Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

söz acacagım ama onu anlatmak bitmez öyle incileri var ki ardı arkası gelmez lostun reytingini geceriz

lost mu?
o kadar komplike diyosun yani, bak daha da merak ettim
kaydirigubbakcemile3

bir arkadaşım kayınvalidesine yaptığın tek iyi şey oğlun demişti
:1shok: :1shok: :1shok:

bende çok sinir oluyorum tip kişilere
harikasın valla canım ya
onda ön koltuğa oturma merakı değil oğlunun yanına oturma merakı var sanırım
bir nevi kıskançlık
hayret bişey

benim kayınvalidem hemen arkaya geçer..
hatta eşim olmayınca kayınperderim arabayı kullanırken bile beni zorla öne otutturur..
iyi kadındır kendisi maşallah...

:içelim: o zaman cok hosuma gitti bu fikir ben zaten birgün kaynanam sayesinde zengin olacagımı biliyordum ama kitap yazarım demiştim neyse bu daha kolay sponsora gerek yok

Yok canım en odunsu sesimle canım desem kaynana canın çıksın der vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah ya ben de bu eloğlu lafını anlayamadım gitti :uhm:

kafamçokkarıştı

ben de şu el oğlu muhabbetine kılım geçenlerde de eşim söyledi aynısını enişteleri için
kvalidemin kolu kırık bir aydır ben çalışıyorum ama iki kızı da evde biri öğretmen olduğu için tatilde diğerininde bebeği var diye evde
arada gidip onlarda kalıyor kvalidem ama bize gelip kalamıyor hafta içi çalışıyoruz diye
bizde gidip haftasonları kalıyoruz orada
neyse eşimde kızıyor bana işte olsak bile annemi bize getirmeliyiz bak damadının evine rahat rahat gidip kalıyor bize gelemiyor falan onlar el oğluymuş
bende dedim ki ben çalışıyorum annen bakıma muhtaç kim ilgilenecek onunla hafta içi evde kadın duvarlarla mı konuşacak
ablanlar evdeyken ilgileniyorlar işte neden el oğlunun evi olsun kızının evi
o zaman annemlerde bu eve gelirken çekinsinler ne de olsa sen el oğlusun dedim sustu :umursamaz:
hem dedim o zaman bende el kızıyım kendi kızı varken bana neden gelsin :1closedeyes:
böyle yaptığı zaman insanlardan soğutuyor resmen beni ama farkında değil lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…