Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Aynen katiliyorum Kuzu Teyze...
Insallah bende cücüümü bu tarzda yetistiricem...hele heleki zaten memleketinden
örf ve adetlerinden uzak bir yerde yasiyorsan...

Bi arkadasim var Babasinin Kayinbabasinin felan yaninda kocasina iyice simarak yani normal bi sekilde degil askim felan diye hitap eder - ki ben utanirim asla diyemem büyüklerin yaninda...
Onlarin yaninda sarilir eder - koltuga neredeyse yatar sekilde oturur felan...
Kac kere kizdim....bana böyle seyler cok ters....

ben kayınvalidemin kayınpederimin yanında oldukça rahatımdır
yani kayınpederimle oturur tavla oynar kaynanacığımlan dedikodu ederim
fegat sevdiceğim daha ölçülüdür benim ailemin yanında
yengec burcu demiş ya ona itafen söylüyorum kuzu sen üstüne alınma
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptım yanlış alıntı ederek -tatlicadiarzu-

seni yeşermek bile kurataramadı gurbik; umutsuz vakasın sen.kaydirigubbakcemile3

ama gene de denemekte fayda var, hiç değilse başka bi amaca hizmet vermiş olunur. :roflol:

mavileşip alayınızı afganistan forumlarına sürmeden edeplenmeyi düşünmüyorum esmer gelme üstüme taam mı :1closedeyes:-tatlicadiarzu-

şimdiye kadar makara yaptık ama senin mesajına çok üzüldüm canım ya, ve ne demek istediğini çok iyi anladım, önemli olan ön koltuk arka koltuk değil, tabii ki araba aynı yere gidiyo, önemli olan bunun arkasındaki anlamlar, üzme kendini boşver:1hug:
hepinize iyi sohbetler arkadaşlara.s.

kuzumm geri kafalı geri zihniyetli oluyoruzz böle oluncada ama BEN GURUR DUYUYORUM GERİ KAFALILIĞIMLA opuyorumnanaktan

gurbişim ne güzel işte cnm sende istisnalar arasında şanslı gelinlerdensin demek maşallah

kuzumm geri kafalı geri zihniyetli oluyoruzz böle oluncada ama BEN GURUR DUYUYORUM GERİ KAFALILIĞIMLA opuyorumnanaktan

cnm umarım benim mesajlarımdan bunları yapanlar geri kafalı ,geri zihniyetli demek istedğimi filan çıkarmadın yasakkelime

işte örnek Türk kadını...akıllı ,fettan ,ne istediğini bilen ve dişlii...
senin kaynanatör adına üzüldüm ...:jeyyar:

waww supersın burcum yaaa

of keske tek dert bu olsa kı bu dert bıle degıl
saygıdır yoldan gelmıs sureklı senınle yasamıyokı
ne var onde otursa o demeden sen bunu dusunmen gerekırdı
ben kapısını bıle acar buyur otur anne derım
ha sureklı senle yasasa aynı ortamda olsanız hadı neyse bı nevı dıcem
kayınvalıde ılla olması sart degıl buyugum varsa yanımda o gecsın one otursun
ne olcakkı onların gozunde sevgın saygın artmasından baskaa

Belinay_merve, burbuk, CatladaPatla, cevahirx, duyguçıkmazı, gurbaa prenses, Gülsüm Sultan, kardelen_78, KIRMIZIdonluKIZ, kuzum+, lirik güzel, littlefairy, minikkedicik, narcoleptic, nidam034, pamukkiz, PasakliMinikTanrica, pofidi, SERENAY, turuncu86, uğur böcüğü, yaGmurluk, yamelek, __ROUGE__

hööhh bee ne gelinmiş bööle

acaba önde oturan varılacak yere daha önce mi varılıyo

olm ben "aşkım" derim herkeşin yanında
ayıp mı ediyom ki mafoldumben
ama adıyla seslenmek de hakaret gibi geliyo
alışmamışım hiç :gitme:
kendi annemin yanında sarılırım operim kafasını oksarım zorla dizlerime yatırırım falan
annem de "oğlum bu terbiyesiz, uyma sen buna" diyo arada gülerek
ciddi mi diyo acep mafoldumben-tatlicadiarzu-

ama tabi şu da var
yengemler de diyo ki
yap kızım yap göster sevgini hiç çekinme
bize o ayıp bu ayıp diye diye elini bile tutturmadılar kocalarımızın
sen boz bu tabuyu
resmen misyon sahibi bi ekolum artık allam çağ atlattım bizim sülaleye
şakar modası çağına geçtiler zemuszemus

önde oturanın midesi bulanmaz kısssssssssss

Hepsi bir bütün olmalı yengecim burcum. Marifet zaten böyle nadide bir insan yetiştirmekte.

Bir genç büyüğünün yanıda bacak bacak üstüne atıyor diye elbetteki büyüğünü kırmaz ama atmaması büyük için daha makbuldür. Heleki konuşmalar, ağızdan çıkan o sözler, onlarda saygıyı gösterir. dediğim gibi bütün bu meziyetlerin bulunduğu bir evlat yetiştirmektir asıl marifet.

Özüvnmek gibi olmasın anam beni öyle yetiştirdi.zemuszemus, gözlerinden bakışından anlardım anamın ne demek istediğini.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…