o sözün altında yatanı anlayamadın demekki..heralde yatanda anası olmıcak böle bişeyin düşünülmesi bile çok saçma adam zaten hep seninle otursun oğlunun yanında 1 saat anlatılmak istenen bu yani ......sen öle düşünmek istedin demekki annesi oğlunun yatanda yuhh yaniiii bu sonucumu çıkardın yaniiii şakkıdıYa pardon ama ben bu sözü anlamıyorum, eş annesi için söylenecek en son söz bile olmamalı. ne bileyim tabiki yatağında siz olacaksınız annesi olacak değil ya.
o sözün altında yatanı anlayamadın demekki..heralde yatanda anası olmıcak böle bişeyin düşünülmesi bile çok saçma adam zaten hep seninle otursun oğlunun yanında 1 saat anlatılmak istenen bu yani ......sen öle düşünmek istedin demekki annesi oğlunun yatanda yuhh yaniiii bu sonucumu çıkardın yaniiii şakkıdı
hala at gözlüklerini çıkarmamışsın otursun ne var sanki kaca senin koca anlamında sölenmiş bi laf konuyu açana o kadar haklısın diyeni görmedinde muhalefet olsun diye bana mı çektin lafı neyi yakışıp yakışmadınıı senden öğrenmicem o esprili bi laftı sen öyle anlamak istemişsin demekki yazıyı oraya çektin için ayııp ayıpppsengözlerimebaksanabİşte bende buna o yüzden tepki gösterdim(sizin deyiminizle "yuhh yani" dedim), bu laf böyle bir konunun içinde olmamalı. Yakışmıyor.
hala at gözlüklerini çıkarmamışsın otursun ne var sanki kaca senin koca anlamında sölenmiş bi laf konuyu açana o kadar haklısın diyeni görmedinde muhalefet olsun diye bana mı çektin lafı neyi yakışıp yakışmadınıı senden öğrenmicem o esprili bi laftı sen öyle anlamak istemişsin demekki yazıyı oraya çektin için ayııp ayıpppsengözlerimebaksanab
pess yani arkadaşım benim yazdıklarımı okuyun sonra onun yazdıklarını o anlama niye çektin diye sormuşum sadce.. bildirin lütfen arkadaş kayırma diye buna denir heralde dmek istedimi anlamadan yorum yapmışsınız çok üzüldüm valla çokk:umursamaz:
kullandığınız kelime ne kadar çirkin.sizi bildirdim!lmaz:
gerilmek için yer aramışsınız ne demek senden mi öğrenicem filan..aysun size ifade etmiş kibar kibar;bu mudur karşılık cümleleri..pes yani?:1closedeyes:
ayrıca yazdığım buydu... malesef arkadaş sadece çekmek istediği tarafı konuyu dağıtmak istediği tarafı çekmişş :1ninca:benimkide arkada oturunca midem bulanıyo diyo kafamçokkarıştı diyom bende buyrun oturun nolcak sankim...otursun koca benim dimi hep yanındayım hatta aynı yatakta :asigim:
cekilll gelin ben gececemmmm one oglusumunn yanimaaasositososito
o siradaa bir omuz bir kalcaa gelin pat arka koltuktaaaaa:jeyyar:
gelinde arkadannn dizz hamleleri,sac cekmeee minciklaamaaaa:1shok:
sag sol krose ve gelinnnn 1-1 esitlik sagladii..
annesinin ezilmesineee dayanmayannn ogluu karisini kolundan tuttugu gibiii arabadan atarrrr ustune birdee balon takarrr..sositososito
gezz biraz gez dolas gel acilirsin hayatimmmmm:roflol:
yolu bulursaannn tabiii geriii donersinnn:a015::dance:
hemm aglarim hem bosanirimm sensizligee dayanirim,anasizligaaa dayanamamm:gitme:sırnaşık şey
kocasida attiiii kaynanaaa 2-1 ondeee,ustunede bosadiii 3-1 onee gectiihihoyyyt
şok şok şokkkkk !!!! bir kaynana gelin cekismesi bosanmayla bittiiii...oglusumm benimmmm mucxxxxx...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?