Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

bu olay bana eskiden yayınlanan ruhsar dizisini hatırlattı

onda da evden çıkarken gelin kaynana koşuyolardı kim önü kapacak diye

Ya pardon ama ben bu sözü anlamıyorum, eş annesi için söylenecek en son söz bile olmamalı. ne bileyim tabiki yatağında siz olacaksınız annesi olacak değil ya.
o sözün altında yatanı anlayamadın demekki..heralde yatanda anası olmıcak böle bişeyin düşünülmesi bile çok saçma adam zaten hep seninle otursun oğlunun yanında 1 saat anlatılmak istenen bu yani ......sen öle düşünmek istedin demekki annesi oğlunun yatanda yuhh yaniiii bu sonucumu çıkardın yaniiii şakkıdı

İşte bende buna o yüzden tepki gösterdim(sizin deyiminizle "yuhh yani" dedim), bu laf böyle bir konunun içinde olmamalı. Yakışmıyor.

İşte bende buna o yüzden tepki gösterdim(sizin deyiminizle "yuhh yani" dedim), bu laf böyle bir konunun içinde olmamalı. Yakışmıyor.
hala at gözlüklerini çıkarmamışsın otursun ne var sanki kaca senin koca anlamında sölenmiş bi laf konuyu açana o kadar haklısın diyeni görmedinde muhalefet olsun diye bana mı çektin lafı neyi yakışıp yakışmadınıı senden öğrenmicem o esprili bi laftı sen öyle anlamak istemişsin demekki yazıyı oraya çektin için ayııp ayıpppsengözlerimebaksanab

kizlar herkes kendince biseyler yazmis
ama bir sorum var kocalariniz icin bukadar can atiyosunuz pekala onlar bu konuyu hic dert ederlermi
ben hicbir erkegin agzindan duymadim off bugun kaynanam veya annem oturcak yanima diye ,,,bukadar nebilimm anlayin istee:tomato:

bence bu konuya biraz daha derin bakılmalı böyle bir şey yapıp bunun lafını eden bi anne evladı ve gelinini üzmek pahasına da olsa bizim orda gelinler şöyle yapar böyle yapar derse bence sende onu kaynana yerine koymakla haklısın. eğer böyle bir laf edeceğine kızım ben öne oturabilirmiyim rahat edemiyorum arkada dese ölür mü sanki . benim başıma gelmedi ama insanlar başına gelmeden anlamıyor sanırım o yüzden sana böyle bir konuyu güzellikle hallettiğin ve kötü bir söz sarfetmeden cevabını bu şekilde verdiğin için seni alkışlıyorum arkadaşım.

Hala ön koltuk kime ait diye tartışılıyor. Yahu ben anlamadım bu ön koltuk sevdasını.
Orada otursak ne olur oturmasak ne olur. Kilometrelerce öteden gelmiş bir kadına evladının yanını çok görmek bana ters. Bırakın otursun. Ön koltuk itibar yeri değilki. Oraya oturanın başı göğe mi eriyor.
Yaşlı bir kadınla inatlaşmak ve bundan acaip zevk almak herhalde ayrı bir haz şekli olsa gerek.
Kadına saygınız yoksa bari anneliğine saygı gösterin. Koca zaten sizin kocanız. Valla böyle bir şeyi erkekler asla takmıyorlar. Bir erkek üstünde egemenlik kurma savaşımıza herhalde kıs kıs gülüyorlardır.

burbukk yorumlarina bayiliyorumm..bugun hic gulesim ve keyfim yoktu ALLAHta seni guldursun..
bananeeeeeeeeeeeee one ben oturacammm be cekil soyleee kaynanaaaaaaaaaa:roflol:
benim yerimm kocamin yaniiiiiiidirrrrrrrrr...............:roflol:

kullandığınız kelime ne kadar çirkin.sizi bildirdim!lmaz:
gerilmek için yer aramışsınız ne demek senden mi öğrenicem filan..aysun size ifade etmiş kibar kibar;bu mudur karşılık cümleleri..pes yani?:1closedeyes:

pess yani arkadaşım benim yazdıklarımı okuyun sonra onun yazdıklarını o anlama niye çektin diye sormuşum sadce.. bildirin lütfen arkadaş kayırma diye buna denir heralde dmek istedimi anlamadan yorum yapmışsınız çok üzüldüm valla çokk:umursamaz:

