Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Ben sadece size söylemiyorum başka yerlerde kaynana muhabbeti oluncada bu laf yazılıyor, "yatağında ben varım nasılsa" diye sanki kaynana oğlunun yatağında olmak istiyormuşta olamıyormuş gibi bir mana çıkıyor, elbetteki yazan kişiler bunu kastederek yazmıyor. yani anlatmak istediğim şu farketmeden ve istemeden hoş olmayan br cümle kullanılıyor. ben sace bunu yazdım kişisen bir zorum olamaz size karşı, üzdüysem ya da kızdırdıysam özür dilerim.

ayyyy yapmayın yaa...töööbe töbee....koycam en sonunda ön tarafa 2 dene koltuk..herkeş otursun..kaydirigubbakcemile3

Canım saol, ben açıklayamadım galiba tam olarak ne demek istediğimi neyse yukarıda biraz daha net açıkladım.:1hug:

saruböceg ablamla hallettik biz o konuyu....sanada a.s.a.s. bunlarr hayatımm...kim binerse binsiin yaff konuyu açan arkadaş kendi oturdu öne gidiyo burası hala action peşinde gamyoncuiremsu

mesela 1 damat, 1 gelin, 2 kaynana,2 kayınpeder olursa kim nereye oturcak? ben anlamadım bu koltuk denklemını, tongaya düşmek istemıyorum başıma gelirse lülülülülülü

vala çok sürdü bu önkoltuk meselesi şabanın koltuk davasına döndü vermemek için yakıyorya bence kaynanan gelince önkoltuğu kaldırın yerinden geçici olarak hahaha

Allah bilir sırf kaynananı öne oturtmamak için araba kullanmayı öğrenmişsindir :roflol::roflol::roflol:

yada 1 gelin,1 anne,1 kaynana,1 elti olursa nasıl olmalı bu denklem. kımın nereye oturacagını bilmem ama bu kadroyla cingar çıkmadan olmaz sanırım. kaydirigubbakcemile3

valla supersinkaydirigubbakcemile3

Nan ne koltukmuş bu beeeee. Hay ben o ön koltuğu icat edenin ...........

vala çok sürdü bu önkoltuk meselesi şabanın koltuk davasına döndü vermemek için yakıyorya bence kaynanan gelince önkoltuğu kaldırın yerinden geçici olarak hahaha

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ya on koltukk yanyana 2 kisilik olsaydi ozamanda ondeyim ama ortaya gecmek istiyorum kocamin yaninaa,nolamazz ben gececem ortaya oglumun yaninaaa :roflolfff ulen offffffffff:tomato:kadin milletinin derdi bitmezzzz

bencede abartmaya değmez..
ben şahsen kayınvaldeme anne sen otur derim..
oda hemen ,hayır sen otur sen varken ben yakışmam der
ama her seferinde gene sorardım arabamız varken..
..

aman ya şu kaynanalar neden bölee(istisnalar hariç,inş o istisnalardan biride benim kaynanamdır:):):):):)...ben kaynana olsam gelinim oglumun yanına oturdu diye hoşuma gider yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…