:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ya on koltukk yanyana 2 kisilik olsaydi ozamanda ondeyim ama ortaya gecmek istiyorum kocamin yaninaa,nolamazz ben gececem ortaya oglumun yaninaaa :roflolfff ulen offffffffff:tomato:kadin milletinin derdi bitmezzzz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisKusura bakmayın ama çocuk gibi davranıyorsunuz. Önü oturduğunuzda neyi ispatlıyorsunuz.Ya da neyin sahibi oluyorsunuz.Ya da arkaya otursanız nereniz eksiliyor. İnan ben bu tarz davranışları anlaya mıyorum . bakın kendiniz demişsiniz bana uzak oturyorlar diye,büyük ihtimalle uzun aralıklarla görüşüyorsunuzdur. Ne var yani arabanın yanına yaklaştığınızda ön kapıyı açıp anne sen buyur desenizde kendi değerinizi yüceltseniz ve çocuklar gibi ön koltuk savaşına girmeseniz. Bırakın kadında 40 yılda bir otursun oğlunun yanına kurulsun bakalım.
Yazdıklarıma kızabilirsiniz. ama yaşınız ilerleyipte çocuğunuz olduğunda yada varsa büyüyüp aynı şeyleri yaşadığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
Kusura bakmayın ama çocuk gibi davranıyorsunuz. Önü oturduğunuzda neyi ispatlıyorsunuz.Ya da neyin sahibi oluyorsunuz.Ya da arkaya otursanız nereniz eksiliyor. İnan ben bu tarz davranışları anlaya mıyorum . bakın kendiniz demişsiniz bana uzak oturyorlar diye,büyük ihtimalle uzun aralıklarla görüşüyorsunuzdur. Ne var yani arabanın yanına yaklaştığınızda ön kapıyı açıp anne sen buyur desenizde kendi değerinizi yüceltseniz ve çocuklar gibi ön koltuk savaşına girmeseniz. Bırakın kadında 40 yılda bir otursun oğlunun yanına kurulsun bakalım.
Yazdıklarıma kızabilirsiniz. ama yaşınız ilerleyipte çocuğunuz olduğunda yada varsa büyüyüp aynı şeyleri yaşadığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
, uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
klava:nişanlılığımda ve evliliğimin ilk yılında hep geçip arkaya oturdum, k.valide öne oturdu... eşim öne gelsene demesine rağmen, iii gelin olcam ya(!)... sonra baktım benimki nispet yapar gibi küçücük torunlarını, kız kardeşini falan kurban olurum sen otur diyerek öne oturtuyo bana nispet yaparcasına ... anaaaaa dedim, valla girdim ben de ön koltuk yarışına taklif bile etmiyorum, geçip oturuyorum valla, benimkine insanlık pek yaramıyomuş öğrendik tabi zamanla klava: klava:
, uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
nerde bayan orda problem. bu ne yaa. erkeklerde kendini bir halt sanıyor sizin yüzünüzden. abartmayın bu işleri bence. asıl önemli şeyleri bırakıp bunlarla uğraşınca ee sonunda sizde kayınvalide olunca nolacak aynen kayınvalideler gibi davranacaksınız. neden çünkü ıNSAN 7 sinde NEYSE 70 inde O OLUR . gençliğinde eleştiri manyağı olursan durmadan eltimdi kayınvalidemdi komşumdu işarkadaşımdı dersen Yaşlılığında da etrafındaki en yakınlarına kötü davranırsın. nacizane fikrim arkadaşlar
aman öne otursan nolur arkaya otursan nolur
başın göğemi ericek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bazısına yaranılmaz şekerim, demek kendisi değil kızkardeşini oturtuyo
sayfaları şöyle bir gözden geçirdim, konuyu açan arkadaşı kimi haklı görmüş kimi haksız görmüş ama bazıları da eleştirmeyi hakaretle karıştırmış düzeyi düşürmüş, bana göre arkadaş kayınvalidesine bir saygısızlık yapmamış ki konu hakkında onunla sürtüşmemiş tartışmamış, kendince bir çözüm bulmuş iyi de yapmış. dikkatimi şu çekti kendisi arabayı sürerken kayınvalide neden arkaya oturuyor da eşi öne oturuyor madem öyle eşi arkaya otursaymış hani kaynanaya göre saygısızlıktı öne oturmak o zaman aynını oğlu yapmış, ona neden bir şey dememiş, demek ki burada bir art niyet var, bizim oralarda gelin öne oturmaz sözü hiç de hoş bir söz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?