Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Ben gidemde bi işkembe çorbası yapam bariicokacimcoook..Ön koltuğa kim oturdu bana haber verin şekerlerr

O zaman sen o kocanın ayarını bi ver bakalım. ne bu canım nazi kampımı, abartmış yani.

Hitler bile daha insaflıydı be

biliyosun yaşadıklarımı kuzummm :sinifsinif:
vericem ben ona bi ayar az kaldı kaydirigubbakcemile3
15000 bakımı geldi kocemin siz hangi servise götürüosunuz
sanayiye götürsem garanti kapsamından çıkar mı acep
yetkili servisler orjinal yedek parça kullanıolar ama çok pahalı bu krizde değmez kaydirigubbakcemile3

hadi yeni bir tartışma konusu daha kaydirigubbakcemile3
evet diyenler el kaldırsın lütfen :1ninca:
:lepi: :lepi: :lepi: :roflol:

Son düzenleme:

henüz dize yatırmanın dısında pozisyon denemedik günahımı alıyon deniz :1closedeyes:

Kaportaya oturtalim kaynanayi eskiden dugun arabalarinin onune konulan bebek misali :jeyyar: daha oncede benzer bi konu vardi galiba Allahtan benimkinin oyle tripleri yoktur

valla benim gibi kaynana düşmanı insan bile bu konuya yorum getiremedim çaptan mı düştüm nee -tatlicadiarzu-
öyle değil mi ama kendi annemiz olunca baska türlü düşünüyoruz ama esim dese in kız annem otursun aaaaa kıyamet kopar
ben bugünlerde cok kaynanamı cekiştiyorum

lan bi araba alıyım ibreti alem için kaynanamı kucağıma oturtacağım derdim şimdi ama kadıncağız rahmetlik oldu..
kayınbabamı da oturtamam yani üzgünüm.delikafadulden

ay kaynananın yanında eşime aşkım sevgilim bitanem desem mızrakla avlar beni kaynana yemin ediyommafoldumben
çok pısırık gelin gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

uzun atlama nasıl oluyo kii, o pozisyonu bilmiyom ben:uhm:
kaydirigubbakcemile3

şimdi ben araba kullanıyorum benim annem gelmiş kocamı arkayamı atayım? yada arabayı esim kullanıyor annemi öne alıp ben arkaya otursam konu aynı mı olur?

valla serıncıgım sana soyle soyleyebılırım.. benım kendı aılemle farklı sehırdeyız gecenlerde geldıler babamla bırlıkte ... opuyorumnanaktan kayınvalıdemlere onceden nasıl yapıyorsam yanı sorarak gecın oturun dıyorsam aynı sekılde onlarada o sekılde yaptım.. zemuszemus bu zamana kadar ayrım gozetmeden ama..annemı gectım babam dahı oturmadı esımın yanına .. :1closedeyes: ondan once bız gıttık aılemın yanına.. aynı seyı ordada soylemıstım yıne oturmadılar.. senın yerın orası haa hatta babam espırı bıle yapmıstı arabayı ben kullanıyor olsam neyse mecbur yerın arkada annen oturturmu senı one dıye.. kaydirigubbakcemile3 ama damat kullandıgı surece bızım yerımız burası kızım.. Şeniz Şeniz demıstı.. valla bırde sunu cok rahatlıkla soyleyebılırm annemde babamda kayınvalıdemden kayınpederımden kucuk olmasına karsın daha aklı basında davranıp daha bı nededıgını bılıyorlar.. cok sukur.. :Saruboceq:

ben kvalidemi de kpederimi de çok severim o ayrı bi mevzu
iş eşlerde bitiyor kızlar her zaman

şu söylediğin "in kız annem otursun"un bi değişik versiyonu var bizde
"hayatım arkaya geç sen babam öne otursun"
boyu uzayacak ya öne oturanın ondan :umursamaz:

nedense kaynana denince benim aklıma hep erkek tarafının annesi geliyor
bizim annemizde kaynana ama eşinizin annesi iki katı kaynana :1ninca:
aynı durumda olan bayanın eşi olsa hiç böyle düşünmez
karısının anneside onun kaynanası oluyor teknik açıdan ama
kız annelerinin cazgırlık yaptıklarını hiç görmedim yada tanık olmadım diyeyim kaydirigubbakcemile3
bir erkek böyle düşünür mü kaynananası için acaba :1ninca:

kaydirigubbakcemile2 biz terbiyemizden yakın durmazdık kayınvalidem sizin aranız sogumus demişti ,kısmet tabi demişti

büyüklerin yanında eşleriyle yok gıdıklanmalar, kulaktan kulağa konuşmalar sırnaşmalar falan acayyip sinir olurum ki benim babamda böyle hareketlerden hiç hoşlanmaz....

ama öyle dengesizler varki benim kuzenimin eşi yazın bize gelmişlerdi kuzenimle aynı koltukta oturuyolardı kuzenimde kollarını kafasının arkasına kaldırıp gerildi o sırada sen tut kolunun altındaki kılları almaya çalış babamın yani amcasının yanında....:1shok:

acayyip sinir olmuştum babamda kafasını tvye çevirdi çok geçmedi odadan çıktı tabi kızmıştı sonradan saygısızlık diye

ay kaynananın yanında eşime aşkım sevgilim bitanem desem mızrakla avlar beni kaynana yemin ediyommafoldumben
çok pısırık gelin gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

benimkide bozuluyo oğluyla canımlı vivimli konuştuk mu
işte bunu saygısızlık görüyor
ama arka koltuğa oturmak problem değil kendisi için
oğluyla canımlı cicimli konuşmada ayakta gitse bile olur yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…