Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Benimki canım

Ne kadar ayıp bişi şu kaynanaların arabanın ön koltuğuna oturması cık cık cıklmaz:lmaz:

9 ay karnında taşıyacaksın, doğuracak her türlü eziyetini çekeceksin okutacak adam edeceksin, evlenirken her türlü maddi manevi yardım edeceksin sonrada çekileceksin artık senin görevin bitti çünkü artık gelin var oğlunu sevemez onunla dertleşemez ondan hiç bir sorununa çözüm bulmasını isteyemezsin çünkü gelin varrrrrrrrrrrrr olmazzzzz hem sen kimsin ki yaaaa oğlan anasısın haddini bil bakim hele aaaaaa....bu liste böyle uzayıp gider

unutmayın ki bu devran döner bugünün kurtları yarın kuzu olur insanlar yeri gelir anne baba olur zamanı gelince de kaynana-kayınbaba olur herkes ne ekerse onu biçer

Ayıp nedir biliyormusunuz ayıp size yapılmasını istemediğiniz şeyleri sizinde başkasına yapmamanızdır. Bırakın otursun ön koltuğa ne olacak, veya onu ön koltuğa oturtmamakla sizin başınız göğe mi erecek. İnanın yıllar geçecek ve siz bu kadar basit bir şeyi bu kadar büyük bir mesele haline getirdiğiniz ve kaynananızla böylesine inatlaştığınız için pişman olacak ne kadar çocukça ve cahilce hareket etmişim diyeceksiniz.

Hiç bir şeyde hakkı yoksa bile sizde kayınvalidenizin onun anneliğine saygı duyun annelik kutsaldır.

ben ısrar ederdeim yeni evliyken kayınvalideme.o da sen kocanın yanına otur derdi.tuhaftır herhalde böyle yetiştirilmişim.ben önde o arkada oturunca saygısızlık gibi gelirdi.şimdi artık önemsemiyorum.çünki ısrar etsem de öne oturmuyor.bence de farketmez ha arkada oturmuşum ha önde.çözümün süper ama diğer türlü de takmaya değmez

kolunun altındaki kıllar mı:roflol::roflol::roflol:
ay yok ben şimdi anladımki biz eşimle kaynananın yanında iki yabancı gibi oturuyoz:gitme:

ay kaynananın yanında eşime aşkım sevgilim bitanem desem mızrakla avlar beni kaynana yemin ediyommafoldumben
çok pısırık gelin gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

canım sende gidip adama en şuh ses tonunla aşşkıım diye seslenmeyeceksin
o normal bi hitap şeklidir bizde
aşkım canım hayatım bitanem vs

Arabanın arkasına kim oturmuş, önüne kim oturmuş ne fark eder? Biz kayınvalidemle arkaya otururuz.kayınpeder de önde oturur...Kendi ailemle birlikteysek babam geçer öne...yine biz annemle arkaya otururuz...keza kardeşlerimin eşleri de eğer bir erkek varsa asla öne oturmazlar...Hatta bana ve anneme bile öne otur diye buyur ederler ama biz onlar varken öne geçmeyiz...Herkesin kendine göre bir anlayışı var demek..okuduğum tüm yorumlar bunu gösteriyor...Ben yalnızken de kayınvalidem öne oturma gibi bir tripte bulunmaz...ısterse de buyursun otursun...Ben hep yanındayım zaten eşimin...:1rolleyes:

yeni nişanlıyım kayınbabam yanızdayken o öne oturur kaynanla daha hiç yanlız kalmadık ama ben birkere teklif ederim
bide görümcem var onla alışverişe giderken önü açtım yok cnm dedi sen otur ben arkada daha rahatım (hamile) bende tmm dedim dönüşte teklif bile etmedim :)

am önce büyüğe teklif edilir ön arka ne fark ederya aynı yerdeyim ya aşkımla gerisi boş geliyor şuanda

bu durumlardan hangisine dahil oluyorsunuz
anneniz ön tarafa oturcam diye tutturuyor
eşiniz bunu gözardı mı ediyor
yada eşiniz annenize çok saygılı anne sen öne mi otur diyor :1ninca:

havuz problemi gibi oldu kaydirigubbakcemile3

konuyu toplam misafirle birlikte 42 kişi
okuyunca dedim herhalde patiska kolonya zampule 3 lüsünden biri açtı dedimlülülülülülü
yanılmışımmafoldumben
bence kura çekin
kim çıkarsa o otursun

konuyu toplam misafirle birlikte 42 kişi
okuyunca dedim herhalde patiska kolonya zampule 3 lüsünden biri açtı dedimlülülülülülü
yanılmışımmafoldumben
bence kura çekin
kim çıkarsa o otursun

ay yok benim kaynana mızır, ama ben tura demiştim der:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3

Yok canım mevzu araba olsa keşke:kedi:

Eşim anneme karşı çok saygılıdır;ama gel gör annem boşboğaz ağzına ne gelirse söyler...Karşısındaki kırılır mı eder mi hiç düşünmez...Benim annem sonuçta;ama kocişde el oğlu yani.Ben çekerim annemi ama o nereye kadar...mafoldumben

kayınpederim oturur bazen eşimin yanına ama ben öyle çok da fazla takmam, tabi bu benim rızamla da olan bir şey, teklifsiz geçip oturmaz kimse eşimin yanına, bazen ben derim buyrun siz geçin diye bazen de onlar der yok kızım sen geç diye, arabayı ben kullanıyorsam eşimi yanımda isterim ben yalnız :kedi:

ah ya ben de bu eloğlu lafını anlayamadım gitti :uhm:

kafamçokkarıştı

canım siz kayınvalidenle yarışır hale gelmişsiniz resmen.
hiç hoş değil. ne gerek var. incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler yüzünden
canını sıkmaya değer mi?
sen otursan nolur, kayınvaliden otursa nolur. iyice hırs yapmışsın.
ben yanımda bir büyüğüm varsa kayınpeder olsun, annem babam olsun ya da amca, enişte farketmez hep öne oturmalarını teklif ederim. bazıları oturur, bazıları da yok kızım sen otur kocanın yanına der. benim için hiç farketmez ön ya da arka koltuk. yaşlı birisi arkada ben önde oturduğumda daha rahatsızlık duyarım aslında ve öne oturmasını tercih ederim. zaten şu an bebeğimle hep arkada oturuyorum. daha rahat ya. boşver takıntı yapma böyle şeyleri, eşinin de huzurunu kaçırma bence.

ön koltuğada otururum aşkım canımda derim işte o kadar ulen:enbuyukkk:
vatandaşa cart curt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…