beren seninki benimkini :mymeka: :mymeka: ooo süper süper
kaynana da bi tane çakıp ona oturtmalıydı bence
benim yerim kocamın yanı tabikide ben oturucam
zamane gelin ve gelecekti kaynana adayı karşı karşıya, hadi bakalım, hepside birbirinden merdanekaydirigubbakcemile3
büyük merdane yaşlı kaynanaın ossun pls
oklava yete gelinee
bir arkadaşım kayınvalidesine yaptığın tek iyi şey oğlun demişti
:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol: :roflol: hepimizin başına gelecek var bu kk yüzünden kaydirigubbakcemile3ay sizin yüzünüzden yemek yapamadım, yakında oturacak bi ön koltuğum olmıcak hep sizin yüzünüzdenklava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de şu el oğlu muhabbetine kılım geçenlerde de eşim söyledi aynısını enişteleri için
kvalidemin kolu kırık bir aydır ben çalışıyorum ama iki kızı da evde biri öğretmen olduğu için tatilde diğerininde bebeği var diye evde
arada gidip onlarda kalıyor kvalidem ama bize gelip kalamıyor hafta içi çalışıyoruz diye
bizde gidip haftasonları kalıyoruz orada
neyse eşimde kızıyor bana işte olsak bile annemi bize getirmeliyiz bak damadının evine rahat rahat gidip kalıyor bize gelemiyor falan onlar el oğluymuş
bende dedim ki ben çalışıyorum annen bakıma muhtaç kim ilgilenecek onunla hafta içi evde kadın duvarlarla mı konuşacak
ablanlar evdeyken ilgileniyorlar işte neden el oğlunun evi olsun kızının evi
o zaman annemlerde bu eve gelirken çekinsinler ne de olsa sen el oğlusun dedim sustu :umursamaz:
hem dedim o zaman bende el kızıyım kendi kızı varken bana neden gelsin :1closedeyes:
böyle yaptığı zaman insanlardan soğutuyor resmen beni ama farkında değillmaz:
bence çeken çektiriyo :umursamaz:ay çeken daha çok çektiriyo valla, eğitim oluyo onun için, allah çektirmesin dekaydirigubbakcemile3
bende ben kullanıcam eğer olursakaynanatör :roflol:
valla hiç vermem yerimi ben aldım o araabayı
kendi arabası olursa ön koltuğa yatabilir kayınpeder :dilcikar:
ama ... :uhm:
bi de ne zaman demişti ona göre hesaplama yapalım ihtimal ne diye sırnaşık şey
yok yok benimki yapmaz :1no2:
1000 km uzaktan gelen kayınvalideyle yarışan arkadaşı ve ona destek verenleri okuyunca içimden " iyi ki koca bulmuşlar ya bulamasalardı ne yapacaklardı" diye düşündüm.
Nedir bu koca merakı , nedir bu ön merakı anlamadım valla. Galiba sizin arabalarda ön tarafla, arka taraf farklı yerlere gidiyor :)
Geçen bir topic daha vardır bir arkadaş kocasına demişki "öne anan binerse gelip kapımı açarsın kendimi özel hissedeceğim"
Eşime anlattım adamım yarıldı gülmekten
Bu konuyu da anlatmazsam çatlarım valla :dance:
uzak oturuyolar demekkı ayda bır gorusuyosunuz.., uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?