hala at gözlüklerini çıkarmamışsın otursun ne var sanki kaca senin koca anlamında sölenmiş bi laf konuyu açana o kadar haklısın diyeni görmedinde muhalefet olsun diye bana mı çektin lafı neyi yakışıp yakışmadınıı senden öğrenmicem o esprili bi laftı sen öyle anlamak istemişsin demekki yazıyı oraya çektin için ayııp ayıpppsengözlerimebaksanab
kullandığınız kelime ne kadar çirkin.sizi bildirdim!lmaz:
gerilmek için yer aramışsınız ne demek senden mi öğrenicem filan..aysun size ifade etmiş kibar kibar;bu mudur karşılık cümleleri..pes yani?:1closedeyes:
saruböceg ablamla hallettik biz o konuyu....sanada a.s.a.s. bunlarr hayatımm...kim binerse binsiin yaff konuyu açan arkadaş kendi oturdu öne gidiyo burası hala action peşinde gamyoncuiremsuBen sadece size söylemiyorum başka yerlerde kaynana muhabbeti oluncada bu laf yazılıyor, "yatağında ben varım nasılsa" diye sanki kaynana oğlunun yatağında olmak istiyormuşta olamıyormuş gibi bir mana çıkıyor, elbetteki yazan kişiler bunu kastederek yazmıyor. yani anlatmak istediğim şu farketmeden ve istemeden hoş olmayan br cümle kullanılıyor. ben sace bunu yazdım kişisen bir zorum olamaz size karşı, üzdüysem ya da kızdırdıysam özür dilerim.
, uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
bencede bencede eskiden sorun yapabilirdim ama artık ne gerek var zaten çocuk olunca hiç oturamayacaksın ya da kendi kaynana olursa ne olacak en iyisi yazı turada olabilirkısa çöpü çeken arkaya otursun
yada sıraya koyun en iyisikaydirigubbakcemile
, uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
Nan ne koltukmuş bu beeeee. Hay ben o ön koltuğu icat edenin ...........
vala çok sürdü bu önkoltuk meselesi şabanın koltuk davasına döndü vermemek için yakıyorya bence kaynanan gelince önkoltuğu kaldırın yerinden geçici olarak hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?