Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

kızlar super bır konu daha bulmussunuz.ben bu durumda kocalara uzuluyorum ya.arada kalıyorlar herseferınde.ben kıyamam canım kocısıme.o bana nereyı gosterırse oraya otururum.
gecen eltım ve kaynımla bır yere gıttı kayınvalıdem.eltım hop gıtmıs one oturmus.kaynım bozulmus tabı annesının arkaya oturusuna.zaten rahatsız genelde one oturur kayınvalıdem..
bızde bıyere gıttıgımızde anne sen one gec derım her zaman.ne olur yanı ıncılerım dokulmez hos.onlara sorsan benım yerım baska gozlerınde.dıger eltımı pek takmazlar.gelır herzaman fıkrımı sorarlar her konuda.
arabada arkaya gectıgım ıcın deıl tabıkı bu tutumları.herzaman senden buyuklere oncelık tanıcaksın.bu senı arkaya atmaz one gecırır..

canım gelinler neden sussun asıl idare edecek olan annelerdir onlar kızım otur kocanın yanına demesi lazım zaten kendi kocaları sürerken yani kayınpeder sürerken oturucam demez gelin o zaman otursunalr istedikleri kadar.

bence bu konuda olgun davranması gerekenler kaynanalar.
ben daha ne sözlüyüm ne nişanlıyım ama sevgilimle bir yere giderken annesini bırakacağımız zamanlar veya hepberaber gittiğimiz zamanlar olduğunda ben yer verdiğim halde annesi kızım siz oturun beraber ne güzel ne der.o böyle güzel güzel söyleyince de ben en azından dönerken,veya fırsat bulduğumda lütfen siz oturun der onu oturturum.yani bir ben bir o gibi olur.karşı taraftan herşey benim hakkım tarzı davranışlar görmeyince zaten maksimum saygıyı gösteriyorsunuz ama nedense bazı kayınvaldeler bunu anlamıyor:umursamaz:

neden hep gelin kaynana, gelin görümce , eltiler anlaşamaz.

o kadar azdır ki, damat kayınpeder, bacanak anlaşmazlığı (temelde çok derin şeyler yoksa)

ne derseniz deyin biz kadınlar kötüyüz. Boşuna dememişler şeytan dişidir diye.

Valla bu tip konuları okuyunca kadınlığımdan utanıyorum, kadın olmaktan utanıyorum, sırf kadın olduğumdan ötürü bir tip konu açan , çanak tutan, alkışlayanlarla aynı kefeye konmaktan utanıyorum.

Hiç böyle bi konu geçmedi bile aramızda kayınvalidemle.. Bir yere giderken eşim kullanır tabi arabayı bende yanındayımdır kayınpederim bile geçmez öne kaç kez söylememe rağmen aynı şekilde benim ailemde öyle biz önde onlar arkada ama ben hiç sorun etmedim hep dedim geçin diye kendileri istemiyorlar. Bazen eşim diyo baba geç sen kullan annemde yanına otursun biz arkada rahat rahat gidelim diye onuda istemiyorlar sizin yeriniz ön taraf diyorlar bize :) bizdede arkaya oturma yarışı var =)

bencede çözüm güzel bend sorun etmem ama elticiğim arabanın önünde ne varsa hemen oturur öne komik geliyor bana böyle şeyler arka taraftada cam kenarı olacak ille bende hep ortaya otururum gayette rahat

benim kaynanam herşey yi yapar ama öne ben varken oturmaz kaynatamda oturmazdı rahmetlik sen eşinin yanına geç derdi ama kaynım var bekar o hemen atlar öne bide bana şöyle der ruhsardaki kaynana gibi der öne oturma şeysi yapıyorum der salak şey

ön koltuğa oturulsa ne olurrr oturlmasa ne olurrrrrr amaaaaaaaaaaaan yaa kızlar sallayın bunu bee:))) kocalar zaten bizim biz herzamn heryerde yanlarındayız onların.....arabanın her tarafı aynı yere gidiyo araba durduktan sonra tak kocanı koluna herkes kendi yoluna:)))))))))))))

saygı derler ama kısıden kısıye degısır ben olsam oturmazdım öne:)

en iyisi hiç arabanın olmaması , o zaman herkes gül gibi geçinip giderdi

aynen her kelimesine katılıyorum:lepi:

Cadı gelin işte:roflol::roflol::roflol:

sen de az degilmişsin halülülülülülülülülülülülü

dişe diş göze göz diyorsun helal

vallaahihoyyyt

cnm haklisinda inan dert edilecek mesele degil arkaya oturunca kuculmezsin emin ol

Benim kayınvalidem biz nışanlandıkan sonra ben arkaya oturcaktım hayır dedi senin yerin kocanın yanı ve hiçkimseyi ön tarafa oturtma hep orda sen our dedi.ve hep öykle oldu.tabi erkek binerse ben arkaya geçerim.Ama normal zamanda oğlunu benden kıskanıyo yani çok ilgi gösterse çok canım ciicm yapsa felan bozuluyo.Yani nasıl biri biliyonuzmu eşiyle iyi olsun diyo ama oğlunun kendisinide sevmesini istiyo.Yani beni öpünce onuda öpsün istiyo yada koltukta otururken eşim sarılır bana eli elimdedir oda bazen eşimin yanına oturuyo eşimde sarılmıyo bozuluyo kalkıyo sonra ben oturuyorum eşim sarılınca bana yüzü değşiyo.Annelerin çoğunda var bu gelini sevselerde oğulları mutlu olsun isteselerde kendileride ikinci planda kalmaktan hoşlanmıyolar.

süpersin valla çok güldüm sana bizim oralarda da kaynanalar arkaya oturur demek istemissin :))))

Bir evlat o kadar kolay büyümüyor o annenin ne emeği vardır senin eşinin üstünde ufacık bir nezakatemi saklıyorsunuz çok abartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…