Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

hey allam yaaa
şimdi ben toprak arasın yanına oturmak için izn mi isticem gelindenn
yolarımm ben o geliniiii
ulen ben onu nasıl büyütüyom siz biliniz mii
16 ay oldu hala 3 kere kalkyom,4 kere kaka temizliyom
2 lokma yicek die hacıvar karagöz ,kuzu,gurba oluyom
ayrıcana 1000 km uzakta olamam
en fazla arka sokak:))
gelin adayların görüşüne saygılıyımdır. nokta

aman bosverin kim oturursa otursun hatta kimse oturmasın herkes yürüsün spor olur hemde hihoyyyt

kolunun altındaki kıllar mı:roflol::roflol::roflol:
ay yok ben şimdi anladımki biz eşimle kaynananın yanında iki yabancı gibi oturuyoz:gitme:

bide hatun demezmi bu hiç bana kıllarını aldırmıyo diye resmen yerin dibine geçmiştim...

ben dumur oldum resmen çok utanırım böyle durumlarda....:1shok:

benim babam birlikte gittiğimiz düğünlerde bile eşimle rahat dans etmem için dışarıya çıkar....

bilirki ailemin yanında bunlara dikkat edeceğimi....

aslında bana göre de her yer aynı yere gidiyor. fark etmez nerde oturursam otururum. ama kayınvalidem bu şekilde bi laf ederse bende üzerine giderdim. hatta öne oturduğunu görünce kay bakalım anne bende oturcam der sıkıştırırdım kötükedihüsohihoyyyt

sorm ayncım ya yarın öbürgün gelinler demek bizi arabayada almayacak daha sonraki modern yıllarda....
kafamçokkarıştı

biz beraber oturuyoruz kaynanmla biz biyere gidecemiz zamn hemen geçer oturur ön koltuga bizde kayınbabylan arkada otururuz.güzel bi yöntem bulmuşun öpüyorum seniopuyorumnanaktan

ay aklıma başka bir fikir daha geldi.

kafasına vurup bayılt, sonra da bagaja tık.
hem arka koltukta bile olsa size karışabilir.
böyle 1000 km gıkını bile çıkarmadan yolculuk eder
.sositososito

sorm ayncım ya yarın öbürgün gelinler demek bizi arabayada almayacak daha sonraki modern yıllarda....
kafamçokkarıştı

he valla almicaklar
yok burnunun sümüğünü sürüyo,çişini kaçırıyo dicekler:)
ama 20-30 sene sonra biz buralara konu olcaz o kesin:)
benim gelin yazcak,sidikli bi kaynanam var
düşman başına die başlicak cümlelere

yeni nesile not: lütfen beni kollayın,çok konuşturmayın gelini

bence burda olay arabanın önünde olmak deil,oğlunun gözünde önde olma ve gelin kaynana statüsü yarışıdır.:1closedeyes:

heeeh buyurun bakalım benimde oğlum var napcaz şimdi
kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidem nişanlandığımdan beri bana hep;
"ben çektim ne demek biliyorum, ben sana kaynanalık yapmayacağım" der yerimseniben

çocuğa söler gibi :umursamaz:
sanki bilmiyoz arkaya geçileceğini -tatlicadiarzu-

bu eşine görede değişir bence benim eşim hep beni kollar hatta sen muhatap olma ben hallederim der ama şimdiye kadar hiç şikayet etmedim o kendi gördü bazılarınıda hissetti gitti annesinle konustu
hatta 2 sene önce ya eşimle iyi gecinirsiniz yada birdaha evinize gelmem dedi erkekim benim :lepi:

kendını bılsın karsındakının oglunun esı oldugunu kabul etsın kı bız onları nasıl esımızın annesı babası dıye saygıda kusur etmıyoruz her ne olursa olsun aynı seyı onlarda yapmalı.. :umursamaz: sırf gelınıne ınat edecegım fıtıl olsun kudursun dıye kendı gorumcesının kızlarını ustelık gencecık bekar kızları yanında karısı varken oglunun yanına oturtursa ustelık ıkısını bırden valla kımse kusura bakmasın da ben o kayınvalıdeyı kendı arabamda gel gec buyur dıye oturtamam ne one ne de arkaya.. kötükedihüso

benim kızım olacak bende onu öne damadımın yanına oturtacağım
büyütüp evlendirince hele bi kaynana gık desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…