O zaman sen o kocanın ayarını bi ver bakalım. ne bu canım nazi kampımı, abartmış yani.
Hitler bile daha insaflıydı be
:lepi: :lepi: :lepi: :roflol:hadi yeni bir tartışma konusu daha kaydirigubbakcemile3
evet diyenler el kaldırsın lütfen :1ninca:
Bu arada kaynana kayınvelide yanında aşkım da derim hayatım da..
Zaten genelde bu şekilde konuşuruz niye ayıp olsun ki..
Ama sarılıp, öpüşme ,dize yatırma ,amuda kaldırma, koparma, uzun atlama gibi bazı edepsiz üyelerin (ismi lazım değil baş harfi Gurbaa )yaptığı gibi hareketlerde bulunmayız..:1closedeyes:
Yaniiiiiiiiiiiiii..hihoyyyt
vereliniortak aynen biz birbirimize hiç ismimizle hitap etmeyiz ki
ancak uzaktan seslenirken yada keyfimi kaçırdığında tepki olarak ismiyle sesleniririm :mymeka:
onun dışında kim olursa olsun sevgi pıtırcığı gibiyiz bunun ayıp olduğunu sanmıyorum
sonuçta ayıp olacak şeylerin ne olduğunu biliyoruz başkası varkende boynuna sarılıp öpecek halim yok evimiz ne güne duruyo :umursamaz:
aşkım bidenem sefkilim demek ayıp mı la yohsa :kedi:
ay kaynananın yanında eşime aşkım sevgilim bitanem desem mızrakla avlar beni kaynana yemin ediyommafoldumben
çok pısırık gelin gördüm kendimikaydirigubbakcemile3
delikafaduldenarabam var.. gamyoncuiremsuallah birde koca verirse hayırlısıyla yanıma anneside otursa farketmez , kocam otursada fark etmez.opuyorumnanaktan
yeterki hayat yolunda her daim yanımda olsun da. kaydirigubbakcemile
gerisi boş işler...
Bu arada kaynana kayınvelide yanında aşkım da derim hayatım da..
Zaten genelde bu şekilde konuşuruz niye ayıp olsun ki..
Ama sarılıp, öpüşme ,dize yatırma ,amuda kaldırma, koparma, uzun atlama gibi bazı edepsiz üyelerin (ismi lazım değil baş harfi Gurbaa )yaptığı gibi hareketlerde bulunmayız..:1closedeyes:
Yaniiiiiiiiiiiiii..hihoyyyt
şimdi ben araba kullanıyorum benim annem gelmiş kocamı arkayamı atayım? yada arabayı esim kullanıyor annemi öne alıp ben arkaya otursam konu aynı mı olur?
valla benim gibi kaynana düşmanı insan bile bu konuya yorum getiremedim çaptan mı düştüm nee -tatlicadiarzu-
öyle değil mi ama kendi annemiz olunca baska türlü düşünüyoruz ama esim dese in kız annem otursun aaaaa kıyamet kopar
ben bugünlerde cok kaynanamı cekiştiyorum
sende sessizce söyle :jeyyar:
Seninkini bagaja atalim o zaman hihoyyytoferma benim kayınvalidem 110 kilo kıs kaportamı kalırrr
ay kaynananın yanında eşime aşkım sevgilim bitanem desem mızrakla avlar beni kaynana yemin ediyommafoldumben
çok pısırık gelin gördüm kendimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?