Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Kizlar søz konusu olan øn arka degil..Kadinin yeri kocasinin yani søzune noldu..Ne islerine gelirse o uygulaniyor..gerisi faso fiso!!lmaz:

Alemsiniz bayanlar yani gerçekten..
Allah aşkına ön koltuğu kayınvalideye yada kayınpedere bırakmak saygı gösterisimidir?
bunu sigaradada yapıyorlar büyüklerin yanında siga içilmezzz şöyle yapılmaz böyle yapılmaz ya bunlar saygı değildir ya biri bi kural koyar millet onu saygı saygı diye söyler durur...
Ben böyle şeye karşıyım saygı bunlarla olmaz...
Saygı söylenilen sözlerle alakalıdır... Saygı karşısındakine terbiyesizlik yapmamaktır....
Ön koltuğa eşin oturması saygısızlıkyada terbiyesizlik değildir bence...
Bizimde aile büyüklerimiz var.. Büyüklerin önde oturduğu anlar ise arka taraf kalabalık olucaksa öne alırız sıkışmasın yada rahatsız olmasın diye ama kalabalık yoksa arkada tekte oturur... Ve bizim ailemizde böyle şeyler hiç sorun edilmez aman öne oturayım aman sen geri çekil bakayım gibi kelimelerde hiç ama hiç duymadım.

ayyy valla bende sen gıbıyın cnmm
bizde yenı araba aldık anaa bızmkıde one kuruldu oturdu dün sinir oldum yaa bi bizim aramıza deıl kım olursa öne oturuyor ama benım içimde uktedır ya öne oturmak çünki yenı evlıyken kayınpederımın arabasıyla memlekete gıttık onlarda bızımle tabıı amanın öne oturdu düşün yanı ılk defaa sonra memlekete yaklasımca kociş dedı anne arkaya geç sen dıyee kaydirigubbakcemile3 sonra geçtı ama daha sonrasında hep öne oturdu onların arabıyda genellıkle koçiş kullanır ama bı daha ben oturacam ya eniştenın anına falan geçip oturuyor aa bu nasıl iş anlamadımm o bendende meraklı herhalll

haa saygısızlık denmışş bazı arkadaşlar tarfından
herhalde kayınpederım oturunca boyle yapcak degılım oda zaten kendı arabasında bıle arkaya gecerr ama kayınpederım gıbı başka bı büyüyüm zaten kendı gecerr öne otururrr

Son düzenleme:

kelımesı kelımesıne katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5 kımse kımseyı one oturttu dıye saygı da kusur etmıs olmuyor oturtmasada saygısızlık etmıs olmaz bana gore de.. ayrıca o sıgara konusunda ben de hem fıkırım canım senınle.. yerimseniben koskoca ınsanlar gelınlerıne laf sokarken onun bunun yanında el es demeden yerın dıbıne gecırıpde sıgara ıcen kadın vay soledır vay boledır saygısızdır saygısızlık yapar demeye kımseye hakkı yok.. lmaz: bızım aılemızde de sorun edılmez boyle seyler ama tabııkı yıne de herkese saygı duyuyorum .. benım de esımın aılesıyle catıstıgım konulardan bırıdır bu.. hatta elebasıları esım.. :1closedeyes:

arka makam koltuğudur bence orası daha ayrıcalıklı,ön olunca noluyoki sanki,yazık beeee kaynananada seninde oğlun olur gelinin olur,bak ben hamileyim ne zorlukla geçiyo günlerim e onu büyütmek daha zor ne var arabada oğlumun yanında otursam

Kayınvalidem ve kayınpederim arkada otursalar zaten ben rahatsız olurum..çocukça buluyorum bu konuyu..şimdiye kadar hiç sorun yapmadım siz sorun yaratmışsınız durduk yerde..yaşlılar çocuk gibidir fazla uğraşmayın..

sigara içen insanın içmesine izin vermemek ve yanında pöfür pöfür içmek saygısızlık bence:lepi:

soyle bi saygisizlik olmus kadin oturmak istemis onun dediginin tersini yapipta misafir oldugu halde oturman yanlis olmus bence
o misafir nereyi istiyorsa oraya otursaydi daha guzel olurdu

Kayınvalide olsam gelinim varken asla oğlumun yanına oturmazdım şahsen...
Herkes yerini bilecek , yoksa bildirirler

valla ayıp kaynanam varken kocamın yanına oturamam diyenlere çok şaşırdım

karı koca yan yana olmalarımı ayıp pesss

Her ilişki kendi kuralını kendisi koyar kimsenin kayınvalidesiyle olan ilişkis bir başkasına benzemez. kimi kayınvalideler ön koltuğa gelinin kurulmasını ayıplarken kimide olmaz kızım geç eşinin yanına der.
Ama şık olan başta gelinin buyur anne demesi. dahada şık olan kayınvalidenin geç kızım eşinin yanına demesi. Şayet iki tarafta bu davranışı sergileyebiliyorsa ne kadar olgun olduklarını gösteriyorlardır. Yok ikiside 10 yaşındaki çocuk gibi ön koltuk kavgası yapıyorsa yazık arada kalan erkeğe hem annesi hemde eşi büymemiş ikisinide büyütmek zorunda demekki.
Gerçekten şunlar söz konusu dahi olacak konular değildir. bence.
hem bir arkadaş arora saırsam süper bir yorum yapmış " arabanın önüde arkasıda aynı yere gidiyor diye." işte budur yani

vallaa öyle buralardaa anne öne gelin arkaya oturur
bi gören olurr o arabanın altında kalsın daha iyi kaynanaya arkada oturmaktan kaydirigubbakcemile3

ama benimde geçen görümcem geldi bize yemeye götürücezz
sordum ben önemi oturursun arkayamı diye
bana demezmi hehh bide arkayamı oturcam ben amann ha arka ha önn huzurlar bozulmasın

ayy çorba yaparken aklıma şu laf geldii...
"KALBİNDE YER YOKSA GÜZELİM OLSUN BEN AYAKTADA GİDERİM"

"ÖN KOLTUKTA YER YOKSA GELİNİM OLSUN BEN ARKADADA GELİRİİM"
:roflol:

Maid in Belinay_merveopuyorumnanaktan

kaynanam kötü bir insan oldugu için ön koltuga değil yanımıza 100 metre yaklaşmayı bile haketmiyor. iyi bir insan olsa asla sorun etmezdim böyle şeyleri, ama benimde gelinim olursa asla oğlumun yanına oturmam, cahillikten başka birşey değil bu hareket. arabada yakınında otursa ne olur geceyarısı ne kadar yakınında kalabılecek otursun düşünsün karaları bağlasın. şakkıdı

gorusurken buyrun derdım bende
otursun ya ne olucak takmam ben ole seylerı :1closedeyes:
arabanın her tarafı aynı yere gıdıyo
arabada oturmaya gelene kadar ne sorunlar oluyo ohooo

ya bencede gereksiz bir ayrıntı
ne var yani..büyük diye saygıdan otursun öne..çok mu önemli..zaten anne olamadığı zaman hep eşler önde oturuyor

Kaynanan da az değilmiş bacım senin :jeyyar:
Aman nolcek buyur annem sen otur öne deyverseydin ya gııı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…