Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

keşke gerçekten anne olsalar tepemizde taşırız ama bunlar şeytanı bile baştan çıkartır yahu. herkesin kaynansı bir değil tabi bizim kaynanaları size vereli m bakalım o zaman diyecekmisin orada oturmak annesinin hakkı diye. ben şöyle dua ediyorum allahım düşmanımın başına verme böyle kaynanayı diye. düşünün artık.

bunu hak olarak görmenize şaşırdım doğrusu,
neyin hakkı bu oğlu olduğu için daha yakın oturma hakkı mı?
(bu arada benim öne oturma derdim yok belirtmeden geçmeyim :) )

senınle de aynı kaderı paylasıyoruz sanırsam.. CADIARZU

ayya valla böyle ufak şeylere takılırsam keyfim kaçar ne yalan söyleyeyim

önemi oturmak istiyor buyursunnn otursunnnn

hiççç canımı sıkmam ama bana kalsaaa eşinin yanında karısı yakışır anası değil

eşi arkada anası yanında bana hoş gelmio onlar çift olan ama dedimya oturusada canımı sıkmam

aynen balım nur
bende kayınvalidemi aldım karsıma dedim sende beni sevmiyorsun bende seni bu gercekle yasamak zorundayız dedim ortak bir yol bulalım ki oğlun üzülmesin dedim ama beni takan yok hala aynı ogluda artık onu takmıyor ne acı ben olsam kahrımdan ölürüm evladım bana gelmesin

yok tatlım ben senin hangi maksatla söylediğini anladım ama eloğlu kelimesinin bana çağrıştırdıklarını ve anılarımı paylaştım sizlerle sırnaşık şey
iyi halt ettim de mi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın canım valla...kaydirigubbakcemile5

öne büyük oturmalı, saygıdır laflarına ben katılmıyorum...
şimdi bende gelinim... arabayı kullanan kocamsa yanına da ben oturmalıyım nitekim de öyle olur...
arabanın önüne oturmak değil bu karısı olarak kocamın yanına oturmak....

bi zamanlar görümcem eşi kayınpeder ben ev bakmaya gidicez
görümcem eşiyle arkada otursun ben öne geçeyim dedim
kayınpederle aramız iyi tabi o zamanlar beni çok sever yanımdan ayrılmaz felan
tam öne oturdum sen geç arkaya ayıp dedi kafamçokkarıştı
oturduktan sonra yerimden kaldırmasına çok kızdım :1closedeyes:
bi daha da önde oturmadım arabaya da binmedim gamyoncuiremsu

yok yaw benim kaynanam istesin..onu arabanın önüne gelin bebeği diye oturtayım..

ya tabii ki bu da mantıklı bişey
ama yaşlı birisi varsa arabaya binen o öne otursun rahat gitsin hiç önemli değil
ama babası geldiğinde de illa sen geç arkaya babam öne oturacak diye diretiliyorsa ben onda art niyet ararım
yoksa tabii ki de öne oturmak kaynanaya kayınpedere saygısızlık yapmak istediğimden değil kocamın yanında oturmak en doğal hakkım
annesi onu büyütmüş yetiştirmiş olabilir ama biz de bi çiftiz

ya aslında herşey kaynanada bitiyor..eger gerçekten iyimserse..buyursun otursun..ama bana gelipte sen arkaya otur..ben öne oturcam derse..ozaman külahları değişiriz.buyrunnnnnnnnn

bende kayınpederime yer veririm sadece.Kayınvalidem de kocası kullanırken öne oturur,bende kocam kullanırken öne otururum.Herrrrrrrkes kocasının yanına:lepi:

canım bende aynı şeyi söylüyorum zaten...
gelinin derdi arabanın ön koltuğunu paylaşamamaksa önde oturmayı bir üstünlük görüyorsa haksızdır bana göre...
ama normalde olması gereken kocasının yanına oturmasıdır... bu da saygısızlık değildir...

Ben bugüne kadar hep buyur ettim,arabaya en son bindim;ama bugünden sonra kendileriyle görüşmücem o ayrı..Ki görüşürsek en önce ben bineceğim arabaya..Onlarda arka tarafa...

Bu zamana saygı gösterdik tepemize bindiler...Bundan sonra nasıl davranıyorlarsa benden de karşılığını alacaklar...

benimde kafam dank etti artık bundan sonra hersey lafta olacak
icraata gerek yok artıksositososito

evet biliyorum canım bende seninle aynı fikirdeyim zaten yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…