bülbül edasında robot gibi oturun demiyoruz herhaldekimse sevmez öyle insanları, ne öyle soğuk nevale gibisengözlerimebaksanab
Gülün konuşun şakalaşın ama belli ölçülerde elbette. For example, büyüklerinizin yanında öpüşmeyin, kucak kucağa oturmayın, kimse kaçırmıyorki kocanızı ayol. Gidin evinize naparsanız yapın.
Bende kocama kaynanamların yanında "birtanem" derim. Misafirde olsa derim, kendileri olsa derim. Bu onların hoşuna bile gider. Ama kaynanam kayınpederim odaya girince muhakkak oturduğumuz yerden bi kalkarız yer vermek babında.
İmza: Çakma Güzin ablabuyrunnnnnnnnn
kuzumcum haklısın tabii ki de hepimiz insanız gülüp konuşuyoruz sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz
o konuda sıkıntı yok ama yine de ben kvalidemlere gittiğimde rahat edemem mesela
bunun sebebi eşimdir
kendisi geçer tv karşısına yatar ben yorgunum der
ama benden sürekli bişiler ister çay koy meyve getir yemek hazırla vs
e noluyo bende rahat oturamıyorum sürekli diken üstündeyim
kpederim evdeyse hele ki ayaklarımı bile altıma toplamam ayıp diye
kvalidem varkende bir şey değişmiyor ya
asker gibi oturur kalkarım yani
Offf uğraşamıycam cahil cüheylayla:umursamaz:,
Burbuk elimi havda tutuyorum gel bi yanak at bakim.:mymeka:
şimdi ben araba kullanıyorum benim annem gelmiş kocamı arkayamı atayım? yada arabayı esim kullanıyor annemi öne alıp ben arkaya otursam konu aynı mı olur?
Bu arada kaynana kayınvelide yanında aşkım da derim hayatım da..
Zaten genelde bu şekilde konuşuruz niye ayıp olsun ki..
Ama sarılıp, öpüşme ,dize yatırma ,amuda kaldırma, koparma, uzun atlama gibi bazı edepsiz üyelerin (ismi lazım değil baş harfi Gurbaa )yaptığı gibi hareketlerde bulunmayız..:1closedeyes:
Yaniiiiiiiiiiiiii..hihoyyyt
asimai, aaayyşşee, Arora, ARZUM78, AYN, Belinay_merve, be_reN, bumuyani, burbuk, çalıkuşu, cevahirx, Cilek., dasilvadido, deniz_güneş, Desibel, didosh, domates, Elfida, esen81, essmeralda, fırtınanınkızı, gönülyarası, ikrar, iremsu, jazmin, kanne, KIRMIZIdonluKIZ, kocasinatapiyo, Krdi, kuzum, Lavanta, lirik güzel, Liva, mmmf27, narcoleptic, nidam034, nisandahazan, PasakliMinikTanrica, pofidi, SERENAY, sibi, yaGmurluk, zeynepogretmen, __ROUGE__
Hiç bu kadar kullanıcıyı bir arada görmemiştim..
:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?