Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

bencede eski arabalarda öyleydiya ön ikili allah asıl kavga ozaman arkadaşım senin dediğin gibi amaaaaaaaaaa herzamanki gibi biz haklıyız kaynanalar değil haha

Ne kayınvalideymiş ne gelinmiş ne arabaymış beee.. Kuyuya bir taş atılır bizler kuyunun etrafına toplanırız fakat kuyuya taş atan çoktaaan izini kaybetmiştirrr.. arabasıyla bastı gaza gittiiikaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet ya gerçektende dogru yani otursun yani ne olacak ..ha ön ha arka ön de olmak neyi arkada olmak neyi gösteriyor anlamadımki

size aynen katılıyorum bunun kawgasını yapmaya hiç gerek yok şahsen bekar bi r bayan olarak böyle düşünüyorum..fakat bayanın kayınwalideside pek olgun bir bayan diil anlaşılan..neyseki o hep sizinle bir iki saatliğine yan koltugu feda edebilirsiniz öle diilmi..

klava:nişanlılığımda ve evliliğimin ilk yılında hep geçip arkaya oturdum, k.valide öne oturdu... eşim öne gelsene demesine rağmen, iii gelin olcam ya(!)... sonra baktım benimki nispet yapar gibi küçücük torunlarını, kız kardeşini falan kurban olurum sen otur diyerek öne oturtuyo bana nispet yaparcasına ... anaaaaa dedim, valla girdim ben de ön koltuk yarışına taklif bile etmiyorum, geçip oturuyorum valla, benimkine insanlık pek yaramıyomuş öğrendik tabi zamanlaklava:klava:

:roflol: hiç gülesim yoktu valla :roflol:

kayınvalidenin suratını görmek isterdim :smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bazısına yaranılmaz şekerim, demek kendisi değil kızkardeşini oturtuyo

bu on koltuk muhabbeti bizden de baska milletlerde yoktur söliyim :) ama insan gercekten sormadan edemiyor onlarla biyere giderken nedense saygidan heral

:teytey:

afferin sana çok akıllıymışsın :roflol::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

nerde bayan orda problem. bu ne yaa. erkeklerde kendini bir halt sanıyor sizin yüzünüzden. abartmayın bu işleri bence. asıl önemli şeyleri bırakıp bunlarla uğraşınca ee sonunda sizde kayınvalide olunca nolacak aynen kayınvalideler gibi davranacaksınız. neden çünkü ıNSAN 7 sinde NEYSE 70 inde O OLUR . gençliğinde eleştiri manyağı olursan durmadan eltimdi kayınvalidemdi komşumdu işarkadaşımdı dersen Yaşlılığında da etrafındaki en yakınlarına kötü davranırsın. nacizane fikrim arkadaşlar

şakkıdı

katiliyorum canim..senelerce gelin kaynana cekismesi yasanmis demekki neymiss gelinken kaynanasindan sikayet edip,oglu olunca gelinine kaynanalik yaparmis bu boyle gelmis boyle de gidiyor:tomato:boylede gidecek kadinlarin cekismesi kiskancligi gol atma cabasi bitmeyecekkkkkkkkşakkıdı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bazısına yaranılmaz şekerim, demek kendisi değil kızkardeşini oturtuyo

canım sadece kardeşi olsa anlarım, sonuçta o da büyüğüm... ama bir kaç defa ortaokula giden torununu oturtup, bana manalı manalı bakıp arkaya yanıma geçti, ifrit oldum... sonra da zor buldu ön koltuğu, teklifsiz geçip oturuyom valla... o da tabii arkaya çocukların yanına....klava:klava:

sayfaları şöyle bir gözden geçirdim, konuyu açan arkadaşı kimi haklı görmüş kimi haksız görmüş ama bazıları da eleştirmeyi hakaretle karıştırmış düzeyi düşürmüş, bana göre arkadaş kayınvalidesine bir saygısızlık yapmamış ki konu hakkında onunla sürtüşmemiş tartışmamış, kendince bir çözüm bulmuş iyi de yapmış. dikkatimi şu çekti kendisi arabayı sürerken kayınvalide neden arkaya oturuyor da eşi öne oturuyor madem öyle eşi arkaya otursaymış hani kaynanaya göre saygısızlıktı öne oturmak o zaman aynını oğlu yapmış, ona neden bir şey dememiş, demek ki burada bir art niyet var, bizim oralarda gelin öne oturmaz sözü hiç de hoş bir söz değil.

neden gelinler hep basmakalıp örf adetlere uymak zorunda da damatlar değil, geçmişinde eşine söz geçiremeyen kaynanalar oğulları sayesinde söz sahibi olmayı bir şey bilip hep gelinleri üzerinden söz sahibi olmuşlar gelinlerini ezmeye kalkışmış, tabi istisnalar hariç, bunu ben değil psikologlar söylüyor, akdeniz ülkelerinde kaynana gelin sorunu olmazmış çünkü onlar aşmış durumu,

lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…