Son düzenleme:
benimkide arkada oturunca midem bulanıyo diyo kafamçokkarıştı diyom bende buyrun oturun nolcak sankim...otursun koca benim dimi hep yanındayım hatta aynı yatakta :asigim:
ayrıca yazdığım buydu... malesef arkadaş sadece çekmek istediği tarafı konuyu dağıtmak istediği tarafı çekmişş :1ninca:

kılıtlenesı topık.. hala aynı sey ya ısteyen oturtur ıstemıyen oturtmaz bu bukadar basıt neyı tartısıyoruz kı hala anlamadım gıttı.. :umursamaz: cok fazla uzadı ..

of ınanmıyorm yaa boyle bı konu ıcın bu kadar olaylar
nıye ya anlasamıyoruz nıye hep tartısma
ya kapansın artık konu
anlasamadık gerıldık hadı kapıyalım topıgı
sonra başka topıgı daha sonra baska topıgı
paylasım falan kalmasın ....

Ben böyle bir konuyu pek sorun edeceğimi sanmıyorum.
ınadına yapılırsa da güler geçerim,fazla umursamam yani.
Bir akşam erkek arkadaşımın ailesiyle yemeğe çıkmıştık.
Giderken sorun olmadı,erkek arkadaşım beni almaya gelmişti beraber gittik,ailesi oradaydı zaten biz gittiğimizde.
Yemek dönüşü ise,ben kendimi bilerek geri çekmeye çalıştım bu 'sözde' ön koltuk problemi yüzünden,kendi kendime de diyorum bakalım kadın nasıl davranacak diye .
O,benden daha önde yürüyordu tabi,arabaya yaklaşınca geç yavrum sen .....'nın yanına dedi.
Öyle deyince bende erkek arkadaşımın yanına oturdum haliyle ama eşide yanında olduğu için bu şekilde davranması daha doğru olanı gibi geldi bana.
Sadece annesiylede özel bir görüşmemiz olmadı dışarıda,o yüzden tek olunca ne yapar bilemiyorum.
Yalnız kadınında böyle birşeyi sorun haline getireceğini zannetmiyorum,gösterdiği tavra karşılık.
En azından şimdilik. :smiley-cool:

Burada kabahatin büyüğü kayınvalide de .Bir an düşündüm , oğlum evlenmiş arabaya bineceğiz .Ben gelinime " oğlumun yanında ben oturacağım sen arkaya geç diyorum :)))) Bu hem komik hem de bir büyüğe yakışmaz. Önce saygıyı hak edeceksin .Bu şekilde davranan bir kayınvalide öncelikle küçük duruma düşer.Kendisi bu şekilde konuşmasa elbette gelininden o cevabı almazdı .Saygıyı hak etmek gerçekten çok önemli .Hiçbir kişi kendini bu duruma düşürmemeki .Ne yani gelinlerle mi yarışacağız?? Biri annesi diğeri eşi .Elbette kocasının yanında eşi oturacak.Bunu zaten anne teklif etmeli .Kayınvalideler kendi gençliklerini, o yaştaki duygu ve düşüncelerini unutmasalar bu cahillikleri yapmazlar .Evet cahillik hatta çocukluk daha da ötesi oğlunu paylaşamama duygusu .Olmamalı çok yanlış.....

cekilll gelin ben gececemmmm one oglusumunn yanimaaasositososito
o siradaa bir omuz bir kalcaa gelin pat arka koltuktaaaaa:jeyyar:
gelinde arkadannn dizz hamleleri,sac cekmeee minciklaamaaaa:1shok:
sag sol krose ve gelinnnn 1-1 esitlik sagladii..
annesinin ezilmesineee dayanmayannn ogluu karisini kolundan tuttugu gibiii arabadan atarrrr ustune birdee balon takarrr..sositososito
gezz biraz gez dolas gel acilirsin hayatimmmmm:roflol:
yolu bulursaannn tabiii geriii donersinnn:a015::dance:
hemm aglarim hem bosanirimm sensizligee dayanirim,anasizligaaa dayanamamm:gitme:sırnaşık şey
kocasida attiiii kaynanaaa 2-1 ondeee,ustunede bosadiii 3-1 onee gectiihihoyyyt
şok şok şokkkkk !!!! bir kaynana gelin cekismesi bosanmayla bittiiii...oglusumm benimmmm mucxxxxx...

Son düzenleme:
haalamı ön koltukkk kaydirigubbakcemile3 kaçılınnnn sökmeye geldimmmmmm Koltuk gitti kavga bitti hadi gelin sende arka koltuğa kaynananın yanına bakimm (' ',)

kocasının gözündeki değerinden emin ve memnun olan,ön koltuk-arka koltuk takılmaz:1closedeyes:
boş işler bunlar

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…