Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

beren seninki benimkini :mymeka: :mymeka: ooo süper süper

aynen .. ya ne dıyorum oglunun yanına kendı gorumcesının kızlarını oturttu dıyorum sana ıkısını bırden.. :mymeka: aslında kadının 3kızı var dıgerıde gelse onu nere oturturdu bılemıyorum ... :sinifsinif: benı de arkaya ıteledı sıkısmayalım dıyee.. normalde annemler oldugu zaman kalabalık oldugumuzda benle kayınvalıdem otururduk one kı yakısanı da budur zaten.. :1closedeyes: cok sınırlıyım cok.. :mymeka:

ay sizin yüzünüzden yemek yapamadım, yakında oturacak bi ön koltuğum olmıcak hep sizin yüzünüzdenklava:

bir arkadaşım kayınvalidesine yaptığın tek iyi şey oğlun demişti
:1shok: :1shok: :1shok:

yuhh o da abartmış :1shok:
onun yaptığı saygısızlık yani terbiyesizlik
tamam kvalide kötü davranabilir ama sonuçta o senin büyüğünse saygı duyacaksın
sevmiyorsan bile sevdiğin adamın kocanın annesi olduğu için saygı duyacaksın terbiyesizlik etmeyeceksin
Allah büyük elbet gün gelecek o da yaptıklarının cezasını çekecek :umursamaz:

eger ozaman ankarada olmasaydık derdı yanı emınım.. velhasıl ılk defa gıtmıstım ankarayada ordan sıyırdım.. :1closedeyes:

1000 km uzaktan gelen kayınvalideyle yarışan arkadaşı ve ona destek verenleri okuyunca içimden " iyi ki koca bulmuşlar ya bulamasalardı ne yapacaklardı" diye düşündüm.

Nedir bu koca merakı , nedir bu ön merakı anlamadım valla. Galiba sizin arabalarda ön tarafla, arka taraf farklı yerlere gidiyor :)

Geçen bir topic daha vardı bir arkadaş kocasına demişki "öne anan binerse gelip kapımı açarsın kendimi özel hissedeceğim"

Eşime anlattım adamım yarıldı gülmekten

Bu konuyu da anlatmazsam çatlarım valla :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısın canım.:lepi:

Bu el oğlu lafını söyleyen bendim;ama söyleme nedenim bambaşka birşey yüzünden.

Annem sürekli benim eşim gayet saygılı olmasına rağmen laf sokuyor,karşısındaki kırılır mı kırılmaz mı bilip bilmeden konuşuyor.Hadi bana söylesin ben anneme lafımı söylerim susar;ama eşim yani birşey de diyemiyor,çok bozuluyor artık.El oğlu lafını da bu maksatla söyledimsengözlerimebaksanab

ay çeken daha çok çektiriyo valla, eğitim oluyo onun için, allah çektirmesin dekaydirigubbakcemile3
bence çeken çektiriyo :umursamaz:
çoğu kananatörlerin kullandığı klasik cümle bu :1closedeyes:

kaynanatör :roflol:
valla hiç vermem yerimi ben aldım o araabayı
kendi arabası olursa ön koltuğa yatabilir kayınpeder :dilcikar:
bende ben kullanıcam eğer olursa
eşimin ehliyeti bile yok
al diyodum almasın kalsın bence :lepi:
zaten benim arabama kimse binmek istemez :1closedeyes:

ama ... :uhm:

bi de ne zaman demişti ona göre hesaplama yapalım ihtimal ne diye sırnaşık şey

yok yok benimki yapmaz :1no2:

evlendiğimizde demişti
çektirmekte uzman
çektirdiği yetmeyince kocasına ve kızlarına söyler

yazık, kendini öyle özel hissediyor demek ki şakkıdı

valla arabamızı eşimin ailesi almış olsaydı seve seve arka koltukta otururdum ama hiçbirşeylere faydaları olmadıkları gibi zararlarıda çok çok fazla. bana kış kıyamette arabalarını vermeyen kişileri arka koltukta bile oturtmamak vardı ya ama yüzsüzler bindiler. eşim sen kullan arabayı dedi orta yerlerinden çatladılar ohhh canıma değsin. bizler kaynanayla yarışmıyoruzki onlar bizimle aşık atıyorlar.
hakikaten bizim kaynanaların yaptıkları tek iyi şey oğlunu doğurması olmuş. gerçi doğrudüzgün bakamamış bile ama olsun ben bakarım kocişime.

uzak oturuyolar demekkı ayda bır gorusuyosunuz..
pekı ozaman oglunun yanına oturması neden bukadar sızı hırslandırdı..
kadın oglunun yanına oturmalı tabıkıde oglu sonucda yarın obursu gun sızde anne olucaksınız..zafer kazandıgnızı dusunuyosunuz ama degıl..
sızden yasca buyuk olan kaynananızın oglunun yanına oturması gerekırdı..onun hakkı cunku..

o kadar cok anlatıyorum ki kaynanamı özlemeye baslarmısım ararmısım annem annem dermişim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…