uzak oturuyolar demekkı ayda bır gorusuyosunuz..
pekı ozaman oglunun yanına oturması neden bukadar sızı hırslandırdı..
kadın oglunun yanına oturmalı tabıkıde oglu sonucda yarın obursu gun sızde anne olucaksınız..zafer kazandıgnızı dusunuyosunuz ama degıl..
sızden yasca buyuk olan kaynananızın oglunun yanına oturması gerekırdı..onun hakkı cunku..
keşke gerçekten anne olsalar tepemizde taşırız ama bunlar şeytanı bile baştan çıkartır yahu. herkesin kaynansı bir değil tabi bizim kaynanaları size vereli m bakalım o zaman diyecekmisin orada oturmak annesinin hakkı diye. ben şöyle dua ediyorum allahım düşmanımın başına verme böyle kaynanayı diye. düşünün artık.
Haklısın canım.:lepi:
Bu el oğlu lafını söyleyen bendim;ama söyleme nedenim bambaşka birşey yüzünden.
Annem sürekli benim eşim gayet saygılı olmasına rağmen laf sokuyor,karşısındaki kırılır mı kırılmaz mı bilip bilmeden konuşuyor.Hadi bana söylesin ben anneme lafımı söylerim susar;ama eşim yani birşey de diyemiyor,çok bozuluyor artık.El oğlu lafını da bu maksatla söyledimsengözlerimebaksanab
yok tatlım ben senin hangi maksatla söylediğini anladım ama eloğlu kelimesinin bana çağrıştırdıklarını ve anılarımı paylaştım sizlerle sırnaşık şey
iyi halt ettim de mi kaydirigubbakcemile3
öne büyük oturmalı, saygıdır laflarına ben katılmıyorum...
şimdi bende gelinim... arabayı kullanan kocamsa yanına da ben oturmalıyım nitekim de öyle olur...
arabanın önüne oturmak değil bu karısı olarak kocamın yanına oturmak....
benimkide arkada oturunca midem bulanıyo diyo kafamçokkarıştı diyom bende buyrun oturun nolcak sankim...otursun koca benim dimi hep yanındayım hatta aynı yatakta :asigim:[/QUOT
emeğinize sağlık çok doğru
bencede bunlar çok ufak tefek şeyler RABİM çüzümsüz sorun vermesin
bende kayınpederime yer veririm sadece.Kayınvalidem de kocası kullanırken öne oturur,bende kocam kullanırken öne otururum.Herrrrrrrkes kocasının yanına:lepi:
ya tabii ki bu da mantıklı bişey
ama yaşlı birisi varsa arabaya binen o öne otursun rahat gitsin hiç önemli değil
ama babası geldiğinde de illa sen geç arkaya babam öne oturacak diye diretiliyorsa ben onda art niyet ararım
yoksa tabii ki de öne oturmak kaynanaya kayınpedere saygısızlık yapmak istediğimden değil kocamın yanında oturmak en doğal hakkım
annesi onu büyütmüş yetiştirmiş olabilir ama biz de bi çiftiz
Ben bugüne kadar hep buyur ettim,arabaya en son bindim;ama bugünden sonra kendileriyle görüşmücem o ayrı..Ki görüşürsek en önce ben bineceğim arabaya..Onlarda arka tarafa...
Bu zamana saygı gösterdik tepemize bindiler...Bundan sonra nasıl davranıyorlarsa benden de karşılığını alacaklar...
canım bende aynı şeyi söylüyorum zaten...
gelinin derdi arabanın ön koltuğunu paylaşamamaksa önde oturmayı bir üstünlük görüyorsa haksızdır bana göre...
ama normalde olması gereken kocasının yanına oturmasıdır... bu da saygısızlık değildir...
benimde kafam dank etti artık bundan sonra hersey lafta olacak
icraata gerek yok artıksositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?